Allans profile

Reviews (29)

Venus & Mars XL

God service og pris.

Vi købte tilbudene søndag, de rigtige varer kom tirsdag, ubeskadigede, tak.
(ordrenummer: 23107)

Postdanmark

Gode varer leveret til døren

Vi fik en mail mandag morgen, pakken kommer imorgen, og ja buddet leverede posten til os tirsdag, som lovet.

Ribeantikvariat

Super oplevelse

Jeg var så glad, da jeg modtog pakken med for 500.- bøger inkl. porto, godt beskytttet i god indpakning. Køb dine bøger på http://ribeantikvariat.dk/.

Youread

Skuffende forsendelse og indpakning

Jeg fik en dårlig oplevelse med ordre nr.: 6013800, bøger til små 600.- De blev sendt i en papforsendelse, der kun er beskyttende mod stød og lign. i enderne, og så sendt med GLS, der presser priserne på lev. Pakken var revnet og helt åben i den ene side, ca 10 x 20 cm, og nogle sider på en bog kunne ses beskadiget, god service derefter og refundering af porto til returpakke. "Nye" bøger blev sendt godt beskyttet, mistanke om samme lev. samme beskadigelse, som set i hullet, på en bog, trods formidabel indpakning af dygtig servicemedarbejder. I tvivl om jeg handler der mere.

Monday, June 10, 2013

Reply from YouRead

Hej Allan,
Vi har rigtignok haft nogle udfordringer med vores automatiske pakke maskine som har beskadiget nogle af bøgerne. Denne fejl skulle være rettet nu, så jeg håber du har mod på at handle her igen!?

Designfund.dk

Det gik, som det skal.

De måtter, ordre 2710, vi bestilte, kom efter tilbuddet udløb, det føltes som nogen tid, sådan må det være når man venter.

fakta A/S

Stenlille Fakta butik, den bedste?

Super service af de unge mennesker, da jeg for nylig kom forbi Stenlille Fakta butik fik jeg kundeservice, som man har hørt bedsteforældre berette om. Vi havde holdt fest og på trods af mange kunder i køerne, fik jeg god service i flere omgange, da også flaskeautomaten gjorde knuder, den blev renset efter alle kunstens regler. Og hjælpen fortsatte derefter.

Webhallen Danmark ApS

Dårligt

Jeg vil advare jer mod mulig dårlig oplevelse med lang og dårlig service.
Min order 4967533 af 140413 på kalkfiltre til espressomaskine, meget vigtigt, reagerede jeg på flere gg. Kundettjenesten, på engelsk, kunne ikke give lev. dato. 080513 ser jeg på netbank webhallen har hævet på mit dk. Jeg ser på min mailkonto efter track & trace nr. Kundetjenesten angiver en ubestemt lev. dato, og om jeg ønsker at afbryde bestillingen? 130513 bliver pengene returneret, efter jeg fik ordren cancelled....Handler jeg der næste gang?

Modify.dk

Hurtig levering af lagervarer

Jeg har købt 2 gaver til mobiltelefon. brevet kom hurtigt.

Elounge

Forkert tekst på hjemmeside.

Jeg får bogen ’Den store omstilling’ og ikke du får bogen ’Den store omstilling’ og ikke ’Frederikke og dyrebyttedagen’.’ lover email fra elounge, 9 dage efter bestilling. Jeg bad om track nr. og fik at vide, bogen er stadig på lager, vi sender nu. Regningen beskriver Frederikke og dyrebyttedagen. Een smutter, det kan jo ske.

Philipson Wine

Spar knap så meget.

6 røde og 6 hvide vine, opreklameret til store forventninger, hvor den røde ikke levede op til mere end tilbudsprisen. Den hvide vin var lidt bedre end tilbuddet. Forsendelsen var med i prisen og der er philipson wine rigtig god og leveringsdygtig.

Filmudsalg

God service.

Jeg købte min nyeste dvd-serie relativt billigt, og jeg fik den hurtigt med posten.

Coop

Ok handler.

Jeg har købt undertøj, sengetøj, dab modtager og nu håndklæder. Lidt malurt i glæden over køb er at der opkræves dankort gebyr.

GF Forsikring

Super behandling efter indbrud

Indbrud er altid kedeligt at opleve, oplevelsen med skadeservice og GF-forsikring er derimod rar at tænke på. Vi havde besøg af venlig rep. fra GF-forsikring, der sørgede for god og hurtig service. Tak.

Coolshop

hurtig levering med i prisen

En gave i en hurtig vending, så hurtig at modtageren fik en til af en anden fra coolshop, måske en kundeservice mulighed: Er det en gave? Til? Vedkommende har allerede den film/spil på vej, vil du overveje ..og så lign. forslag eller ønskeliste hos firmaet(weddinglist concept),

Irma

Gode varer leveret til døren

Tak for det, lige hvad vi bestilte. Det er service i verdensklasse. Tak

IMERCO

udmærket imerco

Hurtig og god levering af salt og peber sæt på tilbud endda.

DTF travel

Hotel Guldsmeden er til guld.

Vi blev venligt modtaget af de ansatte, at føle sig velkommen er dejligt på en smuttur til Vesterbro i Dronningens København. Indretningen er flot med inspiration fra Bali, vi tænkte colonial style. Økologisk morgenmad var yderst delikat med flere hjemmerørte ting. Parkering er til gengæld noget, vi måtte klare med et parkometer, det anbefaler vi ikke, det offentlige transport system er bedre, bus til døren..

Pixmania

Super pris

De holder, det de lover i mail til mig, leveret og i brug, lækkert. Det kan anbefales.

Lidl Danmark

Ingen varer for mig, desværre.

Jeg er ikke behandlet dårligt af Lidl. Jeg fandt ikke danske og økologiske varer, som jeg søgte efter. Lidl flytter for mig at se penge ud af landet, ved at importere deres varer. Det er ikke godt for danske arbejdspladser.

Maxbank

god service.

Prisen er, som den nu er i en bank. service er rigtig god, jeg har købt aktier, de er sikre nok..

WilliamDam.dk

God service og pris.

Købte 6 bøger for mere end 1000, fragtfrit. En bog udkom senere, der fik jeg så alle bøger. Via email fik jeg fri dellevering, hvis jeg købte en bog mere, kun 130. Service. Jeg handler ofte til især gaver, og det vil jeg fortsætte med.

Gucca

Service, hastighed og god oplevelse

Div. film, 3 leveringer indenfor kun 1 uge, på samme ordre. Gør gode kup hos Gucca.dk. Jeg sparede mere end 200 på 9 stk, heraf flere bokse..

YouSee

Lige til tiden, næsten for sent.

god service, lidt for mange follow på hvad jeg kanspare, tanken er god. sidste opkald gav dog ide til at se mig omkring efter besparelser, lige i det, kom onfone også med 3 timer for 99.

Diana Radio

Altid god service

Maximum mpeg 4 boks.
Flinke folk, der altid hjælper.

Softfair

Fair softfair..

Blandede blue ray skiver til 50-.
Leveret på kun 2 hverdage.

Merkur Andelskasse

Ærlig snak.

Ting koster det, det de koster, Merkur har ikke skjulte gebyrer for dit og dat. Merkur fortæller åbent om omkostninger og alle os de kommer til gode; inddirekte;)

Thorbjørn Kühl found this review useful

Cdon

Fast kunde;)

Jeg er glad for deres store udvalg og hjemmesiden er logisk bygget op. 1000vis kr og år er gået. Jeg anbefaler 8-)

Happii

Hurtig levering!

Jeg bestilte nogle højttalere og en musikafspiller en søndag, allerede tirsdag var dern ankommet, til den rigtige pris;)

Telebazar

udmærket og fejlfri levering.

god pris på finsk mobilmærke, sjov mangel i "varen er sendt" mail: Følg varen på nedenstående link, der var blot ikke noget link..
Handler gerne i bazaren igen;)

Allans profile

profile image of Allan
Allan
Reviewer
Male
Denmark

About