Charlotte Vinthers profile

Reviews (4)

NiceHair

Nem og hurtig levering

Jeg var meget tilfreds med prisen da jeg bestilte og der kom heller ingen skjulte gebyrer el.lign. på senere. Varerne kom også meget hurtigt. Dagen efter eller måske to dage efter. Varerne var som jeg bestilte.

Brandshoes

Snyd og bedrag!!

Jeg købte et par nike free sko og pengene blev hurtig trukket fra kontoen. Det er snart 14 dage siden og har stadig ikke set til skoene. Da jeg så ville ind og skrive en klage anmeldelse til dem, var hjemmesiden nedlagt. TOTAL fusker firma. Jeg har stadig ikk set skoene og har også inddraget banken så jeg forhåbentlig kan få mine penge tilbage. Hold jer fra dem. De har vist oprettet en ny hjemmeside, sneakeros.dk

Itoys

God kontakt og hurtig levering, ingen skjulte afgifter

Jeg købte en adidas iphone holder til når man er ude og løbe og den er bare super god. Jeg bestilte varen om aftenen og fik mail om ordrebekræftelse og afsendelse dagen efter og på 2. dagen fik jeg min vare. Super godt firma.

Starfashion

Hurtig og tillidsfuld

Gratis levering! Fedt. Har købt både sko og kjole og det leveres lynhurtigt. Desuden er hjemmesiden meget brugervenlig og nem at gå til. Mailfunktionen fungerer også utrolig godt med hurtigt svar. Jeg vil helt sikkert anbefale denne side til andre.

Charlotte Vinthers profile

profile image of Charlotte Vinther
Charlotte Vinther
Reviewer
Female
Denmark

About