Thomas´ profile

Reviews (10)

Euroflorist Danmark

Har aldrig haft en finger at sætte

Jeg anvendte en gang interflora og føler virkelig at jeg blev "biiiiiip". Har anvendt euroflorist lige siden. Dog jeg synes at det koster en bondegård for selve fragten, så er jeg glad for at benytte euroflorist. Jeg savner dig flere planter, da jeg helst sender planter frem for blomster. Kan anbefales - thumbs up.

SAXO.com

Ingen problemer

Gode priser, og leveringstiden holder - også selvom den er langsom en gang i mellem. Kan klart anbefales

Dvdoo

superhurtig leverig, dog lidt dyr fragt

Superhurtig levering, dog var fragten lidt peberet

Mixmeister

No Worries

Normal forsendelse med at sender en dag og modtager næste - indpakningen vær særdeles god, så selvom indholdet ikke fyldte så meget så var der gjort alt for der ikke kunne ske noget - og så endda en drinksbog oven i hatten - Thumbs up

Swop

Super godt

Bestilte dagen før store bededag - de pakkede og sendte varen storebededag og fik det om lørdagen. Super hurtig service og gode priser.

Thumbs up siger jeg bare :)

Postdanmark

fik den via døgnboksen - top nice

Bestilte varer til computer og den kom dagen efter - fik sms med koder til døgnboksen og det kan ikke være nemmere.

Getmore

behagelig

almindelig webshop - nem at finde ud af. Fik min vare dagen efter, så dejlig nemt. har dog stadig lidt forbehold over at bestille større ting ved getmore pga ringe kundeservice, men denne handel var dejlig nem og behagelig.

Prcdata

Uheldig forsendelse men god service.

Fik tilsendt en pakke til en døgnboks, men desværre kom det sidste ciffer ikke med i adressen, hvilket gjorde at postdanmark ikke leverede den til den ønskede døgnboks. Men efter en rask gåtur til den døgnboks som de havde placeret den i fik jeg pakken, men uheldigt at PRC ikke kan skrive så lang en adresse på deres pakker, så det tæller altså ned, men eller super service og pakken blev sendt samme dag og "leveret" dagen efter.

Multimediaworld

Okey....

Jeg bestilte et usb "lydkort" og da jeg så det kunne jeg se at det var en lille dims som man proppede ind i computeren og tænkte *det kan jeg sagtens bestille om fredagen, så vil det sagtens kunne gå ind i postkassen" - de sender det i en konvolut, men som pakke, så hvornår modtager jeg det så? Tirsdag efter at have ringet til postdk og spurgt om man måtte hente pakker uden at have den seddel - det er fordi postdk kommer ud mandag med pakker, ingen hjemme, sender med post sådan en seddel til mig om tirsdagen.. Den burde ikke have været sendt som pakke, da den sagtens kunne gå ind i brevsprækken - alle andre kan sagtens finde ud af at sende spil til 4-500 kroner til minpostkasse, ellers var alt andet okey og normalt - ingenting der.

Coolshop

Coolshop

Normalt går jeg efter den billigste pris på f.eks spilpriser.dk eller anden indeks. Har lige købt Call of duty 5: world at war. Coolshop var ikke den billigste på spilpriser.dk, men jeg vidste at jeg tidligere have handlet hos coolshop uden problemer eller irriterende momenter, så derfor... men jeg ville jo gerne have spillet og havde bestilt det så jeg håbede at det ville blive sendt torsdag så jeg kunne få det fredag, men desværre ikke. Vidste godt at det var i restordre, men der stod på hjemmesiden at de ville modtage det om eftermiddagen, så regnede da med at jeg ville få en mail eller andet hvor der stod at det nu var sendt. Desværre var det ikke tilfældet og heller ikke om fredagen, men det dukkede alligevel op om lørdagen, så weekenden stod på at nakke japanere og tyskere - og selvfølgelig andre spillere på nettet. Kunne være nice med en mail omkring det nu var sendt :) men ellers meget cool som de selv hedder, så køb endelig hos dem.

Thomas´ profile

profile image of Thomas
Thomas
Reviewer
Male
Denmark

About