Morten Østergaards profile

Reviews (8)

EDC Mæglerne

Hurtigt salg med lidt bøvl

EDC solgte vores lejlighed på Nørrebro. Lejligheden blev hurtigt solgt, da prisen måske var sat lidt for lavt i forhold til de hurtigt stigende priser for tiden.

Man hører tit, at "mægler er sælgers mand", og det var vi nok lidt for tilbøjelige til at tro på som førstegangssælgere. Sådan er det bare ikke. Mægler er mæglers mand.

Der var et par gange bøvl med dårlig planlægning fra mæglers side. De ringede en eftermiddag og fortalte, at aftenens fremvisning var aflyst. De havde bare glemt at fortælle os om fremvisningen i første omgang.

Et par uger efter salget ringede de og sagde, at købers realkreditinstitut ville se lejligheden samme dag. Vi måtte modvilligt lade dem lukke sig ind (med nøglen, som de stadig havde) i vores smårodede hverdagsbørnefamilielejlighed .

Bibob.dk

Vildledende markedsføring

Jeg købte en telefon med abonnement hos Bibob. Jeg havde betalt en måned forud, men allerede få dage efter modtagelsen blev der opkrævet flere penge på kontoen, selv om jeg endnu ikke havde SIM-kortet i telefonen.

Jeg blev lidt nervøs over firmaets metoder og forsøgte at opsige mit abonnement. Efter flere henvendelser til support var mit nummer stadig ikke opsagt. I mellemtiden opkrævede Bibob rykkergebyr på det oprindelige beløb. Hele affæren har kostet mig fire gange så meget, som hvis min konto var blevet opsagt med det samme, og det er stadig ikke lykkedes at få lukket få kontoen.

Jeg er nu tilbage hos mit gamle selskab, men jeg er samtidig fanget hos Bibob.

Ringe og ubehagelig service.

---------------------------------------------------------------------
For lige at opsummere Bibobs politik:

Hvis du modtager din nye telefon den 31. i en måned og har et abonnement, der koster fx 300 kroner, så bliver den faktiske pris for abonnementet i den måned 31 * 300 = 9.300 kroner - også selv om du ikke engang har nået at sætte SIM-kortet i telefonen.

Det er lidt dyrt, men det er da godt fundet på.

Søren Lenius found this review useful

Tuesday, February 18, 2014

Reply from Bibob A/S

Hej Morten

Tak for din anmeldelse.

Hos Bibob fornyes din pakke hver d. 1. i måneden, fordi du betaler forud. Der tages ikke højde for, om du har brugt mobilen i den forudgående periode eller ej, fordi du netop betaler forud. Det var også årsagen til, at du gik i minus med et mindre beløb i januar - fordi du kun havde betalt for en måned, men havde brugt en halv og fik fornyet en supplerende.

Jeg beklager, at du føler, det har været en langsommelig proces at opsige nummeret hos os. Vores kundeservice er nødt til at bede om de tre første tegn af adgangskoden ind til Mit Bibob for at sikre, at det er dig, der henvender dig.

Du har dog hele tiden haft adgang til selv at opsige nummeret via vores selvbetjeningsside, "Mit Bibob".

Jeg kan se, du har sendt os de nødvendige informationer, og jeg har opsagt nummeret i dag.

Mvh.
Christian, Kundeservice

Tilføjelse: Jeg kan ikke genkende din opsummering. Jeg vil understrege, at vores talepakker naturligvis koster den pris, vi annoncerer med. Opretter man en pakke midt i en måned, betaler man kun for den procentvise del af måneden, der er tilbage. Hvis du har spørgsmål til beregning af pakke eller pris, er du velkommen at tage fat i kundeservice eller skrive på trustpilot@bibob.dk.

Lån & Spar Bank A/S

Gode renter og fin service

Vi skiftede til Lån & Spar fra Spar Nord for et års tid siden. Vi har været meget tilfredse med renter og betjening.

Lige som i alle andre banker, så er det nok en bedre oplevelse at være en stabil end en dårlig bankkunde.

Vores filial er Nørreport-afdelingen.

Oister

Billig og god dækning

Billig og god dækning. Og så er der fuld fart på dataforbindelsen.

Salgsbutikken.dk - Danmarks Mobiltelefon.dk

Snydt

Hurtig levering, men det er så også det eneste positive.

Jeg valgte at købe en telefon uden binding, så jeg nemt kunne opdatere styresystemet, der er forældet. Desværre er telefonen bundet til et tysk telefonselskab, og der følger også en tysk brugsanvisning og ubrugelig tysk software med telefonen. Nu har jeg betalt ekstra for at få en telefon, der reelt er dårligere, end hvad jeg ville få, hvis jeg havde bundet mig til et telefonselskab i et halvt år.

Meget skuffende og vist også ulovlig behandling, da der skal følge en forståelig brugervejledning med produkter.

Saturday, December 4, 2010

Reply from Salgsbutikken A/S

Hej Morten

Du er aldeles ikke blevet snydt ! Må jeg venligst have mig frabedt så grov en beskyldning.

På varekortet når du bestiller står der at der kan forekomme operatørlogo ved opstart.
I alle vores vilkår hvorend du søger står der at ikke alle produkter er der en trykt dansk manual med - men den kan downloades gratis via vores hjemmeside eller via producentens.
Det står også på din faktura som følger med varen.

Den sidste sending Galaxy S var T-mobile stock fra Tyskland ja, men det er jo intet at gøre med en binding og ligefrem beskyldning om ulovligheder - hvad bilder du dig egentlig ind.? - det bør du da vide når du arbejder hos Komputer for Alle !! :)

Hvis du opdaterer til 2.2 så forsvinder alle operatørlogo/menuer fra telefonen som er begrænset til opstarten og når man slukker samt 2-3 widgets. i menuen. som du bare kan slette.

Du kan også blot returnere dit produkt - du har jo 14 dages fuld returret. hvis ikke du kan leve med logoet i opstarten som du selv kan fjerne ved at opdatere telefonen.
Alternativt kan vi hjælpe dig med at opdatere den.

Telefonen koster kr. 3400 plus moms hos de danske distributører - du har kun givet kr. 3550 INCL. moms !! - - så en kæmpe besparelse du har gjort dig allerede.

Synes det er noget pladder du skriver og ikke noget du kan være bekendt. !
Og forstår ikke din hensigt med din anmeldelse i stedet for at kontakte os.

Med venlig hilsen
Thomas Schaltz
www.salgsbutikken.dk
Dustinhome

Fint, fint

Levering dagen efter bestilling. Intet bøvl. God pris.

Coolshop

Fremragende

Jeg har købt diverse Xbox-tilbehør og spil hos Coolshop fordelt på 5-6 handler. Der har altid været lave priser og hurtig levering. God webbutik.

Telebazar

Ingen levering

Jeg købte ny telefon for 8 dage siden. Der stod 1-3 dages ventetid på Telebazars hjemmeside, og jeg har stadig ikke modtaget hverken telefon eller en forklarende mail.

Tuesday, November 23, 2010

Reply from PC VERDEN.DK APS

Hej Morten

De oplysninger du har givet findes ikke i nogen database. Firmanavnet du har oplyst findes ikke, slåes adressen op fåes et helt andet firma frem. Telefonnummeret kan slet ikke slåes op. Da det er en af de dyrere varer du har bestilt, vil vi gerne sikre, at ordren er reel før vi sender varen afsted.

Men varen er på lager, og de 1-3 dages leveringstid vil under normale omstændigheder kunne overholdes. Så hvis du kan redegøre for, hvorfor der ikke er noget at finde på nogle af de oplysninger, du har angivet, sender vi gerne varen samme dag.

Med Venlig Hilsen
Telebazar.dk

Morten Østergaards profile

profile image of Morten Østergaard
Morten Østergaard
Reviewer
Male
Denmark

About