hpa3s profile

Reviews (8)

Amazon

Es treten Schwierigkeiten auf bei der Verarbeitung Ihrer Zahlung

Die Belastung Ihrer Kreditkarte wird in Kürze noch einmal versucht. Bitte helfen Sie mit, Ihre Bestellung abzuschließen, indem Sie die Zahlungsweise in Ihrem Amazon Payments Konto überprüfen/aktualisieren.

Ihre Bestellung wird für einen begrenzten Zeitraum ausgesetzt. Wenn Ihre Zahlungsinformationen nicht aktualisiert werden, wird Ihre Bestellung storniert.

Sie können die Zahlungsinformationen für Ihre Bestellung folgendermaßen überprüfen und aktualisieren:

- - - - > Wunderbar ! ! !

Ihre Bestellung wird über die von Ihnen ausgewählte Zahlungsweise bezahlt. Sie erhalten eine Benachrichtigung per E-Mail, wenn von Ihrer Seite noch Handlungen erforderlich sind.

Sobald Ihre Bestellung versendet wurde, erhalten Sie eine Bestätigungs-E-Mail mit Angaben zu Versanddatum, Versandart und Inhalt. Sollten Sie Änderungen an dieser Bestellung vorgenommen haben, bestätigen wir Ihnen diese in einer separaten E-Mail.

Vielen Dank für Ihre Zahlung mit Amazon Payments.

Nightbiker found this review useful

Paypal

PayPal duer ikke til beløb større end 100 Euro

Jeg har 2 gange forsøgt at betale beløb større end 100 Euro, begge gange bliver jeg afvist, 1 gang låste PayPal mit betalingskort, således måtte jeg henvende mig til banken for at få det låst op. 2 gang fik jeg en error-meddelelse da jeg ville betale Comtech, heldigvis oplyste Comtech mig at jeg kunne benytte Amazon som betalingsformidler og heldigvis var jeg kunde hos Amazon og det mærkelige, begge er tilmeldt samme betalingskort :-)

Patrick found this review useful

Mapsgoogle

Maps bliver ikke opdateret, der går flere år

Jeg undrer mig over at Google bruger masser af tid på Streetview, hvorimod at bruge tid på at opdatere Earth - det sker meget langsomt, der går mange år imellem og mange steder er Earth forældet. Derfor skal Google overflyve de vigtigste lande 1 gang årligt

Navteq

GPS maps bliver ikke opdateret

Jeg har gang på gang indsendt GPS logs over nye veje. Jeg har også indsendt billeder. Jeg får ingen tilbagemelding overhovedet. Jeg er færdig med at bruge min tid på at køre rundt og indsamle GPS logs over veje som Navteq alligevel ikke opdaterer. Man spørger sig selv skal det være en 5 års plan.

VPN-Byen.dk ApS

VPN-Byen.dk

Jeg har i flere år ledt efter en VPN-adresse som jeg kunne bruge privat. Da jeg arbejdede var jeg hjemmefra opkoblet via en VPN-forbindelse, men den mistede jeg da jeg gik på pension. Jeg fik tilbudt nogle VPN-er i udlandet, men synes ikke det kunne være rigtigt at der ikke fandtes en dansk VPN-forbindelse, især fordi det er en dansk VPN, jeg har brug for. Gennem en forbindelse kom jeg i kontakt med VPN-Byen.dk som jeg efter lidt korrespondance fandt interessant. Det jeg mest var interesseret i at vide om forbindelsen altid er 100% stabil. Indtil videre må jeg konstatere at jeg er meget tilfreds og kan kun give min varmeste anbefaling videre.

Techhaus

Præcis levering og fin service !

Hurtig levering og varen i orden !

Viskerbladet.dk

Hurtig levering og varen i orden !

Hurtig levering og varen i orden !

Center Radio/TV - crtv.dk

Omhyggelig indpakning

Varen var pakket godt ind i 3 dobbelt bølgepap, dels var indholdet derved skjult for postvæsen og andre tyveknægte i transportbranchen !

Jeg kan varmt give min bedste anbefaling .....

hpa3s profile

profile image of hpa3
hpa3
Reviewer
Male
Denmark

About