Karins profile

Reviews (7)

dk.bestseller.com

Super godt :o)

Nemt at bestille. Hurtig levering. Fedt med gratis fragt og mulighed for gratis retur. Vil helt sikkert handle der igen.

Babyhome

Perfekt handel, ingen problemer

Varen sendt meget hurtigt og levede fuldt ud op til mine forventninger. Kan anbefale at handle hos dem.

Spartoo

Virkelig god kundeservice

Jeg havde både manglende vare og noget der skulle byttes i min sidste bestilling. Og det blev ordnet hurtigt og med god hjælp fra kundeservice. Det har været en god oplevelse og jeg har fået mine nye støvler som jeg byttede. Jeg har intet at klage over og vil til hver en tid handle der igen.

www.SmartKids.dk

Godt sted at handle

Ingen problemer. Nemt at handle der. Hurtig ekspedition og levering. Varer lever op til forventninger. 100 % i orden. Kun positive kommentarer herfra. :o)

Tojbamsen

Meget tilfreds

Bestilte varer - bl.a. to autostole, og alt kom med fragt til døren som aftalt. Der gik kun to dage fra bestilling til jeg havde dem. En perfekt handel uden fejl eller problemer.

Boozt.com

Superperfekt

Jeg fandt hjemmesiden via en annonce som Boozt har på et af de sites jeg besøger. Handlen forløb nemt, og der var rigtig hurtig levering. Jeg var overrasket over at pakken allerede ankom to hverdage efter at jeg havde bestilt. Fuld tilfredshed herfra med både varerne og handlen.

SToFSTEDET

Hurtig service

Stof bestilt og allerede leveret næste dag. Super hurtigt leveret - rigtigt godt!! Jeg vil helt sikkert handle her igen næste gang jeg mangler stof.

Karins profile

profile image of Karin
Karin
Reviewer
Denmark

About