Skipper Nguyens profile

Reviews (13)

thansen.dk

Nemt, hurtigt og overskueligt

Bestilte hvad jeg skulle bruge, allerede om aften fik jeg besked på at det var pakket og sendt af sted og modtog det dagen efter.. Bum bum

MM-Vision A/S

Super god service

Min computer er nu meget snart ved at løbe ud af garantien, så den valgte at stå af.. Men efter at have indleveret den, så fandt teknikker ud af at det bare var en driver der skulle skiftes ud til skærmen og vupti den er tilbage igen på benene. Men da jeg kom hjem så virkede den ikke.. Lidt frem og tilbage og jeg finder ud af at det nok er en fejl 40 fra min egen side efter den har været til rep. Udover fejlfinding på systemet, så tager teknikkeren da også lige og sætter mine diske fast (ekstra diske jeg selv har installeret), sætter ny fod på og giver mig ekstra skruer til ekstra harddiske.. Uden beregning.. Det er da god service..

ps. han har også renset den.. Eller i hvert fald afstøvet den indvendigt..

Jesper Nielsen found this review useful

www.computersalg.dk

Hurtigt nemt og godt

Bestilte varen, dagen efter var den her.. Det kan jo ikke gøres bedre..

YouSee

MIDT I semifinalen??

Den eneste grund til at jeg har yousee er fodbolden på TV3+ og så er der knas med forbindelsen.. SIMPELTHEN ikke godt nok, det er en ommer.. Man burde jo få penge tilbage når I ikke lave ordentlig service.. For alle de gange jeres tv og internet går ned i kvartalet burde I give penge tilbage, lidt al'a DSB for forsinkelser og aflysninger...

Webapoteket

Nemt, hurtigt

Nem og overskuelig hjemmeside, effektivt.

Bestilte mine varer og wupti, 2 dage senere stod jeg med det hele i hånden..

Super

Jensens

Det gælder den ved hovedbanen, ingen salat i salatbar

Vi var sultne og havde lyst til en hurtig bøf med fri salatbar.. Bestiller bøf, bestiller fri salatbar.. Men hvor er salaten?? Sidder i 1½ time og der bliver ikke fyldt op en eneste gang??

IDEmøbler A/S

3½ måneds venten på min sofa..

Jeg købte en Sofa for 3½ måned siden.. Vi blev lovet levering i uge 43 (ps. er i uge 49 nu). Jeg ringer i uge 42 da vi udover sofaen forventede levering af et spisebord. I uge 42 siger de at leveringen først bliver i uge 46. I uge 45 siger de leveringen først bliver i uge 49. Fik en sms i går hvor der stod at den skulle leveres i dag mellem 13 - 16, min kone ringede til idemøbler i går og der sagde de at leveringen var mellem 08 - 12. Jeg har nu afspadseret en hel dag og ingen sofa....
Har ringet til ide møbler.. De kan ikke hjælpe.. andet end at skrive til deres kørsels afdeling.. Vi taler sgu om en rimelig dyr sofa til over 20.000 og udover dette har jeg handlet i idemøbler de sidsgte 4 måneder for over 40 K.. Men det er vist sidste gang.. Simpelthen for dårligt at behandle deres kunder på den her måde..

Update: kl.18.05 ringer idemøbler kørsel og siger de er her om 30 min.. Yeah.. sofa er i hus ..3 ½ måned og så lige en dag's venten er forbi.. Grunden til at idemøbler får 3 stjerner er de super effektive og flinke gutter som kom med sofaen..

Wednesday, February 8, 2012

Reply from IDEmøbler A/S

Kære Nguyen.

Det er meget beklageligt at IDE møbler ikke har kunnet leve op til den aftalte leveringstid på jeres nye sofa.
Vi vil gerne give dig en kompensation for ulejligheden, hvis du vil ulejlige dig med at oplyse dit kunde nr/tlf som varen er købt på til : kundeservice@ide.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.
Mvh IDEmøbler Kundeservice

Hej Nguyen
Vi kan ikke umiddelbart se at vi har modtaget en mail fra dig. Vi vil stadig meget gerne høre fra dig så vi kan hjælpe dig med sagen.

Med venlig hilsen
IDEmøbler, Kundeservice

Hoejttalerbutikken

Fantastisk god service..

Fik en email med det samme om at de udgåede ting først kom tidlige ugen efter og de ville give mig besked lige så snart det hele var på plads.. Gjort som lovet.. Fantastisk..

Coolshop

Altid god for en hurtig handel på cool'en..

Bestilte fredag aften, fik det hele mandag med posten..

Billig Flyt

Dårlig atityde fra starten af og ikke til aftalt fast pris, falsk reklame

Vi havde aftalt en fast pris på 3000,- for en 2v'er. Flyttemændene kommer om formiddagen, 30 min for sent i forholdet til aftalt og brokker sig over der er for meget og efter de har flyttet nogle kasser, så siger de at de vil have 1500,- oveni fordi vores loftrum på 2 kvm tæller som et ekstra værelse. På deres hjemmeside står der under regler at :

Fast pris modellen: Har du 2 værelser som du flytter sammen i 1 værelse - tæller det stadig som 2 værelser. Et mindre bryggers/mindre kammer til opbevaring tæller dog ikke som et ekstra værelse.

Vi sagde dog nej til at skulle betale ekstra og tog 14 flyttekasser selv. Da vi var ved at være færdige, var der nogle ting tilbage, pludselig siger flyttemand 1 at der ikke er mere plads og flyttemand 2 er syg, så der kommer en afløser.. Så kører han uden med at aftale hvad der sker med det sidste..

Hledigvis er den nye afløser dog sindsyg effektiv og smilende og venlig, så han redder dagen for de to andre flyttemænd, men med den holdning som de andre havde for dagen, så kan jeg ABSOLUT ikke anbefale billig-flyt.dk.. Tænk hvis jeg ikke havde en stor bil selv og blev tvunget til at betale 1500 ekstra for 14 flyttekasser??

Monday, October 3, 2011

Reply from Billig Flyt

Hej Skipper. Jeg kan forstå din frustration, men som jeg forklarede dig over tlf så tæller loft/kælder IKKE med. Du blev tilbudt timepris eller 3v fast pris. Du havde ualmindelig mange ting og vognen var fyldt til randen. Hvis du nu havde oplyst fra starten at du også ville ha´ flyttet loft/kælder, så var prisen noget andet. Går den så går den princippet holder ikke her. Kommunakations fejl fra din side.

Mvh Mike

Av-Cables.dk

Hurtig betjening

Bestilte det jeg skulle have og fik det dagen efter.. WUPTI!!

Grafical.dk

Super god service

Min glastavle ankom, men var blevet smadret i transporten/pakkeposten, de sendt straks en ny uden med at jeg skulle sende den gamle retur...

Skipper Nguyens profile

profile image of Skipper Nguyen
Skipper Nguyen
Reviewer
Male, 1974
københavn nv, Denmark

About