Marianne Kildebæks profile

Reviews (6)

NiceHair

Alt som forventet

God og overskuelig hjemmeside, mange fine produkter og prompte levering

www.ordbogen.com

Jeg henvender mig aldrig forgæves til ordbogen.com

Jeg oprettede min ordre forkert, ringede til support, som prompte annullerede min ordre inkl. betaling og lod mig genoprette ordren korrekt. Jeg har altid oplevet hurtig betjening samt kompetente og interesserede supportfolk hos ordbogen.com

aShoeAffair.dk

Topbetjening

Venlig, imødekommende og kompetent betjening ved telefonisk forespørgsel og den hurtigste levering på e-handel, som jeg nogensinde har oplevet - og det to gange ii træk. Super!

SAXO.com

Et godt alternativ til den traditionelle boghandel!

Saxo er for mig et godt alternativ til den traditionelle boghandel på trods af, at jeg godt kan lide at komme i en almindelig butik og holde en ny bog i hånden, inden jeg beslutter mig for at købe den. Jeg er specielt glad for at kunne købe engelske titler hos Saxo, og det er bekvemt at bestille og få leveret bøgerne til egen dør/postkasse. Hvis jeg bestiller bøger i min boghandel, skal jeg ofte vente i længere tid, og det er ikke det, jeg ønsker, når jeg længes efter en ny bog.

HealthSpark

Always reliable and efficient!

It is always a pleasure to look up Health Spark on it's web-site, to see the news and order your goods. Everything is working efficiently and the procedures are easy to go through. On top of that you always get your stuff just a few days after - even though you live outside the UK. To me Helath Spark is efficient and reliable - and boosting the quality of my life.

g.dk - Gyldendals Internetboghandel

Altid prompte levering og gode priser

Jeg købte "Anders Lassens krig" af Thomas Harder. det er en fornøjelse at handle med g.dk, som dels er gode til at gøre opmærksom på nyheder via deres email-markedsføring, dels leverer prompte til gode priser.

Med venlig hilsen
Marianne Kildebæk

Marianne Kildebæks profile

profile image of Marianne Kildebæk
Marianne Kildebæk
Reviewer
Denmark

About