Max Christiansens profile

Reviews (6)

Yeah Sushi

Den bedste Sushi "pusher" in town

Der er ingen tvivl - her er Sushi i topklasse.
Vi har prøvet det på bådeTivoli Hotel i Kbhvn - det eneste der var bedre her var udsigten - samt Sticks'n Sushi - også godt.

Vores lille sushi mand her i byen laver det ligeså godt, flot og meget friskt.
Vi havde gæster fra hovedstaden, som roste de bestilte Sushi'er.

Så en ren High Five fra os
Hagemannen

Autobutler.dk

UPS !!!!!!!

modtog tilbud på 4.133,- og slutregning blev 8.833,- sådan ka' det også gå :-((((
derfor afstår jeg fra nogen bedømmelse.
Autobutler har bedt mig begrunde de kun 2 stjerner.
Havde bedt om tilbud på : stor service, udskiftning af pærer, udskiftning af styrekugle, styretøjsudmåling/sporing samt (besked fra synssted: skiver,klodser m.m. var o.k.) rensning og smøring af calibre nødvendig - kun forhjul. Bliver kontaktet af værksted, at udskiftning af skiver, calibre og klodser foran nødvendig ? Der bliver ikke informeret om at det vil løbe op i et par tusind pr hjul. Derfor kun 2 stjerner - en overskridelse af tilbuddet på over 100% S K A L adviceres.

Lige en slut bemærkning til Autobutlers svar: Fint at I forsvarer autoværkstedet, som udførte arbejdet godt nok. Det, der ikke er OK, er at jeg ikke bliver gjort opmærksom på , at det ekstra arbejde ville beløbe sig til så og så meget mere, så jeg kunne medbringe det korrekte beløb. Jeg måtte benytte mig af en derværende hæveautomat som så lige beregnede sig et ekstra gebyr på 110.-.

Friday, February 1, 2013

Reply from Autobutler.dk

Hej Max

Beklager din oplevelse, men som min kollega har prøvet at forklare dig, så har du fået lavet de ting som du har hentet tilbud på hos autobutler.dk, dette svare til den pris som lyder på 4133kr, de 4700kr er for bremser, calibre, skiver og klodser som du udover tilbudet gennem autobutler.dk har fået lavet hos mekanikeren.

Det er en service fra værkstedet at de har kontaktet dig og fortalt at disse dele burde blive skiftet, der har de kontaktet dig og der har du jo haft muligheden for at takke nej tak, og derved bibeholde det tilbud fra autobutler.dk

håber meget du vil bruge autobutler.dk en anden gang, og du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker hjælp.

Forsat svar: Hej max, er enig i at de skulle have oplyst prisen for ekstra arbejdet, men at du jo selv har accepteret at det skulle laves på bilen og derfor også skal betale det mere for reperationen.
Kan ikke forstå hvorfor du har skulle betale 110kr for at hæve i en automat, der koster mellem 6 og 10 kr i gebyr at hæve i andre end ens eget pengeinstitut, men ved at der er et betalingskort hvor der er et højt gebyr på hvis man hæver i automater, men at gebyret ikke går på hvis man hæver "over" i et alm køb.
Men som skrevet før er du velkommen til at oprette opgaver hos autobutler igen og vi vil gerne hjælpe dig.

avXperten.dk

Perfekt Expert

jeg kan ikke finde noget at udsætte på AV-Experten , varen kommer frem hurtigt og deres hjemmeside er overskuelig med det meste af det man som bruger kan få brug for.
mvh M:C

Sundby Sejlforening

Sundby Sejlforenings Restaurant - HER ER GODT AT VÆRE

Min kone og jeg har besøgt Sundby sejlforenings restaurant op til adskillige gange når vi er i København fordi vi derude først for på Amager får rigtig god mad til en rimelig pris og så kan vi sidde og nyde udsigten ud over en lystbådehavn - ikke marina!!! - med masser af hygge. Efter maden, gå en tur over i den nordlige side af havnen og nyd et efterhånden sjældent syn med miljøet ved de gamle sortmalede "fisker"huse. Kan stærkt anbefales :-)))
Nyd det inden det måske er for sent.
(Marina-planer???).

Dustinhome

hagemannen, holbæk

Jamen det er en ren "High Five", bestilte artikel leveret efter et par dage - week-end imellem - flot behandling i kundeservice.
Dejligt at DUSTIN-HOME også er hjælpsomme ved tvivlsspørgsmål under opstart af købte vare.
:-)))

Vildmedvin

fantastisk go' betjening

købte for et stykke tid siden nogle speciel øl (mikeller, samt en bruichladdich), dagen efter lå varene hos mig. Det er godt nok sjældent at det sker i dagens Danmark. Tak til Peder Petersen for en god og informativ betjening via net og telefon. Vil absolut benytte mig af forretningen i Holstebro fremover - selv om jeg bor på Djævleøen (Sjælland)
mvh M. Christiansen

Max Christiansens profile

profile image of Max Christiansen
Max Christiansen
Reviewer
Male
Denmark

About

ældre mand fra Sjælland