Annette Pedersens profile

Reviews (6)

Fullrate A/S

Ingen problemer

Har haft Fullrate bredbånd med fastnettelefoni i flere år nu uden problemer. Mit mobilabonnement er netop blevet overflyttet dertil, idet jeg er tidligere M1 kunde, hvor jeg havde "gratis50". Nu skal jeg betale 39 kr. inkl. en times tale og fri sms. Det lyder som en god ordning for mig.

Jysk

Gode køb til prisen

Jeg bestilte en Oklahoma kommode og en hvid Maui kommode online.

Levering som aftalt (i Århus-området) og fine varer - dog var den ene samlevejledning fejlbehæftet/mangelfuld.

I samlevejledningen til Oklahoma kommoden stod der en times tidsforbrug - jeg brugte væsentligt længere, selvom jeg fik hjælp undervejs. Den var for så vidt ikke svær at samle, men man skal holde tungen lige i munden, da vejledningen er mangelfuld og fejlbehæftet. Lidt tekst ville have gjort underværker!. Men kommoden er faktisk rigtig flot.

Den lille søde Maui kommode, som skulle kunne samles på 10 minutter, tog også væsentligt længere tid, men det var nemt nok og den er rigtig fin.

Alt i alt en god handel - også prisen taget i betragtning. Jeg tror begge kommoder fås til nedsat pris regelmæssigt.

REDGREEN

Perfekt handel

Funktionelt, maritimt inspireret tøj af høj kvalitet til mænd og kvinder, ofte i naturmaterialer som bomuld og uld. Firmaet er dansk, og det røde/grønne logo er symbol for styrbord og bagbord på et skib.

Mærket fås ikke i ret mange fysiske butikker, men så er det jo godt, at det sælges on-line. Hjemmesiden er på engelsk, men der er hurtig levering, bytte- og returservice og betaling med kreditkort.

Der kører af og til kampagner med gratis forsendelse - som her i december, hvor der er gratis levering og oven i købet gratis bytte og retur (der følger retur-label med pakken). Det er da service!

Der mangler af og til oplysning om materiale, og så kunne det da være ønskeligt med oplysning om f.eks. længde.

Man kunne måske også ønske, at hjemmesiden indeholdt oplysninger om, hvor/hvordan tøjet produceres - altså om der i det mindste arbejdes for en bæredygtig produktion i de lande, hvor tøjet produceres.

Men alt i alt dog alligevel en fem-stjernet oplevelse både hvad angår tøjets kvalitet og leveringen.

P.S. redgreen: hvad med at lave en ensfarvet, langærmet polo-shirt, som den kortærmede Caia? Den er meget elegant med den lange stolpe med 5 knapper - ville jo være et hit med lange ærmer! (Firmaet med den søde, men krukkede dille laver dem, men de er ikke til at skaffe herhjemme...)?

Cellbes

En af mine yndlings-postordre-web-shops!

Jeg har købt tøj flere gange hos Cellbes - nogle enkelte ting er sendt retur, og nogle gange er kvaliteten måske ikke helt som forventet - men omvendt er flere af mine yndlings-tøjstykker fra Cellbes!

Praktisk at der er vedlagt retur-label i pakken, så skal man bare finde den rigtige sæk på posthuset og behøver ikke at stå i kø. Returgebyret bliver så trukket på næstkommende regning. Og ja, det er da en dyr måde at handle på, egentlig - men intet slår nu den forventningens glæde det er at gå og vente på en pakke!

Fin og overskuelig hjemmeside, nemt at bestille. Man kan anmelde de enkelte produkter, hvilket er en fin service. Nogle gange ville man ønske, der var fotos bagfra.

Det er lidt ærgerligt, at man ikke kan betale on-line når man bestiller, men skal vente på fakturaen (eller betale ekstra ved levering). Ville være fedt hvis de indførte on-line betaling.

Jeg har aldrig haft problemer med leveringstiden (jeg tror det bliver sendt fra Sverige).

Jeg kan kun anbefale Cellbes - de har tøj både til store og små - og så har de i øvrigt også tøj, som kun min mor ville gå i - og det skal altså forstås på den positive måde, at det er dejligt, at der er noget for hende også;-) Jeg glæder mig altid til at få katalogen med posten - men det er nu noget fråds at sende flere kataloger igennem sæsonen med mange af de samme varer.

Alt i alt overvejende positivt. Der er jo altid plads til forbedring - men fem stjerner simpelthen fordi Cellbes er en af mine yndlings-postordre-web-shops!

Bitten Bech found this review useful

BON'A PARTE

Perfekt handel

Bestilte søndag og onsdag kunne pakken hentes hos GLS pakkeshop. Jeg har flere gange handlet hos Bon'a parte, og har altid været tilfreds. Kvaliteten på tøjet er generelt god, og ellers bytter de uden problemer.

Dvdcity

Perfekt handel

Bestilte søndag, havde varen med posten mandag.

Annette Pedersens profile

profile image of Annette Pedersen
Annette Pedersen
Reviewer
Denmark

About