Tommy Jensens profile

Reviews (6)

SAXO.com

problemløst og hurtig levering, tak ;-)

- der er ingen grund til at gå udenom.

Yahoo

nice features....

Yahoo-mail, hvis det er sket 3 gange på de 10 år jeg har brugt yahoos web-mail-services, at der har været kortvarrigt servernedbrud, så er det højden. Meget stabil og gode features, bl.a. til Facebook, så du har alle nyheder direkte i mailboksen og så fungerer den godt på din smartphone også. Hurtig og enkel.

Miautomobiler

AV....MI AUTOMOBILER....ØLSTYKKE

Det var ikke en god idé at købe en ældre FORD GALAXY 1998 hos MI Automobiler i Ølstykke. Det bLev dyrt. Der er altid en risiko ved gamle biler - det ved alle. Men jeg bad om at få skiftet tandrem og kilrem inden leveringen og betalte 4500 oven i prisen på 20.000 ( gule plader ).... De penge stak sælger i lommen og leverede bilen uden reperation, for bilen bruger ikke tandrem med "kæde" og den var defekt. Derudover havde han fjernet medløberhjulet til kilrem og sat en mindre rem på fordi remstrammeren var defekt. Det holdt 1000 km, så skulle hele baduljen skiftes - 5000 oveni - han gik dog med til at udbedre "drivkæden", hvis jeg lagde 3000 mere. Puha.... det var altså 12500, på meget kort tid.... sådan kan det gå i Ølstykke....

Nespresso

kaffe, kaffe, kaffe

Har købt en Nespresso Cube - fantastisk maskine - jeg lever af kaffe nu - og så er det nemt og "lidt dyrt" selvfølgelig, hvis man drikker 7-8 kopper latte om dagen - men det kan man jo selv justere. God net-service med bestilling af kapsler og hurtig levering. Det eneste minus er "brugervejledningen", selv om den er super flot, så fremgår det ikke, hvilke medier du skal anvende til fx. vedligeholdelse, ej heller på Nespressos hjemmeside - det må de godt rette op på : fx afkalknings-kit, der findes 3 slags, Nespresso !

TELMORE

billig til prisen

..... det eneste telesleskab jeg aldrig har haft problemer med. Håber det fortsætter. Har været kunde i 5 år nu.

Gucca

hurtig service

Køb af DVD BOX. Levering dagen efter. Perfekt og uden bøvl. TMJ

Tommy Jensens profile

profile image of Tommy Jensen
Tommy Jensen
Reviewer
Male, 1960
Valby, Denmark

About

Lærer og billedkunstner. Bosat i valby. Hjemmeside: http://www.tmj-arts.dk