Marianne Sørensens profile

Reviews (3)

UrKompagniet.dk

Super hurtig service

Kunne ikke finde lige det ur jeg søgte i butikkerne. Så måtte jeg forsøge mig på nettet og vupti så kom dette ur op fra UrKompagniet og straks måtte jeg købe det. Det eneste var at jeg ikke kunne nå og ændre den leveringsadresse som jeg havde skrevet. Da jeg troede at jeg kunne få det leveret på min arbejdsplads, men det kom så i stedet på nærmeste posthus, nær mit arb. øh så måtte jeg til at finde det???? Det kunne have været rart at det blev leveret til arb. el. så til hjemme posthuset. Men uret er i hus og det er SÅ flot😊

netskobutik.dk

Super dejlig hurtig service

Jeg var meget overrasket over at I kunne holde det med at hvis man nåede at bestille inden kl. 16 ville I kunne levere varen dagen efter. Det viste sig at passe. Jeg var inde og bestille et par sko kl ca. 15.30 og dagen efter kl. 09.00 havde posten været forbi. Det er altså bare super fint. Det eneste der er "lidt" træls er at man skal forbi posthuset og selv indbetale for portoen, hvis skoen ikke lige passede. Det er lidt mere smart andre steder, der sender de en retur porto, således at man bare kan sætte sådan en på pakken retur.

Easyshoes

Super

Jeg må sige at jeg først lige har stiftet bekendskab med Shoeworld og det var i alle tilfælde ikke dårligt.
Jeg havde været rundt i forskellige butikker og kunne desværre ikke finde min str. og jeg ville SÅ gerne have de sko. Så da jeg kom hjem om aftenen om tirsdagen, gik jeg på nettet og fandt så de sko på Shoeworld. Jeg bestilte dem og håbede på at de kunne nå at komme til fredag, hvor jeg skulle til julefrokost, men jeg tvivlede rigtigt meget. Men heldig var jeg da, for da jeg kom hjem torsdag aften havde jeg fået dem posten. Super service... Vil gerne sige det andre, på jobbet har de allerede fået det at vide.

Marianne Sørensens profile

profile image of Marianne Sørensen
Marianne Sørensen
Reviewer
Female, 1966
Valby, Denmark

About