Carina Jalris´ profile

Reviews (4)

Just4Kids.dk

Super service

Super god service og hurtig levering

Brandos.dk

Super

Super sted, hurtig levering, god kundeservice.

Mytrendyphone

Super god og hurtig levering

Holder hvad de lover med hurtig levering og tingene er som beskrevet.

www.lavprishvidevarer.dk

PRISGARANTI..

lavprishvidevarer.dk tilbyder prisgaranti. . . ja men det er kun på udvalgte varer får man så at vide.det fremgår bare ikke nogle steder,og da jeg vil bruge min returret koster det lige kr.300.tak for det
en omgang bondefangeri

Tuesday, December 28, 2010

Reply from Lavprishvidevarer ApS

Hej Carina

Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg vil gerne høre hvem du har talt med herfra, for der er i hvertfald tale om en misforståelse. Vi har prisgaranti på alle varer, det fremgår også af vores hjemmeside. Hvis du har fundet dine varer billigere på en anden dansk hjemmeside, så hører jeg meget gerne fra dig, så vi kan få det løst med det samme.

Med hensyn til returnering, så tager vi ikke noget for at tage en vare retur. Skal vi hente varen hos dig, så koster der selvfølgelig noget i fragt. Den returfragt skal kunden ifølge loven om fjernsalg, selv betale. Du er dog altid velkommen til selv at sende varen retur eller komme forbi vores lager med varen.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, må du meget gerne kontakte mig, så vi lige kan få det løst. Ha en dejlig dag og godt nytår.

Med venlig hilsen
Jesper
www.lavprishvidevarer.dkCarina Jalris´ profile

profile image of Carina Jalris
Carina Jalris
Reviewer
1975
Denmark

About