Sven Maaløes profile

Reviews (14)

Silkeland

Perfekt forarbejdning at sengetøj

Silkesengetøjet er smukt at se på, men virker ikke så varmt som bomuldssengetøj, men det gælder nok alt silkesengetøj og ikke specielt dette firmas sengtøj.

Havnens Vin

God service og kvalitet

Hurtig levering samt god service

Regovs

God service

Hurtig levering og god indpakning

Multikøb.dk

Nægter at tilbagebetale defekt elpanel

Et nyt elpanel brændte over efter 5 minutter og er derfor defekt. Multikøb nægter at tilbagebetale betalingen, selvom de skriver at de har 30 dages returret.
Lad derfor være med at købe hos Multikøb, de kompenserer ikke for deres defekte varer.
Efter at ovenstående kom på Trustpilot har Multikøb henvendt sig til mig og oplyst at emailen var en fejltagelse. De har nu tilbagebetalt betalingen og dermed er sagen helt i orden.

Radoslaw found this review useful

Saturday, February 2, 2013

Reply from Multikøb ApS

Hej Sven

Som vi har talt om i telefonen inden du sender en mail med reklamationen vil det naturligvis være muligt at få pengene retur, så snart det er konstateret at varen er/var fejlbehæftet, vi skal blot have konstateret at elradiatoren har en fejl, ud fra det du oplyser tyder det på en defekt.

Du får som oplyst pr. telefon en betalt label til Posten så du ikke har udgifter med returneringen. Når det er konstateret om det er en fejl i varen sendes pengene retur til dig, eller du kan modtage en ny vare.

Med Venlig hilsen
Flemming Kruse

Multikøb.dk

Primusdanmark

God service

God information og hurtig levering

www.xl-byg.dk

Godt udvalg

Xl har det meste og i god kvalitet

Lauritz.com

Ingen svar

Jeg skrev to emails til Lauritz.com, Næstved bedrørende en bronzeskulptur jeg havde købt og fik ingen svar overhovedet. De gider ikke betjene deres kunder.

Tuesday, October 23, 2012

Reply from Lauritz.com

Kære Sven Maaløe

Det er selvfølgelig beklageligt hvis du har afsendt mails til Lauritz.com Næstved og ikke modtaget svar. Har du brugt vores mail formular på hjemmesiden eller sendt direkte til nastved@lauritz.com?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundesupport på mail support@lauritz.com eller telefon 44 50 98 30 og så kan vi kigge på sagen.

Mvh. Lauritz.com

Medialys

Hurtig og effektiv service

Varen ankom hurtigt aog var godt pakket ind.

Linolie 1-2-3

godt firma

Gode produkter og vejledning

thansen.dk

God butik

Hurig levering og god kvalitet

Healthysupplies

Excellent service and quality

Fast delivery, reasonable price, and good quality and product description.

Toolworld.dk

Fremragende og hjælpsom service, de er bare flinke!

En adresse fejl medføre nogen forvirring som Toolworld fik ordnet på bedste måde.

www.jagtudstyr.net

fremragende

hurtig og hjælpsom service

Interflora

problem med tekst

Hej
Jeg bestilte og betalte en buket blomster i Svendborg. Efter at jeg havde betalt med VISA fik jeg beskeden "vis kortet". Der stod intet på kortet selvom jeg havde skrevet en tekst. Så kontrol af kortet skal ske FØR end at man betaler. Efter betaling er afgivet kan man intet ændre. Jeg ringede til forretningen der ville skrive kortet, så porblemet blev løst, men jeres internet side skal forbedres Man skal kunne se kortet i dets færdige udgave før end at man forstsætter.
Venlig hIlsen Sven

Friday, November 12, 2010

Reply from Interflora

Hej Sven
Når man danner kort skrives korttekst i en boks og derefter indsættes korttekst i kort. Man kan se kort med kortteksten og redigere skriftstørrelse, farve og tekst. Det er meget beklageligt hvis du har oplevet fejl under dannelse af kort og skulle det gentage sig venligt kontakt Interflora tlf. 4343 4747 med det samme.
Venlig hilsen
Interflora Danmark

Sven Maaløes profile

profile image of Sven Maaløe
Sven Maaløe
Reviewer
Denmark

About