BDs profile

Reviews (10)

Regovs

Perfekt, præcis og hurtig...:)

Fandt 'Regovs' ved et tilfælde, hjemmesiden var interessant, udvalget havde det, som jeg havde brug for. Hurtig levering, god indpakning - vil til enhver tid anbefale Regovs til andre, og bestemt handle der igen.

Youread

Fantastisk, hurtig og sikkert pakket ind...:)

Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Youread, den eneste årsag til det ikke blev 5 stjerner var, at jeg manglede 'sikkerhedsøjet' ved betalingssiden. Kommer det på bliver det 5 STORE stjerner, intet mindre...:)

FONA.dk

Hurtig og præcis...

Skulle bruge et spil til en fødselsdag, fandt Fona's hjemmeside, sjovt nok med netop det ønskede spil på tilbud. Bestilte, det var sent aften, så bestillingen modtog Fona først næste dag. Allerede den efterfølgende dag efter var pakken i min postkasse. Det kalder jeg service. Vil varmt anbefale Fona til andre...;)

Webapoteket

Høj service - hurtig levering

En rigtig god oplevelse, at handle på Webapoteket, let og overskuelig hjemmeside, god forklaring/vejledning om produkter. Super let at bestille varer, information når de afsendes. Havde det ikke været påske, ville de have dumpet i postkassen dagen efter. Kan varmt anbefales. Webapoteket vil helt sikkert blive mit foretrukne Apotek...:)

Viivaa.dk

Perfekt

Flot hjemmeside, overskuelig, let at finde rundt, bestille og to dage efter er varen ankommet. Lever op til alt hvad man kan ønske, handler helt sikkert igen hos Viivaa.dk og kan med fornøjelse anbefale andre, at prøve.

Tgkshop

Service i topklasse

Skulle købe en 'Kedeldragt' og fandt lige den jeg skulle bruge hos Trægården i Kås, på deres hjemmeside. Der opstod et lille problem, ved betalingen, og jeg måtte i telefonisk kontakt med den fysiske forretning. Der fandtes meget hurtigt en løsning, og DAGEN EFTER modtog jeg den eftertragtede Kedeldragt. Det kalder jeg betjening og service i høj kvalitet, og et meget hjælpsomt personale. Jeg vil på det varmeste anbefale Trægården i Kås til andre.

Lampemesteren.dk

Perfekt, min bedste anbefaling...

Har købt undercover-skærme til mine 'Le Klint' lamper, de var ikke lige på lager, fik straks en venlig mail med info. - og igen da de blev afsendt, 4 dage inc. ventetid, det er da service der vil noget. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos lampemesteren.dk

SAXO.com

Fin service, hurtig levering...:)

Jeg har efterhånden købt mange bøger hos SAXO, og der har altid været en fin service. Har de ikke lige haft titler på nettet, har jeg ringet derind, og aldrig forgæves, har altid fået de bøger, som jeg har ønsket og der er en hurtig levering. Godt sted at handle.

Shampooshoppen.dk

Super god service...

Ved min bestilling kunne jeg ikke anvende betalingssiden. Kontaktede via mail, problemstillingen blev hurtigt løst, og varene bestilt (en aften) og på andendagen var de modtaget, pakket forsvarligt ind, og med en 'venlig hilsen' det kalder jeg service i høj format, og kan varmt anbefale andre, at bruge Shamposhoppen.

LIC NetShop

Top service

Jeg har handlet hos LIC - netshop flere gange. Hver gang har været en rigtig god oplevelse. Varene er grupperet og lette at klikke sig frem til. Der er et fint udvalg, og godt billedmateriale, samt beskrivelse.
Varene er leveret, sikkert indpakket, og altid indenfor en uge. Der er fin mulighed for at returnere/bytte, og der er sikker-betaling med kort. En gang har en vare været udsolgt, der kom en mail derom, med mulighed for, enten at vente, eller annulere ordren. God kommunikation/information, har modtaget varen, og som altid sikkert indpakket. God service.
Samlet set et meget godt sted at handle.

BDs profile

profile image of BD
BD
Reviewer
Female
Denmark

About