Neffi Kristensens profile

Reviews (41)

GoMore.dk

Fedt koncept

DSB bliver som oftest fravalgt til fordel for køreture gennem GoMore.dk.

Der hersker en uskreven regel i Danmark med at man ikke snakker med andre når der benyttes offentligt transport. Dette roder GoMore bod da man - ved at køre sammen med andre - automatisk kommer til at snakke sammen om hvem, hvad, hvor osv.

At turene som oftest er billigere end med alternativet DSB er kun et stort plus, samt at turene som oftest er mere fleksible.

DSB bliver nu kun brugt som en nødløsning.

Lidl Danmark

Lidl, Hans Knudsens Plads, Østerbro

Jeg handler meget i Lidl på Hans Knudsens Plads ved Lyngbyvejen / Helsingør motorvejens begyndelse, og er generelt tilfreds med udbudet af varer kontra pris og kvalitet.

Dog sker det meget ofte, nærmest ugenligt, at visse varer er udsolgt. Det er meget de samme varer der er udsolgt gang efter gang, som f.eks. friskpresset appelsinjuice, grove flutes og kyllingestrimler.

Derudover er der generelt ryddet godt op i butikken, pånær ved kasseapperaterne, ligesom en mere venlig og imødekommende tone gerne må forefindes blandt kassepersonalet.

Et stort plus at der aldrig er lange køer hvor Lidl er gode til at åbne for en ekstra kasse.

Cinebags

Good service and quality

Got a few products of Cinebags from California, US, and they are all great and very helpful in my work. Love the CB01 Production Bag for it carrying everything I need, the CB03 AC Pouch for what I might need now and here (and for the free replacement I got as the Velcro was falling apart, even as I am living half way across the globe), and the CB80 Battery Pouch for also batteries, but also it's a great tool for putting things I might need in e.g. my work in the light department (clamps, bulbs and so on).

Bodylab

Perfekt

Ingen problemer.

PhotoCineShop

Fast reply, troubleshooting and shipping

I had some trouble getting calculated the shipping cost from France to Denmark, so I wrote to PhotoCineShop a Sunday evening at 8 o'clock. Within 9 minutes I had a reply when they found the problem in the system and fixed the bug.

Two days after I recieved my items, so it was a really fast shipping. All of the products were packed in a lot of bubble plastic for safe shipping.

Great priced which were a lot cheaper than other dealers within Europe on the products I needed.

bikester.dk

Gode priser, men med længere leveringstid

Da virksomheden er placeret i Tyskland er der en lidt længere leveringstid.

Tuesday, August 6, 2013

Reply from bikester.dk

Hej Neffi,

Tak for din anmeldelse. Leveringstiden er i skrivende stund 2-4 arbejdsdage. Vi arbejder på at optimere aftalerne med vores logistikpartnere, så vi i fremtiden kan tilbyde dag-til-dag levering.

Venlig hilsen

Peter, Bikester.dk

L.V. Erichsen A/S

Udemærket service, med bemærkninger

Udemærket service, valgte selv at hente varen på Deres adresse da den lå få km væk hvilket kostede mig 49 kr i gebyr (vs 69 kr for levering til døren).

Deraf kun tre stjerner.

Oister

Okay

Billige priser, okay information fra Oister omkring status på mit abonoment, god dækning, men jeg forstår ikke hvorfor man ikke kan ændre abonomentet midt i måneden med øjebliklig virkning (som man kan hos Bibob) hvis ens behov pludselig ændre sig og man har behov for mere taletid, data eller noget tredje. Derudover er der et gebyr for hver gang man skifte abonoment.

Tuesday, July 30, 2013

Reply from OiSTER

Hej Neffi

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du nyder vores billige priser og gode dækning, og mht. ændring af abonnementer midt på måneden, så har jeg noteret dit ønske, og videresendt det til vores marketingsafdeling, så de er informeret om, at der er et ønske om dette.

De bedste hilsner
Casper

Brandos.dk

Langsom oplevelse.

Købte et par sko, men der skulle gå næsten 3 dage fra købstidspunktet til at varen faktisk blev sendt. Det kan gøres bedre som fx hos proshop.dk hvor det gik under 14 timer fra jeg trykkene køb til at jeg havde varen i hænderne.

Derudover er de få mails jeg har fået fra Brandos.dk generelt meget forvirrende - der er overhovedet ingen opbygning i mailen og al teksten står ud i én stor sætning. Der er ingen afsnit eller andet der kan gøre læseoplevelsen bedre og gøre det hurtigere og nemmere at finde de opløsningen man søger.

Til sidst kunne jeg ikke finde ud af om nogle varer var på lager..

CVP.com

No problems at all

A few days after I ordered my Glidecam it was delivered in Denmark. I had no problem at all in the progress of ordering the Glidecam..

DMI

Super service

Klart den mest detaljeret vejrtjeneste i Danmark.

Jeg cykler meget, og her betyder vindforhold mere end hvor varmt det er. DMI byder som de eneste på detaljerede grafer over vinden, både med middelvind samt vindstød.

Derudover er det en super service at man kan tjekke vejrudsigten fra netop ens egen by, stor som små.

Postme

Let og smertefrit

Ingen problemer med en lille handel for 17 kroner inkl fragt :)

Interpresent

Perfekt

Hele handlen forløb uden problemer, med god infomation undervejs. Pakken var pakket godt ind, og gaven blev modtaget med stor glæde. Gaven fremstod flot anrettet i kvalitets-materialer og leverede over min forventning.

Kamerashop

Perfekt med mærkelig bemærkning

Jeg havde købt et objektiv og fik pakken dagen efter - ingen problemer der.

Dog gik der næsten 5 dage før Kamerashop havde trukket pengene hvilket virker lidt mærkeligt.

Netdate

Det nye Dating.dk

Efter at hele siden fik komplet nyt layout er der virkeligt sket ændringer. Det er nu blevet en direkte efterligning af [link fjernet], en ren pengemaskine hvor der ikke er det samme menneskelige afsæt bag siden som der var før ændringerne (jeg nød at få beskeder fra ham [navn fjernet] med gode tilbud om at prøve deres guldproful mv.). Nu er det blevet næsten umuligt at finde folk man matcher med, der er kommet restrektioner på at man kun kan finde 5 match pr dag og derved skal trække tiden ekstra langt ud, debat-siden er nu næsten ikke-eksisterende (meget svær at finde) og meget mere.

Netdate var før min foretrukne side pga overskueligheden og det menneskelige afsæt bag siden, nu er den bare kommet ind i den store boks af ligegyldige hjemmesider.

Billy found this review useful

One.com

Ingen negative oplevelser

Har haft One i et par år efterhånden og har aldrig oplevet noget negativt. Billige priser, påmindelser om server-vedligeholdelse op til flere dage før det sker via mail, og har aldrig oplevet nedetider på min mail / website. Kan anbefales

Trustpilot

Super fed hjemmeside

Super fed hjemmeside, dog med enkelte mangler.

Den største som jeg ser det er at man ikke kan anmelde virksomheder flere gange. Når jeg én gang har købt noget hos en virksomhed og har været fuldt tilfreds (og har afgivet en anmeldelse), så er jeg villig til at købe hos virksomheden en anden gang igen. Men det er ikke sikkert at anden gang er lige så succesfuld som første gang, men vil jeg anmelde denne anden oplevelse slettes den første jo, hvilket giver et misvisende billede af virksomheden.

Jeg har flere gange oplevet at mine tidligere bedømmelser bliver slettet når jeg anmelder på ny, hvilket jeg finder syndt når der ofte er tilknyttet kommentarer til mine anmeldelser om min oplevelse.

Tuesday, August 16, 2011

Reply from trustpilot.dk

Hej Neffi

Tak for din anmeldelse

Årsagen til at du kun kan anmelde samme virksomhed én gang er, at vi desværre ville opleve utrolig meget spam og udnyttelse ellers.

Der vil ske det, at nogle ville oprette en masse anmeldelser ved samme virksomhed for at påvirke scoren i negativ/positiv retning.

Derfor har vi sat denne begrænsning på.
Du kan altid redigere din tidligere anmeldelse og lave en samlet bedømmelse.
Du kan også slette din tidligere anmeldelse og oprette en ny med en nutidig dato
Du kan slette/redigere din anmeldelse ved at trykke på "Konto" og "Gå til min profil" og finde den specifikke anmeldelse du ønsker at ændre

Mvh Line

Trustpilot

Swimworld

Generel langsom oplevelse

Jeg havde valgt at købe et par produkter hos Swimworld og gik uden problemer igennem deres system.

Efter at have lagt orderen hos Swimworld fik jeg en mail med at butikken var ferielukket - noget som der ikke stod noget om på hjemmesiden - til ugen efter. Jeg viste på forhånd at jeg med disse ændringer i leveringstiden ikke ville være hjemme til at modtage pakken pga udlandsrejse og skrev derfor om Swimworld kunne vente med at afsende pakken til det ville passe med at jeg var hjemme igen.

Først et par dage efter butikken skulle være hjemvendt fra ferie fik jeg svar på dette; det vinder vi ud af...

Et par dage efter jeg var vendt hjem var der stadig ikke trukket penge og jeg havde intet hørt, og jeg måtte derfor kontakte Swimworld igen for at høre om en status på min ordre. Først herefter skete der noget igen.

Foruden alt dette blev varen dog sendt forsvarligt pakket ind.

DSB

Okay service

Togtiderne passer til tider ikke med de oplyste, ligesom man aldrig kan regne med ankomsttidspunktet.

Godt produkt med et wildcard til unge, selvom det stadig er halvdyrt.

Actionvideo

Let, hurtigt, nemt

Pakken blev fremsendt forsvarligt pakket ind. Dog modtog jeg først fakturaen samme dag som jeg modtog kameraet, ligesom track / trace nummeret til Post Danmark ikke være synligt placeret i mail. Den fandt jeg først da jeg havde modtaget kameraet.

---

Super gode til at lave specielle tilbud, møde nye kunder til diverse arrangementer og events med messetilbud, og i det hele taget lave en god deal med folk. De tilbyder en service helt ud over det sædvanlige!

Facebook

God tidsrøver

Med Facebook er det blevet let at holde sig opdateret og i kontakt med venner fra hele landet og hele verdenen.

Jeg benytter meget siden som reklame for min virksomhed via Facebook Pages (som er en genial løsning) samt at holde kontakt med forretningspartnere og kunder.

Google

Perfekt service!

Google tilbyder simpelthen alt. Super let og præcis søgning på nettet, en god, let og ikke mindst stabil mail-service, verdens største database for videoklip, diverse billede-programmer og sidst, men ikke mindst den bedste browser på markedet, Chrome. Alt sammen gratis.

Google kommer med mange innovative og geniale løsninger konstant, hvilket er super!

Bibob.dk

Ingen problemer

Billige priser, god dækning via Telenors netværk, god og venlig support, fine pakkeløsninger der dækker enhvers behov. Kan anbefales

Cykelgear

Ved af køb af mange forskellige produkter samtidigt.

Hurtig levering af alle produkter samlet, pakket forsvarligt ind.

Desværre var der blevet leveret en forkert vare, ligesom jeg selv havde bestilt en vare i den forkerte størrelse. Dette blev hurtigt løst ved at Cykelgear sendte de to rigtige varer sammen med en returlabel så jeg sparede fragten.

Derudover fulgte der også begge gange et gratis-produkt med.

Alt i alt en super god service og handler der gerne igen!

Vefafoto

Manglende oplysninger

Jeg bestilte onsdag den 23 februar en vare hos Vefa foto. Som sædvanlig fik jeg med det samme en ordrebekræftigelse, men der skulle gå hele to dage yderligere før jeg fik anden info omkring min ordrer. Imellemtiden havde jeg ingen ide om hvornår jeg skulle regne med at have min bestilte vare. Dette skyldes til dels at der ingen varelager status er på Vefafoto.dk og at der ikke var nogen form for kommunikation mellem virksomheden og kunden angående om varen overhovedet var på lager.

Endelig efter to dage fik jeg en mail om at varen var blevet sendt afsted, selvom der i linjen under står at varen vil forventes at blive afstendt om 3-4 hverdage. Meget forvirrende, og hvorfor skal det tage 3-4 hverdage at sende varen afsted? Men varen er altså blevet sendt afsted, dog kunne jeg under hele forløbet ikke spore min pakke hos Post Danmark pga manglende track & trace nummer. Varen blev leveret den 28 februar, 5 dage efter den var blevet bestilt.

Foruden dette fungerer det meget dårligt med at man skal logge ind på deres hjemmeside for at se ordrestatus, ligesom produktbeskrivelsen på hjemmesiden var på engelsk.

Et hint til Vefafoto: få et nyt system hvor kunden kan se om varen er hjemme, og i så fald hvor lang tid der skal gå før kunden kan forvente at varen er modtaget. Derudover send meget gerne et track & trace nummer med når varen er afsendt således man kan planlægge at være hjemme når postbudet kommer. Til sidst, så kommuniker mere med kunden i form af hvor langt ordren skrider frem. Tak.

Tuesday, November 8, 2011

Reply from Vefa Foto Video Data - Verner Farohs ApS

Hej Neffi
Jeg er ked af din dårlige oplevelse. Vi har desværre ikke kapacitet til at få indført lagerstatus i netshoppen. Af samme årsag kommer følgende tekst frem, når du har godkendt ordren: ”Da vi ikke har lagerstatus forbundet med netshoppen, kan du se status på din ordre på www.vefafoto.dk under "Ordrestatus" ved hjælp af nedenstående ordrekode”.
Leveringstiden på produkter afhænger af om vi har dem på lager. De kan være i restordre ved leverandørene og leveringstiden fra leverandørerne kan variere. De 3-4 dage, som vi har oplyst, er et gennemsnit.
Vi arbejder på at få "Track & Trace" koblet på netshoppen. Mht. problemer med ordrestatus og andre spørgsmål er du velkommen til at ringe til os. Mvh Merethe Holm, Vefa Foto

Stofa

Til tider langsom forbindelse

Internetforbindelsen kører 95% af tiden, dog til tider langsomt i perioder. Mangelfuld infomation hvis forbindelsen evt bliver opgraderet pga udgående produkter (udgående hastigheder hos Stofa).

Dog er det negativt at man ikke kan koble to computere på samme forbindelse på samme tid, da der skal være et login til hver computer / forbindelse. Det trækker ned!

Billigespil

Fint

God infomation, super med leveringsmulighed i brev, men desværre var produktet næsten en uge undervejs før jeg havde den i hænderne.

DR

Lagt ude at være tvunget til at betale.

1 stjerne gives på det grundlag at det er langt ude at være tvunget til at betale for en service, man ikke kan og vil benytte.

Jeg har intet tv og besøger aldrig hverken DR1 eller TV2's hjemmesider - deraf benytter jeg overhovedet ikke de services, som jeg gennem medielicensen er tvunget til at betale for. Har jeg et valg mod at nægte at betale for et produkt, jeg aldrig bruger? NEJ!

Pengene er små som først studerende, og derefter kontanthjælpsmodtager - og her betyder de licenspenge om man går sulten i seng eller ej. Jeg har mange andre interesser end det kedelige og snævertsynede medie som et fjernsyn er (hvorfor skal andre bestemme hvornår jeg vil se hvad jeg gerne vil se? Internettet er langt mere brugervenlig hvor man selv kan bestemme hvor på dagen man ønsker at underholde sig selv med hvad) og ønsker langt fra at betale for denne service.

Rasmus Hochreuterand Daniel Lomholt found this review useful

Google

Hurtigt, nemt, gratis, og det virker altid

Jeg har nu haft Gmail i mange år og det har altid virket optimalt. Der er mange muligheder, såsom at samle alle sine mails i én indbakke, hurtig søgning blandt sine mails, tilføje ting til huskelisten osv. Alt i alt en meget tilfreds kunde.

BJ Trading

Hurtig, men med manglende infomation.

Ved køb af Transcend 16 GB 400x CF kort. Pakken er modtaget forsvarligt pakket ind dagen efter bestillingen over nettet, men der manglede noget information undervejs; jeg begyndte at være i tvivl om pakken overhovedet var sendt afsted. Derfor kun 4 stjerner.


Samme oplevelse igen i april 2011

Danskdatasalg

Super god handel, kan varmt anbefales

Anmeldelse af 30 juni 2010:
Ved køb af: Canon EOS 7D

Ved ankomst til Danskdatasalgs butik på Boulevarden i Aalborg blev jeg hurtigt spurgt, om jeg havde brug for hjælp, og sælgeren fandt hurtigt den ønskede vare. Hurtigt, nemt, og ikke mindst næstbilligst ifølge EDBpriser.dk (1 kr dyrere end den billigste). Super god service, et venligt personel og ikke mindst med et smil på læben. Kan varmt anbefales!

Anmeldelse af 21 februar 2009:
Ved køb af: Canon 24-70 f/2,8 L USM og Canon Speedlite 580EX II

Super god service. Svarede hurtigt på mails, super priser (selvom det ku findes billigere andetsteds) og hurtig levering. God lagerstatus, og pakken ankom dagen efter bestilling i god og forsvarlig embalage

Cykelpartner.dk

Hurtig, nemt og billigt

Pakken ankom kort tid efter bestilling, og det hele gled gnidningsfrit. Produkterne kom i en meget god stand.

Telia

Telia Erhverv

Jeg blev kontaktet af en dygtig telefonsælger under telia erhverv. Her fik jeg at vide at jeg kunne få et mobilt bredbånd gratis de første 6 måneder, og at hvis jeg ikke var tilfreds kunne jeg sende den tilbage indenfor de første 14 dage. Dette er jeg 120% sikker på, da det var med i store dele af mine overvejelser omkring købet af dette produkt.

Ligeledes nævnte jeg, at min adresse ikke var opdateret i deres system, og at pakken IKKE skulle sendes til den gamle adresse, men derimod en ny adresse i den anden del af landet.

Idag sidder jeg med en pakke 250 km væk jeg selv skal finde ud af at få leveret - det er telia ligeglad med, samt jeg åbenbart IKKE kan sende produktet tilbage hvis jeg ikke er tilfreds!

Aldrig om det bliver telia igen!

svend, Tomas Sørensen, Jeppe Bachand Ronia Kiil found this review useful

Midtdata

Enkelte irritationsmomenter

Jeg bestilte pr 28 december 2009 et nyt Canon objektiv til mit kamera. På både EDBpriser.dk samt Midtdata.dk stod der en leveringstid på 1-3 dage hvilket jeg selvfølgelig gik ud fra at det passede.

Dagen efter, d. 29 december fik jeg en mail fra Midtdata omkring at ved varekøbt over 4.000 kr skulle man stå i offentlige registre såsom krak mv. Dette gjorde jeg ikke, hvilket betød at Midtdata ikke ville gennemføre orderen. Jeg har tidligere handlet ved andre netvirksomheder for over 4.000 kr uden dette problem. Men fair nok at Midtdata ville stille sådan en sikkerhed for deres salg, således de ikke selv bliver snydt, det forstår jeg godt og accepterer. Men dog var dette det første irritationsmomente i denne handel.

Jeg vælger at ringe til Midtdata og aftaler, at jeg overfører pengene istedet, således min ordre kan komme videre i systemet. Men her opstår anden irritationsmoment, eftersom den kære medarbejder ikke kan sige mig, hvornår varen kommer på lager igen, således den kan sendes videre til mig. Selvom der stadig på dette tidspunkt står 1-3 dage, kan der sagtens gå en uge eller to før jeg ser min vare, eftersom Midtdata ikke selv ved hvornår de får varen hjem fra Canon til deres eget lager.

Idag, 11 dage efter jeg aflagde min ordrebestilling hos Midtdata.dk, har jeg modtaget min vare. Efter min mening er der langt fra '1-3 dages levering' (som der gennem hele forløbet har stået på Midtdatas hjemmeside) op til de 11 dage det tog - også selvom der har været weekend, nytår, snestorm mv. i denne perioden. Alt dette lagt sammen, kan jeg kun give 3 stjerner for min oplevelse hos Midtdata.dk.

Dog et stort plus til Midtdata for deres 'Track & Trace' på deres hjemmeside, hvor man kan følge ens vare gennem deres eget, og Postdanmarks system.

Billigvoks.dk

Super hurtig levering

Bestilte et par produkter, og valgte B-levering da det ikke var noget der hastede. Og derudover indkluderede dette en ekstra gratis gave som man selvfølgelig ikke siger nej til.

Havde ikke forventet at pakken allerede ankom 24 timer efter - så super hurtig levering og service

Samme oplevelse har gentaget sig flere gange.

MovieZoo.dk

Super hurtig levering

Ved køb af DVD film gik der 24 timer fra bestilling til pakken ankom hjemme hos mig. Perfekt.

Proshop

Overraskende hurtig levering!

Lagde min ordrer omkring kl 20. Under 14 timer senere havde jeg pakken i hånden.

Dette er første og eneste gang jeg har måtte tjekke min orderbekræftigelse en ekstra gang for at se om det virkelig kan passe at pakken blev leveret en halv dag efter jeg trykkede køb, eller om jeg bare havde glemt der var gået en dag imellem! Det var der ikke.

Media9000

Fremragende service og produkter

Vi valgte at samarbejde med Media900 i sommeren 2009, efter mange års brug af anden udbyder - Media9000 så vi muligheden i at samle vores marketing på ét sted...

Vi har uden tvivl haft et fremragende oplevelse med virksomheden, der i dag varetager samtlige af vores hosting, hjemmeside og marketingsløsninger...

Media9000 er en fornøjelse at samarbejde med dels pga. det fagligt høje niveau de ligger for dagen, og dels pga. den kvalificerede samarbejde..
Ydermere virker det rigtig godt, at vi har en fast medarbejder tilknyttet, der præcis kender vores virksomhed, behov og opgaver...

Vi ser i hvert fald frem til at langvarrigt samarbejde med Media9000 og virksomheden kan absolut MEGET klart anbefales

Batterilageret

Fin service

Bestilling af nogle batterier fredag aften efter lukketid.

Tirsdag henvendte jeg mig på mail fordi jeg ikke havde modtaget min pakke, og blev straks ringet op med den var afsendt og jeg ville modtage min pakke samme dag.
Onsdag eftermiddag henvendte jeg mig igen og blev ringet op torsdag morgen, hvor han ville undersøge hvor min pakke blev af. Fik ovenikøbet en liste over pakkens gang i postsystemet. Til sidst skrev han, at postbudet havde lagt pakken i carporten, hvilket jeg ikke havde set

Altså. Super service fra virksomheden, men mindre god service fra postdanmark - hvilket Batterilageret ikke kan gøre for.

Swop

Kan anbefales

Billige priser og hurtig levering sikre de 5 stjerner :)
Kan anbefales

Neffi Kristensens profile

profile image of Neffi Kristensen
Neffi Kristensen
Reviewer
Male, 1989
København N, Denmark

About

www.Neffi.dk