Carsten Søgaards profile

Reviews (10)

DMI

Uoverskuelig

Jeg bruger DMI ofte, selvom jeg ikke synes det er den bedste hjemmeside i verden, men den indholder mange nyttige informationer.
Men siden er i mine øjne forældet, grafisk outdated, meget lidt intuitiv og langsom at bruge.
Der brug for en total makeover.

Facebook

Roddet & Uoverskuelig

Facebook er i mine øjne overvurderet. Jeg synes ikke siden er logisk opbygget og specielt nem at bruge. Jeg spilder ofte min tid der og det er måske også en af forklaringerne på, at rigtig mange mennesker bruger mange timer på siden.
Et total makeover er simpelthen nødvendigt.

lol found this review useful

SAXO.com

Hurtigt, Nem & Enkelt

Det tog mig 15 min. at købe 6 julegaver. Nemt, intuitivt og enkelt. Bøgerne blev leveret få dage efter, så alt kørte efter en snor.
God oplevelse.

Mytrendyphone

Fantastik Kundeservice

MyTrendyPhone her meget konkurrence dygtige priser. Kan du finde produktet billigere på andre sites, har MyTrendyPhone prisgaranti og refunderer dig differencen.
Kundeservicen er eminent god, venlig og effektiv. På alle produkter som jeg fandt billigere andre steder, har jeg fået diffferencen retur. Varene blev leveret dagen efter. Og da en vare var beskadiget under transport af PostDanmark, var reklamation en nem sag.
Topkarakter herfra.

Energyconsult

Meget høj Kvalitet

Det er en lille virksomhed med et meget højt niveau indenfor energirådgivning. Energy Consult har gjort en stor indsats for at finde den bedste løsning for mig og skabe værdi for mine penge. Jeg har fået fantastisk gode løsninger og halveret min årlige energiregning. Jeg er meget tilfreds!!

Kvik

Dårlig Kundebehandling

Kvik Køkkener på Vesterbrogade er en ualmindelig kundeuvenlig og uforskammet forretning, når noget går forretningen imod.
Produktet hos Kvik er som alle andre køkkener, ... dog lidt billigere end hvad man f.eks. kan forhandle sig til hos f.eks. HTH.
Men er der noget galt, som der reklameres over, er Kvik aldrig imødkomne og serviceminded. Det er aldrig deres skyld eller deres problem. Jeg er mildt sagt træt af den forretning .....

Svandís Funder Svendsen, Mr. Cand Elsebeth found this review useful

LIC NetShop

Fantastik Kundeservice

Jeg brugte LIC Netshop for nogle måneder siden. Netshoppen er en overflødighedshorn af lækre ting, så jeg købte lidt af hvert. Det var nemt, enkelt og intuitivt.
Varerne ankom meget forsvarligt pakket ind. Men under transporten lykkedes det alligevel Post Danmark at smadre et kirsebærglas, som naturligvis flød ud over alt i kassen.
Post Danmark afviste anturligvis en hver anklage ... som sædvanlig.
LIC Netshop derimod påtog sig regningen, gav mig to glas kirsebær som erstatning samt to flaske god rødvin.
Eminent Netshop!!

iMusic

Imod Forventing

5 CD'er stod som værende på lager, men kunne i følge ordrebekærftigelsen ikke leveres før 12-13 dage senere. Varene blev dog lalligevel everet før varslet på ordrebekærftigelsen men forsent i forhold til, hvad de skulle bruges til. Den ene CD kunne ikke leveres.

Telia

Tynd dækning men venlig kundeservice

Jeg har været kunde hos Telia siden 1999, altså snart 11 år.
Kundeservicen har altid være venlig og meget fleksibel. Deres TeliaFlex abonnement er jeg rigtig glad for. Jeg har dog oplevet mange problematiske abonnementtyper, som jeg har været dyre for mig.
Telias 3G dækning er for dårlig. Jeg oplever ikke sjældent almindelige nætværksproblemer.

www.ordbogen.com

Middelmådigt Produkt men med Potentiale

Ordbogen er i mange tilfælde nyttig at have ved hånden på computerens desktop.
Det installerede opslagsprogram er dog ustabilt og usmidigt at arbejde med. Deres betaversion har været betaversion i snart et år.
Deres tilbud på fornyelse af abonnement i år var væsentlig forringet i forhold til sidste år.
Kvalitetsmæssigt er Ordbogen middelmådig.
Jeg har personligt rettet et par ord, som var oversat forkert.

Carsten Søgaards profile

profile image of Carsten Søgaard
Carsten Søgaard
Reviewer
Male, 1971
Frederiksberg, Denmark

About

Jeg er 40 år gammel og bor på Frederiskberg i København.
Jeg er far til en dejlig dreng på 1.5 år.
Jeg er uddannet civilingeniør og arbejder som projektleder i en gammel dansk virksomhed.