Rikke B. Heiselbergs profile

Reviews (5)

Matas Webshop / www.matas.dk

Meget tilfreds

Fik det jeg bestilte - til det lovede tidspunkt.

Min Guldsmed

Det er bare IKKE i orden!

Jeg har bestilt en ring hos dette firma.
Pris kr. 695,- Jeg glæder mig til at modtage ringen. Får så en mail om at handelen er annulleret da varen er udsolgt. Æv tænker jeg for jeg ville rigtig gerne have netop denne ring. Ser så på nettet at firmaet stadig udbyder "min ring" men til en pris på over det dobbelte !! Altså varen er ikke udsolgt eller hvad ?? Eller var det fordi de havde sat prisen for lavt og fortrød ? Sådan ser det ud for mig. Jeg synes det er meget ærgerligt.

Friday, November 23, 2012

Reply from Min Guldsmed

Tak Rikke for din respons! vi beklager selvfølgelig det skete, men du ønsker bestemt ikke at modtage den ring som du så på vores webside. Ringen er totalt ødelagt efter et rambuktyveri: se venligst link.

http://www.lorry.dk/artikel/134895?autoplay=1&video_id=73561

Hos www.Minguldsmed.dk prøver vi løbende at opdatere priserne til de rigtige, eller fjerne dem. Jeg beklager endnu en gang at vi ikke havde tid til at fjerne produktet på grund af rambuk tyveriet, som du kan se på filmen var næsten alt smadret.
Venlig hilsen Finn

CARMAKOMA

super internetbutik

Jeg har handlet hos Carmakoma en gang og det er bestemt ikke sidste gang. Tøjet var super, bestilling var nemt, ingen krummelurer der ;o)

Fætter BR

Hurtig levering - ganske nemt.

Det var nemt at bestille på nettet - og varen blev leveret dagen efter. Det var meget fornemt. Hvis jeg SKAL sige noget negativt, så var indpakningen lidt "mør". Jeg skulle lige rette pappet ud på min vare - det lod sig også gøre, så det gjorde ingenting.

Barebilligst

Vi handler igen her.

Købte først skydedøre til soveværelset.... ingen problemer der.... nu venter vi på skydelågerne til baggangen, så det glæder vi os til. Vi handler igen hos barebilligst fordi det gik problemløst og ukompliceret første gang. Kan varmt anbefale firmaet til andre.

Rikke B. Heiselbergs profile

profile image of Rikke B. Heiselberg
Rikke B. Heiselberg
Reviewer
Female
Denmark

About