J.R.Ss profile

Reviews (9)

Hovwdiaudi

Lige i skabet!

Bestilte varerne og dagen efter kom posten med pakken :-) Godt gået Howdi-Audi.

Billigbyg

Superflotte vinduer...

Vi købte 3 palævinduer sidste sæson, som var fuldstændig perfekte. Selvklæbende beskyttelses tape på dem som i bruger under transport, er kanon ;-).
Vi har nu afgivet ordre på de resterende vinduer i samme stil og glæder os til først i maj, hvor de bliver leveret. Kan kun varmt anbefale Billigbyg.com

Kompat

Super......Simpelt hen ;-)

Bestilte på jeres hjemmeside om mandagen og posten stak pakken i hånden på mig tirsdag formiddag Xd, og ingen forsendelse omkostninger.. Bedre kan det simpelt hen ikke blive .Stort 5 * herfra og handler selvfølgelig hos jer igen. ;-)

Net 1

Stabilt Trådløst Net...men....

Jeg er overordnet tilfreds med Net1, dog kan der i visse perioder på dagen opleves fald i hastighed ( 1-1.5mb).Dette tilskriver jeg dog "trafiktæthed" på internettet.Jeg syntes dog 299 kr / md er i overkanten, når max hastighed er 3 MB.Ser gerne i (Net1), sætter prisen ned eller øger hastigheden for dette beløb.En ting som dette vil højst sandsynligt øge antallet af jeres kundetilgang i og med at f.e.k.s. Skyline lukker ned og kunderne derfra kommer til mangle en ny udbyder, navnlig i områder med "dårlig eller ingen signal", hvor Net1 er ubetinget den bedste pt.Dette sagt ud fra min erfaring både med 3 samt Skyline abonnementer som er valgt fra , da jeg bruger internet i sommerhus meget ofte,hvor signal fra andre udbydere var lig 0 eller masser af "drop offs ". 3 Stjerner gives ud fra som først omtalt, Beløb samt hastighed.

Monday, June 18, 2012

Reply from Net 1

Hej J.R.S,

Mange tak for din tilbagemelding, og for at du tog dig tid til at give os den.
Dejligt at høre du er tilfreds med os.

Du har helt ret i at man kan opleve fald i hastigheden i visse perioder, idet flere brugere logger på samme mast som dig, så "tætheden" øges.

Jeg vil anbefale dig at give et kald til Kundeservice, så vil de med glæde hjælpe dig med at finde det helt rigtige abonnement som dækker dine behov, vi har jo 3 forskellige abonnementer at vælge imellem, så det kan jo være du slet ikke behøver det store til 299,00, men måske vores melleabonnement som er billigere.

Med venlig hilsen

Net 1
Jakob

Skyline

Ingen styr på tingene overhovedet !

Efter gentagne mails ,opsigelse, osv er det stadigvæk ikke lykkedes mig at få Skyline til at svare på det jeg sender.Tilbud om tilmelding til PBS og rykkere som der ikke er hold i kan dog godt finde vej til ens mail addresse. Lidt nærmere her om forløbet/oplevelsen hos Skyline !

I dag d. 18-3-2012 får jeg så en sms med følgende tekst "Vi har sendt dig en betalingspåmindelse pr. post.Modtager vi ikke betalingen inden for tidsfristen, er vi nødt til at lukke din forbindelse. Mvh Skyline." Så er det jeg lige tænker... ja tak, når i ikke har besvaret nogen som helst mail fra mig, bortset fra 1. gang ,da man skulle være kunde, ville det det nok være en god ide at lukke en forbindelse som ikke burde eksistere efter d.12-01-2012.

Skyline... hvordan syntes i selv det går ? Styr på Lor*** eller Lo** på styret ?

brianand Paul found this review useful

Wednesday, April 11, 2012

Reply from Skyline

Hej J.R.S.

Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager hvis du ikke har modtaget svar på nogle af dine henvendelser. Det er bestemt ikke i orden, og heller ikke normal procedure.
Jeg kan dog se at vi har modtaget dit udstyr, regningen er krediteret, og der skulle være sendt mail til dig herom. - så der skulle gerne være styr på det.

Jeg ønsker dig en god dag.

Venlig hilsen
Skyline

TOPDATA.DK

Fuldstændigt perfekt, mindre kan ikke gøre det .

Ringede til Topdata ang. mine tvivl om jeg skulle vælge Amd eller icore.Fik Sune i røret og fik simpelthen den bedste service samt forklaring på mine spørgsmål til ug.Bestilte samme aften en Pc og 3 arbejds dage efter fik jeg min vare ,som simpelt hen bare virker perfekt.
Kan kun varmt anbefale Topdata.dk og handler der meget gerne igen.

Gadget111

Useriøst Nethandels Firma.

06/02/2012 Behandles - Ordren klargøres Dear customer,

Thank you for you order at gadget111.com

Sorry for the delay but we have had holiday for 20 days.

We will process your order and ship it from our warehouse within 10 days.


We will update your order as soon as it has been shipped out from our warehouse.

Regards
Gadget111.com
15/02/2012 Leveret ( afsendt fra lager ) Dear Customer,

Your order has been send from the warehouse.

It will take 35-60 days before the shipment will reach you.

Track your order here: www.postdanmark.dk

Ja, henvendelser til jer på support,mail x 2 gange osv, reflekterer i jo ikke på og en leveringstid som ovenstående på min ordrebekræftelse som jeg MÅSKE modtager, når bilen den skulle være brugt til for længst er repareret eller rustet op kan man jo ikke bruge til ret meget ? Desuden er trackingnr: ganske værdiløs også på samtlige kontinenter,da eneste oplysning er den i giver her på ordrebekræftelsen ( leveret fra lager 15/2). Jeres ferie på 20 dage kunne i jo godt oplyse ved bestilling D.23/1 INDEN i trak pengene ! Simpelthen Useriøst !!!

Effektlageret

Super !

Levering og handel perfekt, lige i skabet..;-))

Stoevsugerposen

Vaniliejern til Major køkkenmaskine

Levering 2 dage efter bestilling ( som var eftermiddag) god indpakning...et lille minus var måske brugsforvirring/montageanvisning var på tysk.Ikke betydning på denne vare (simpel) men HVIS det er standard på større kompakte ting, må det blive en 4 1/2 *.

J.R.Ss profile

profile image of J.R.S
J.R.S
Reviewer
Male, 1957
Aalborg, Denmark

About

Mand 54 år fra Nordjylland ( Aalborg ) Interesser PC, Motorcykler, Elektronik. Handler en del på internettet....