Martins profile

Reviews (9)

Just-Eat.dk Aps

Fed hjemmeside - inkompetente medarbejdere

Hjemmesiden virker som regel altid så der er ikke så meget at komme efter der, men customer service.. Det er en helt anden snak. Jeg kigger min netbank overførelser igennem og kan se at der er blevet trukket et beløb 2 gange på samme dag med en forskel på 10 øre. Eftersom jeg ved at jeg ikke har bestilt 2 gange samme dag vil jeg skrive til dem og høre ad hvad der er sket og om der er tale om en fejl og hvad vi kan gøre ved det. Samtalen starter kl 19.30 og i løbet af 1 time kan kundeservice medarbejderen ikke forstå noget som helst og selvom jeg har fortalt hende 3 gange at det er sket d. 10.12.13 spørger hun forsat om pengene er til rådighed. Hun får det forklaret igen at det nu er 20 dage siden betalingen er sket så de kan ikke rigtig være til rådighed når de er blevet trukket fra min konto. Ud af ingenting siger hun" min kollega har jo tidligere i vores samtale ophævet reservationen på pengene, så de burde være til rådighed nu" selvom det kun er hende jeg har skrevet med i over 1 time nu. Flittigt vælger hun at afslutte samtalen med "ok. Jamen, det kan vi ikke lige forstå, og som sagt så er der meget travlt i dag, så jeg ved ikke om min supervisor får tid til at se på det. Ellers vil jeg meget gerne lægge en besked videre til min kollega, som kan se på det". Kunne også havde sagt det på en anden måde - Ved du hvad vi forstår intet og vi har faktisk ikke tid til dig, fordi vi har lidt travlt idag så du må enten acceptere at vi faktisk ikke gider hjælpe dig, selvom vi er kundeservice 9 - 23 og burde være her for at hjælpe vores kunder.
1 stjerne: Meget lavt – uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling. Det kunne ikke passe bedre til Just Eat's kundeservice!

Thursday, January 2, 2014

Reply from Just-Eat.dk Aps

Hej Martin

Først og fremmest vil jeg gerne beklage din behandling. Det er overhovedet ikke en acceptabel service, og din feedback tager vi selvfølgelig meget alvorlig.

Du må meget gerne sende mig en mail med din bruger e-mail, så jeg kan få fulgt din udfordring med trækningerne til dørs.

Min mailadresse er: inger.louise@just-eat.dk

Godt nytår!

Med venlig hilsen

Inger-Louise, Kundeservice.

3 (HI3G Danmark ApS)

Dårligste dækning nogensinde

Har været kunde i forskellige teleselskaber igennem årene, men igen har haft så dårlig dækning som jeg har med 3! Det er næsten uanset hvor jeg befinder mig så vil der enten stå "søger" eller "ingen tjeneste" på min telefon og, hvis jeg er heldig vil der være lidt. At snakke med nogen og faktisk at kunne høre hinanden er næsten umuligt, hvor jeg bor (selvom jeg fik at vide at forbindelsen i mit område var ret god).
3G er også noget som jeg kun kan få glæde af 1 ud af 10 gange og det igen hvis jeg er heldig.
Jeg har aldrig glædet mig så meget til at skifte selskab som jeg gør nu. Alt andet har ellers fungeret godt, men når det med forbindelsen ikke spiller så er der ingen nytte i at betale næsten 200 kr. hver måned for noget man ikke får ret meget ud af.

Friday, October 4, 2013

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Martin

Tak for din henvendelse. Jeg beklager dog, hvis du ikke har været tilfreds med dækningen på din hjemmeadresse. Generelt har vi meget god dækning i de større byer, men der kan selvfølgelig være andre faktorer som har en indflydelse på signalets styrke.

Ønsker du, at jeg undersøger din dækning nærmere, er du velkommen til at sende en mail til trustpilot@3.dk. I mailen bedes du venligst skrive dit telefonnummer og præcise adresse.


De bedste hilsner
Sophie

www.Fitnessnord.com

Perfekt

Super service. Gode priser og mange produkter på lager. Det eneste som jeg synes kunne rettes op på er:

1. Fjern de priser som er streget over. Dem ser man ingen steder jo :D

2. Drop GLS! Det fungerer bare ikke. Nogen gange leverer de mens andre gange holder de tidligere fri ved at sige at ingen var hjemme, selvom man faktisk er hjemme.

GLS Denmark

For dårligt...

Jeg havde bestilt en pakke fra England og ifølge track & trace skulle jeg havde fået den idag. Pludselig står der at den er forsøgt leveret, men ingen har været i hjemmet. Det er meget sjovt da jeg har været foran døren næsten hele dagen. Enten har i nogen Ninja-medarbejdere eller så skulle I måske få tjekket jeres om jeres medarbejdere følger ruten og ikke holder fyraften når de ikke gider mere.

Anja Løfsted Christiansen found this review useful

Krifa

Dårligste fagforening

Mangel på service og sympati er aldrig kendt mage!!! Jeg har fuldt forståelse for at Krifa skal give så et realistisk svar, når man ringer til dem angående en utilfredshed på ens arbejdsplads, men!

Jeg er for nyligt blevet opsagt og søgte derved nogle råd hos min fagforening. Jeg ringede da til Krifas "kundeservice" for at aftale tid med en sagsbehandler, men det var vist gået forbi medarbejderen, at den dag, hun gav mig en tid, var en helligdag, og derfor ringer hun til mig dagen efter og siger at hun har taget fejl, selvom jeg havde sagt tydeligt, at jeg var på arbejde der, og så helst ikke at jeg snakkede med dem. Fair nok, det er dog en lille ting og har ikke stor betydning, men det viste sig blot at være begyndelsen på dårlig service..

Sagsbehandleren ringer mig så op den efterfølgende dag, og jeg får stillede de spørgsmål, jeg har, eller rettere sagt jeg prøver at få min spørgsmål ud, men han afbryder mig i næsten hver eneste sætning og er fuldkommen afvisende overfor alt, hvad jeg siger. Jeg gjorde det klart, at jeg ønskede en form for rådgivning, da jeg lige pludselig, synes min fremtid var rimelig uvis, og der sluttede han bare samtalen med at jeg bare skulle sige op, selvom jeg have på det tidspunkt havde tre måneders opsigelsen, og så ville en jobkonsulent ringe til mig - farvel! Jeg fik en klar fornemmelse af, han ikke havde lyst til give bare en anelse forståelse for min situation - især når han ingen gang spurgte, om jeg overhovedet var interesseret i et møde med en jobkonsulent på daværende tidspunkt.

Jobkonsulenten ringer da til mig, og jeg prøver, at komme igennem med de spørgsmål jeg stadigvæk havde, men hun kunne ikke svare på dem, da det var udenfor hendes ekspertise, og forslog derfor at jeg skulle kontakte sagsbehandleren igen. Jeg forklarede hende så om den dårlige service, jeg havde fået, hvilket hun selvfølgelig beklaget, men at det kunne skyldes at den afdeling, hun sad i, lige var åbnet og derfor synes han, det var det lige en sag for dem. Jeg tænkte lidt, at det ikke var en grund nok, for det er da klart af en jobkonsulent ikke kan svare på spørgsmål omkring ansættelsesforhold osv... Hun skal dog ikke have kritik herfra, for hun ville mere end gerne hjælpe mig, når jeg var nået til det stadie, hvor jeg følte mig klar til at se lidt længere ud i fremtiden.

Den skuffende og inkompetente service, jeg havde fået, gjorde, at jeg tog snakken op med en, jeg kender i HK, som selvfølgelig gav mig brugbare svare. Ja, helt uden at betale et kontingent på 150 kr. om måneden... Hmm..

Der sker dog en hændelse på mit arbejdet, hvor jeg bliver stærkt opfordret til at informere min fagforening omkring, hvad der er sket. Men igen, møder jeg mangel på sympati og får endnu engang følelsen af, at der ikke er nogle hjælp af hente - jeg kan således sejle i min egen sø.

Så krifa, hvad tænker I lige? I handler ikke i hvert fald ikke i jeres kunders bedste interesse - eller det viser I hvert fald ikke. Jeg forstiller mig, at de fleste kunder henvender sig til jer, når de i sidder i nogle rimelige slemme situationer, og derfor er det da højst nødvendigt at I udviser en form forståelse. Klart, at I ikke skal give kunden ret i alt og der skal selvfølgelig gives et realistisk syn på ens sag, men at I ingen gang gider at lytte, er da direkte flabet.

Jeg kan desuden sige, at I har ligeså inkompetente medarbejdere i jeres A-kasse afdeling. Der havde jeg ligeledes også nogle spørgsmål, og medarbejderen hørte slet ikke efter. Hun blev ved med at sige det samme, og gav nogle svar på min spørgsmål, som slet ikke hang sammen med det jeg spurgte om. Jeg snakkede i vest, hun snakkede i øst..

Så, ja en STÆRKT UTILFREDS kunde I har her, som slet ikke forstår, at I har så mange stjerner herinde! Jeg vil stærkt fraråde andre, til at blive kunder hos Krifa.

Ivan Christiansen, ADand Loni Nedergaard-Larsen found this review useful

Friday, July 20, 2012

Reply from Krifa

Kære Martin.

Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse af sagsbehandleren. Vi prøver oprigtigt på at møde vores kunder med respekt og forståelse, sådan som jeg også læser, at du faktisk oplevede jobrådgiveren. Vi beklager meget, at du ikke følte, sagsbehandleren levede op til dette.

Har du fået svar på dine spørgsmål - for ellers er du meget velkommen til at sende dem til mig på web@krifa.dk - og så vil jeg sørge for, at du får svar.

Venlig hilsen
Helle
Krifas hovedkontor

Nykredit

Stolt!

Jeg er utrolig stolt af at være kunde i Nykredit!
Det hele startede med at jeg havde brug for en kassekredit på 10.000kr, hvilket Danske Bank mente var noget der absolut ikke kunne gøres, da jeg var studerende og ikke havde højere indtægter end en Su på 2.700kr om måneden og 4.000kr løn.
Dette fik mig til at droppe denne bank, da jeg tidligere også har haft problemer med deres service i deres filial ud i Tåstrup.
Nykredit forstod med det samme hvad jeg havde brug for og at studerende er landets fremtid. Altså jeg behøvede ikke droppe skolen på grund af jeg havde brug for en kassekredit på blot 10.000kr!
Ligesiden har jeg været glad for det valg jeg tog dengang, jeg får hjælp til min økonomi uanset hvad det drejer sig om!
Nykredit er en bank der forstår og ikke ser på deres kunder som blot kunder og ikke andet!

Spies

Dejlig ferie

Var på ferie med min kæreste i Bulgarien og intet var til at klage over. God service undervejs med gode og attraktive priser. Billederne på hjemmesiden var også præcis som i virkeligheden så intet Photoshop der. Jeg kan kun anbefale :)

Chicos Cantina

Værste mad i mit liv!

Dette vil jeg gøre kort, da jeg stadig er mundlam efter besøget ind på restaurant Chicos Cantina i København K.. Priserne er vilde og maden er absolut det værste jeg har prøvet i hele mit liv. Nu ved jeg også, hvorfor der ingen kunder var. Desværre er man nødt til at prøve en gang i mellem, da der ikke er et bord andre steder på en dejlig forårs dag.

Mille Menezes found this review useful

IMERCO

Utrolig dårlig service Imerco, City 2

Flere gange har oplevet triste, sure og yderest arrogante medarbejdere som intet forstår af begrebet "service"! Men denne gang gik de over stregen. I forrige uge købte jeg salt og peberkværn, hvilket jeg fortryd, da jeg ikke kunne lide farven mere. Ekspedienten mente dermed at bytte ikke kunne lade sig gøre, selvom det bare var en anden farve jeg ville have. Hun mente at da tilbuddet var ovre skulle jeg betale den fulde pris for at få den ønskede farve. Den første gang jeg oplevede dårlig service var for 2-3 måneder siden, hvor jeg havde bestilt 2 tallerken sæt fra Menu. Jeg ventede i 2 uger uden svar, så ringede jeg og fik a vide at jeg overhovedet ikke var blevet skrevet op for dem. Efter yderligere 2-3 ugers ventetid ringede jeg igen og fik a vide at produktet var bestilt og på vej, men jeg besluttede mig for at ta' i Imerco i Ishøj for at spørge hvor lang tid det normalt tager og det var højst 1 uge. Dermed tog jeg tilbage til Imerco i City 2 og spurgte hvad der sker med min bestilling og hvad jeg havde fået a vide i Ishøj. Så kom sandheden frem.. At de simpelthen havde glemt mig.
Imerco i City 2 er efter min mening det dårligste sted at handle. Og dermed fraråder jeg den butik!

Mvh
Martin

Friday, April 1, 2011

Reply from IMERCO

Kære Martin.

Vi beklager meget dine oplevelser hos Imerco City 2.

Dit eksempel, hvor du køber et salt og peberkværnsæt (som er med i den aktuelle uges tilbudsavis), og hvor du efterfølgende ønsker at bytte til en anden farve ugen efter, er ikke håndteret godt nok af os. Selv om tilbuddet ikke længere er aktivt ugen efter, skal vi selvfølgelig ikke være så "firkantede", at vi ikke vi kan tilbyde dig at bytte til en anden farve ugen efter. Det er en fejl fra vores side. Dette har vi nu fremadrettet ændret og indskærpet overfor vores personale.

Med hensyn til bestilling af vare, som vi ikke har på lager, skal vi igen beklage din oplevelse. Det er rigtigt, at man i de fleste tilfælde kan få varen indenfor en uge. Der er dog tilfælde, som i din sag, hvor bestilling er så "lille", at vi bliver pålagt et bestillings- og fragtgebyr fra leverandørens side. I din sag ville det betyde at vi skulle betale ekstra kr. 250,-. I disse tilfælde vælger vi at vente med at bestille varen, til vi alligevel skal bestille flere varer fra den pågældende leverandør. Og her gør vi en klar fejl, idet vi selvfølgelig skulle have informeret dig om dette. Vi beklager meget at du ikke fik denne information.

Vi bliver selvfølgelig ærgerlige hver gang vi modtager en reklamation. Men vi vælger også at se det som en mulighed for at gøre vores butik og vores service bedre. Og det har vi med din hjælp gjort i denne situation.

Vi beklager endnu en gang dine oplevelser, men håber trods alt at kunne byde dig velkommen igen i vores butik i City 2.

Med venlig hilsen
Imerco City 2

Martins profile

profile image of Martin
Martin
Reviewer
Male, 1991
Taastrup, Denmark

About