KAs profile

Reviews (25)

dk.bestseller.com

Nem og hurtig bestilling

Hjemmesiden er nem at overskue, men synes den til tider kan virke langsom. Retur muligheden er også let at benytte. S

Phonegeek.dk

Fantastisk hurtig levering

Bestilte et nyt bagcover til min iPhone da det gamle var slået helt i stykker. Jeg bestilte det en søndag eftermiddag, og blev noget overrasket over, at det allerede lå i postkassen mandag. Handler helt klart her fremover.

Recycleit

Meget hurtig levering

Bestilte vareren en formiddag, og allerede dagen efter lå den i postkassen, hurtigere end forventet. Handler her gerne igen.

Flex-a

Intet positivt at skrive!!

Hold jer fra dette firma, det bliver dyrt i den sidste ende.

Vi har to biler, den ene skulle snart til syn, hvorfor vi købte to sweetdeals – en til hver bil.

Den ene bil begyndte allerede at have en høj hyle lyd efter få dage, men vi kunne ikke lokalisere det. Efterfølgende har vi måtte gå til vores egen mekaniker, der har kigget på bilen af et par gange, da det var svært at finde fejlen. Noget sad og skrabede på, ved det ene hjul. Flex-A ringede og sagde at ventilen i højre fordæk ikke virkede, så den ville vi gerne have dem til at lave. Vi kan nu se i øjnene at dealen ikke var værd at købe, da ventilen ikke er lavet, da der stadig siver luft ud af dækket og vi har, måtte bruge penge på vores egen mekaniker, med en fejl bilen ikke havde ved indlevering til Flex-A. At vi vælger at bruge vores egen mekaniker er gange enkelt, fordi vi ikke har tilliden til at Flex-A kan finde ud af det og grundet vi bor mindst en halv time fra Ballerup, så det er ikke lige at kommer dertil for os.

Nu to måneder efter er den anden bil også begyndt at hyle og må nu bestille tid ved egen mekaniker igen. 😔

Hold jer væk fra dette firma, kan bestemt ikke anbefales, det bliver alt for dyrt, da i kommer hjem med fejl i ikke havde i forvejen og resten i øvrigt ikke er lavet men betalt dyrt for!

Filabel

Super service

Super hurtig levering trods valget af B-post, samt super kundeservice :-) Handler her gerne fremover! kun positiv feedback!

Dvdoo

Hurtig betjening

Har handlet her flere gange og det er altid en hurtig betjening. Handler her gerne igen.

BIVA A/S

Alt i orden

Har efterhånden købt en del i Biva. Jeg bestilte varen til afhentning i en Biva forretning mandag aften og kunne vælge første afhentningsdag som lørdag. Vi kunne godt tænke os at hente den noget før, men det var der ikke mulighed for. Til alt hel fik vi en mail tirsdag, at varen allerede var i Biva forretningen så den kunne hentes når vi havde lyst. Da jeg hentede den, hjalp den søde ekspedient også med at få den i bilen. Dette forløb kan man da kun være tilfreds med. Bliver ved med at handle her.

NiceHair

Helt fantastisk

Bestilte varer torsdag kl. 13.30, fik mail kl.14 med track nr. Tænkte at det nok var en fejl, men næste morgen kom postbudet kl. 08.05 med pakken. Helt igennem fantastisk, handler her meget gerne igen og så er priserne helt i orden.

Kamilleshop

Kun positivt at skrive

Kan kun skrive positivt om Kamilleshop. Nem og hurtig bestilling også selv da jeg ville tilføje mere til ordreren, var de meget hjælpsomme, handler her gerne igen.

Sunday, June 10, 2012

Reply from Kamilleshop

Tusind tak. Venlig hilsen Kit

Filmudsalg

Super kundeservice

Bestilte varen og fik besked et par dage efter at den var i restordre. Alligevel fik jeg besked et par dage efter, at den var på vej på lager og dagen efter fik jeg leveringen. At man tilmed får besked undervejs er super kundeservice. Vil klart handle her igen.

Solbutikken.dk

Igen en meget positiv oplevelse

Har handlet her flere gange og gør det meget gerne igen. Leveringen super hurtig, varerne kom allerede dagen efter. Har kun positivt at skrive!

Mytrendyphone

Super hurtig levering

Super hurtig levering, intet at sætte en finger på. Dog får de kun 4 stjerner, da to ud af 4 bestilte covers til iPhone 4 ikke er til at bruge. Den ene er skæv og sidder ikke ordentligt den anden er en Bumber og når den er på, kan man ikke bruge standby knappen for oven. Har handlet her flere gange, men første gang det ikke er helt tilfredsstillende.

Cacher Shop

Alt i orden

Da jeg bestilte varerne torsdag, skrev jeg samtidig i bemærkninger at det hastede med at få pakken, da jeg skulle bruge varerne senest fredag ugen efter. Men allerede dagen efter fik jeg en mail at varerne var afsendt og de kom mandag morgen. Handler her meget gerne igen, det har kun været en positiv oplevelse fra start til slut.

Babytorvet

Meget hurtig levering

Bestilte varerne tirsdag aften og allerede torsdag morgen kom varene med posten. Meget hurtigere levering end forventet.

www.3gz.dk

Meget hurtig levring

Bestilte varer om morgenen om fik allerede en mail om eftermiddagen, at ordren var sendt. Varerne kom med posten dagen efter - kan ikke være hurtigere.

Hairoutlet

Super service

Skrev Lene en mail en sen aften, og alligevel kom der svar med det samme. Jeg har efterfølgende bestilt varer herigennem og det har kun været en positiv oplevelse og så er der penge at spare.

Jala Helsekost

Billigere end andre steder

Da vores lokale helsekort lukkede, måtte jeg finde på noget nyt, da vores drengs Eye-Q var ved at være brugt op. Til min positive overraskelse fandt jeg ud af at jeg kunne købe dem via Jala helsekost og så endda billigere end jeg var vandt til. Leveringen var også hurtig, så har kun positivt at skrive herom, kan kun anbefale det til andre.

FNEBS.com

Super hurtig levering

Jeg var noget overrasket da pakken allerede var der dagen efter, på trods af at jeg havde bestilt varerne dagen før om eftermiddagen. Kan kun anbefale at bestille varer på FNEBS.com

Tinyzone

Hurtig levering

Varer er af fin kvalitet og hurtig levering, dog har jeg oplevet en enkel gang ikke at få alle de bestilte varer, idet varen så var udsolgt, men tilgengæld blev der sendt et lign. produkt med som jeg på daværende tidspunkt ikke kunne bruge og måtte sende retur, hvilket var ret ærgeligt da jeg selv skulle betale for retur fragten.Elles kun positivt at skrive.

Netsko.dk - Godesko.dk

Super service

Jeg skrev med Malene af flere gange fordi vi var i tvivl om størrelsen, og selv sent om aftenen svarede hun på en mail. Skoene blev også bestilt sidst på eftermiddagen og alligevel modtog vi dem dagen efter. Kan kun skrive positivt om netsko.dk og anbefale dem til alle.

YouSee

Har kun positivt at sige

Jeg valgte at blive kunde hos Onfone fordi jeg synes Telenor og TDC var blevet for dyrere og havde mange gebyrer. Dette har Onfone ikke, man betaler kun et beløb en gang om måneden og der kommer ikke ekstra på. Er yderst tilfreds og er nu også overgået til TDC netværk der er meget bedre end Telenors. Har haft brug for kundeservice et par gange og har altid fået en super betjening og behandling. Kan kun anbefale Onfone til alle andre.!!

Seunlock

God service

Fik en super god service fra start og god mail korrespondance med Martin fra Seunlock. Han fik sendt mig mail med hvordan jeg udførligt skulle gøre for at låse min iPhone 3gs op, men intet virkede. Til sidst fandt jeg ud at jeg kunne ringe til Telia der låste den op uden problemer og så virkede den. Så ved ikke om det Martin forinden havde gjort var medhjælpende, men tror desværre de 149 kr. er spildt i denne her sag. Men når det er sagt tror jeg Martin har gjort hvad han kunne, hvorfor seunlock får 4 stjerner.

iPhoneGadget - Covers og tilbehør til din iPhone, iPod eller iPad

Super hurtig levring

Bestilte varene en tirsdag eftermiddag og blev glædelig overrasket da varene allerde var leveret onsdag formiddag.
Det må man sige er hurtig levring, så kun positiv feedback :-)

Faktorfobi

Super service fra start til slut!

Skrev til Anne fra Faktorforbi.dk søndag aften og der gik ikke længe før der var svar, på trods af det var søndag. Jeg bestilt mandag morgen og havde allerede varene næste dag. Super service, kan varmt anbefale at hande hos Faktorforbi.dk :-)

Sofili

Hurtig betjening

Jeg har købt uld strømper til min søn via Sofili.com og ekspeditionen gik hurtig selv i en travl juletid.

KAs profile

profile image of KA
KA
Reviewer
Denmark

About