Peetjes profile

Reviews (20)

Deonlinedrogist

Uitstekende 1e ervaring

Groot aanbod, goede prijzen, snel geleverd.
Niks op aan te merken dus.

Kieskeurig

Prima

Een van de betere beoordelingssites, al is het niet altijd even overzichtelijk. Vooral door een veelheid aan producten die niet meer te koop zijn. Al is dat soms juist weer handig omdat je bijvoorbeeld iets 2e hands wilt kopen en je verder weinig meer over dat product kunt vinden.

Ziggo

Het is beter geworden

Anderhalf jaar geleden had ik ze één ster gegeven en dat eigenlijk al teveel gevonden. Maar ik moet toegeven dat het beter is geworden. De eerste paar jaar (jawel) was het echt kommer en kwel. Klantenservice die echt te raar voor woorden was. Iedere dag had ik problemen. Van pure wanhoop aan een actie van zo'n consumentenprogramma meegedaan. Ineens waren al die problemen die tot nog toe toch echt door mijn spullen kwamen zomaar opgelost. Rara, hoe kan dat nou?
Ik heb alleen maar internet. De tv-kastjes zijn me te duur. Ik kijk bijna nooit tv. Er verdwijnen wel steeds meer kanalen van de kabel en op een gegeven moment moet ik er aan geloven. Ik heb ook 2 tv's, moet ik 2 van die dure kastjes kopen. Op een gegeven moment zal ik wel geen keuze meer hebben. Zien we dan wel weer.

wehkamp.nl

Alles onder een "dak"

Wat geweldig is aan wehkamp is het gigantische assortiment.
Wat dat aangaat zijn ze onovertroffen.
Het is wat degelijk soms.
Leveren en retour geen probleem.
Service kan beter. Dat is dan weer het nadeel van zo'n groot bedrijf.

Marktplaats

Wie niet?

Iedereen houdt toch van Marktplaats?! Als ik iets nodig heb, kijk ik eerst hier, als ik iets kwijt wil gaat dat ook via Marktplaats. Ik gebruik het al jaren. Zou niet zonder kunnen.

Zazzle

Dat duurt lang....

Leuk aanbod, maar het duurt echt zo lang voor het geleverd wordt. Na 3 weken is het er dan. Ziet er leuk uit, maar dat doe ik waarschijnlijk niet weer.

Zavvi

Tja...

Er wordt veel moois beloofd, maar de realiteit is vaak anders.
Leuke aanbiedingen, maar levertijden zijn soms echt lang, of na lang zeuren krijg je te horen dat het toch niet te leveren is.
Ik betwijfel of ik hier ooit nog weer wat koop.
Er zijn zat betere webwinkels namelijk.

Zooplus

Fijn dat ze er zijn.

Groot assortiment. Dat is echt fijn, want heb dieren met speciale behoeftes. Ook steeds meer biologisch en hypo-allergeen voer.
Sommige beschrijvingen zouden iets duidelijker kunnen.
Ik kan alles in 1 keer bestellen. Ik hoef niet te sjouwen en het wordt zonder extra verzendkosten geleverd.
In het begin kwam alles nogal eens gekreukeld aan of waren de dozen door het gewicht uit mekaar gevallen, maar dat gaat tegenwoordig goed. Er wordt beter verpakt.
Qua assortiment én qua prijs de allerbeste.

Zalando

Prima webshop

Gigantisch assortiment. Wel aardig aan de prijs.
Bestel regelmatig, heb tot nog toe alleen maar goede ervaringen.
Zowel met bestellen als met retour zenden, al is het niet altijd even vlot.

123inkt.nl

Super

Veel keuze, lage prijzen, snel geleverd, geweldige klantenservice.

Vistaprint

Goed opletten.

Heel veel mogelijkheden. Producten zijn mooi, vlot geleverd.
Daarna word je overspoeld door reclame mails, waarin ze suggereren dat alles bijna of helemaal gratis is. Als je dan wilt gaan afrekenen heb je toch een enorme rekening. Het is alles behalve duidelijk hoe die prijzen opstapelen. Ik bestel echter ook de volgende keer weer daar. Voor dat geld kan ik niet veel beters vinden.

DPD

Probeer ze te vermijden

Als je geen zaken hoeft te doen met DPD, doe het dan ook vooral niet.
Ze komen niet op afgesproken dagen, website is een grap, onbegrijpelijke briefjes in de brievenbus als ze dan toch besluiten een keer te komen, ongelooflijk ongeinteresseerde klantenservice.
Bizar bedrijf.

Klant found this review useful

Soliver

soliver

Leuk aanbod. Als je echter iets wilt terugsturen wordt dat door DPD opgehaald. Daar kan geen tijd voor worden gegeven. Ik heb 2 keer een hele dag gewacht. (van 8.00-19.00) Het pakket ligt hier nog, ze kwamen nl. niet op de afgesproken dagen. (???) Je mag dan zo'n duur 0900 nr. bellen waar je te horen krijgt dat je nog een dag kunt gaan wachten of er iemand het pakket komt halen. Daar heb ik heus geen tijd voor. Ik heb na lang zeuren een adres in Duitsland gekregen waar ik het heen kan sturen. Sjonge. Als je zo weinig interesse in je klanten hebt gaan ze elders kopen lijkt me. Kopen op internet doe je omdat het makkelijk is. Als je een retour-regeling aanbiedt, doe het dan een beetje normaal. Ik vind het helemaal niet erg er wat moeite voor te doen, maar dit gaat natuurlijk nergens over. UPDATE: Ik wacht ondertussen al een week of 7 op de terugbetaling van mijn retour. UPDATE 2: Ik heb meerdere mails moeten sturen, maar.....Na een week of 9 heb ik dan toch eindelijk m'n geld retour.

Wasmachine

Helemaal niks op aan te merken.

Overzichtelijk, goede prijzen, vlot en netjes afgeleverd.

Ryanair

Goedkoop maar...hemeltje lief.

Ik vlieg met Ryanair omdat de tickets soms zo giga goedkoop zijn. Ik hoef ook alleen maar naar London, wat een huppeltje is.
Website is echt vreselijk. Een koffer meenemen is onbetaalbaar. (en dan mag je nog maar 15 kilo meenemen) Bij de desk inchecken ook, maar voor online inchecken moet je ook betalen. Het gezeur over de bagage is om beroerd van te worden. De zitruimte is krap. Personeel is vaak onvriendelijk. Maar ja, ze zijn echt de allergoedkoopste. Mits je met een aanbieding vliegt, want de normale kosten voor een vlucht zijn onacceptabel voor deze non-service vluchten. Klantenservice is duur (telefoon) en meestal zeer beroerd.
Zal ik weer met Ryanair vliegen? Jazeker. (blijven lachen)
Gelukkig hebben ze ondertussen hun irritante muziekje vervangen door wat klassieke muziek. Want dat was echt het allerergste.
UPDATE: Ik heb ondertussen besloten echt niet meer met Ryanair te vliegen. Zo'n klant-onvriendelijk bedrijf is echt te erg. De laatste vlucht kreeg ik te maken met vreselijk onbeschoft en chaotisch personeel, chaotisch gedoe, een vies vliegtuig en kerosinestank vanuit de airco en als klap op de vuurpijl een landing die ook nergens op leek. Ik ben er klaar mee.

BOL

Gigantisch assortiment maar duur

Het assortiment van Bol is natuurlijk onovertroffen, maar ze zijn aardig duur. Levering is meestal goed, dus als ik echt iets moet hebben bestel ik er wel eens. Meestal alleen boeken. Cd's kan ik vele malen goedkoper vinden. Ik heb weinig problemen gehad met Bol. De communicatie kan echter beter.
Verzendkosten zijn op zich acceptabel, maar komen bovenop de al hoge prijs.

Brandos

Heel goed, maar langzaam.

Ik heb verschillende keren besteld bij Brandos. Ze hebben een heel mooi assortiment. Geen verzendkosten en gratis retourneren. Dat is geweldig, want je schoenen zullen maar niet lekker zitten.
Levertijd is wel vrij lang. Dus als je iets moet retourneren duurt dat een hele poos. Klantenservice is echter bijzonder behulpzaam.
Website is overzichtelijk met hele goede foto's.
Iedere week kun je een kadobon van 50 euro winnen. Ook leuk.

Cdwow

Dit is waar ik het allervaakst bestel

Er is geen internetwinkel waar ik zo vaak bestel als cdwow.
Ja, lange levertijd, maar de prijzen zijn zo belachelijk laag dat ik dat op de koop toe neem. Als ik echt haast heb met iets bestel ik het ergens anders.
Het is de ideale winkel voor cd's of dvd's die altijd nog wel eens zou willen hebben. Geen verzendkosten.
Ook retour duurt lang, maar is bij mij altijd goed gegaan.
Als je altijd haast hebt is dit niet jouw shop. Als je blij wordt van je favoriete muziek en/of films voor een lage prijs, dan is dit je winkel.
Overzichtelijke website. Veel aanbiedingen.
Ze verkopen ook boeken, games en cosmetica.
Klantenservice is Engelstalig.

Tntpost

Onoverzichtelijk.

De website van TNT is echt onoverzichtelijk. Vaak komt de informatie van de site niet overeen met die van postkantoor of -agentschap. Ik verstuur veel met TNT. Vooral pakketten versturen is erg duur. Meestal gaat het goed, maar als het fout gaat, gaat het ook echt fout. Service en verantwoordelijkheid voor de gemaakte fouten is niet erg vanzelfsprekend. (en dan zeg ik het heel aardig) Ik maak echter wel gebruik van hun diensten, omdat de alternatieven meestal nog erger zijn.

Cosmox.nl

Altijd goed.

De levering is altijd vlot en goed en netjes verpakt. Website is overzichtelijk, bestellen gemakkelijk. Qua prijs is Cosmox vaak een van de goedkoopsten en geen verzendkosten. Ik zou alleen graag een uitgebreider assortiment zien. Ik grijp vaak mis en dat is jammer. Anders zou ik vaker bestellen.

Peetjes profile

profile image of Peetje
Peetje
Reviewer
Female
Netherlands

About

Vrouw, 46 jaar.
Weinig te besteden, dus kritisch.
Muziek en reizen.