Gittes profile

Reviews (15)

aShoeAffair.dk

Perfekt sted at handle

Lynhurtig levering :) Jeg fik tilsendt et par sko i den forkerte farve - dagen efter jeg havde ringet og gjort opmærksom på fejlen, havde jeg de nye sko - selvom returpakken ikke var modtaget endnu - det er SUPER service :)

Superlove

Super god service

Ingen problemer med handel her. Jeg ringede vedrørende størrelser, og de var søde og hjælpsomme. Varerne kom hurtigt - jeg var dog nødt til at sende dem retur og venter nu spændt på "bytterne" :)

Postdanmark

For dårligt!

Skulle sende en pakke retur og købte derfor en postlabel MED omdeling over nettet (den koster stadig "kun" 80 mod de 100 kr.! man skal give på posthuset). Da jeg dagen efter vil tracke pakken ser jeg, at den er registreret som postpakke UDEN omdeling. Det er selvfølgelig ikke meningen, at firmaet, jeg har købt igennem selv skal hente pakken på posthuset, så jeg ringer straks til Postdanmark - som selvfølgelig synes, det ser mærkeligt ud, men i øvrigt ikke kan gøre noget, da de personer jeg skal tale med er optaget til kl. 14.00 (meget belejligt!). Jeg må vente til mandag, hvor pakken sikkert er på vej tilbage til mig, da modtager har nægtet modtagelse. Synes det er for dårligt, at de ikke bare kan ringe til pakkecentret og få sendt pakken af sted - jeg har både kvittering + postlabel, jeg kan sende til dem som bevis på, at pakken burde være afleveret.

Birger Stenstrupand Mette Indigo Herum found this review useful

Sunday, October 13, 2013

Reply from Post Danmark

Hej Gitte

Når jeg ser på billedet af din pakke er det en pakke med omdeling.
Jeg forventer, at det firma som du har sendt pakken til modtager den i morgen.

Hvis ikke høre du fra mig.

Med venlig hilsen

Birthe fra Post Danmark Kundeservice

FashionByEmma

Super godt sted at handle

Lækkert udvalg og hurtig forsendelse - du kan trygt handle her :)

GOT TO HAVE IT

Super duper webshop

Hurtig levering og utroligt stort og lækkert udvalg. Kan kun anbefales :)

Zalando

Lang leveringstid

Bortset fra lang leveringstid (5 dage fra afsendelse i Sverige indtil nu), så er Zalando et godt sted at handle - de har mange ting og mange mærker, hvis noget er udsolgt ét sted, kan du næsten være sikker på at finde det her

Friday, May 17, 2013

Reply from zalando.dk

Kære Gitte

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores store sortiment på mere end 100.000 produkter fordelt på over 1.000 mærker.

Hos Zalando bestræber vi os på at levere indenfor 2-6 hverdage. Vi er glade for, at have overholdt dette, da du modtog din pakke efter 6 hverdage.

Vi håber på snart at se dig igen på Zalando.dk

Mvh
Team Zalando

Lygums.dk

Ringe service

Havde en dårlig oplevelse, da jeg skulle sende en vare retur - pakken lå på posthuset i 8 dage, og tog derfor kontakt til butikken, som lovede at tage fat i posthuset, da hun ikke havde modtaget en pakkeseddel (det i sig selv, lyder lidt mærkeligt) - det skete åbenbart jævnligt (burde måske tage fat i posten så, så man kan yde sine kunder dne bedste service). Dagen efter, var pakken stadig ikke hentet, og jeg skrev derfor endnu en mail, og truer måske med bål og brand, men det skal der åbenbart til - pakken blev hentet og pengene refunderet dagen efter. Hvor er det ærgerligt, at man som kunde selv skal holde øje med, at tingene glider - det er ikke god service. Havde ellers fået denne butik anbefalet, men her bestiller jeg ikke igen (og det gør "anbefaleren" i øvrigt heller ikke).

Pia Madsen found this review useful

GrowingFeet

Super godt site

Super god service og sortiment. Altid til at få fat på og klar til en hjælpende hånd. Hurtig levering - 5 stjerner herfra

Boozt.com

Super service

Har handlet her et par gange, og det er helt igennem professionelt - selv når det bliver besværligt med returvarer ad flere omgange, får man super god service. I kan trygt handle her

Look de Luxe

En af de bedste webshops

Har handlet et par gange her, og man bliver ikke skuffet - de har et bredt sortiment og super høj service. Når man så lægger hurtig levering og returnering overni, bliver det næsten ikke bedre :)

Saturday, August 4, 2012

Reply from www.lookdeluxe.dk

Hej Gitte :) Tusind tak for din anmeldelse af os. Rigtig herlig weekend til dig. Mange venlige hilsner Gitte Look de Luxe

Byflou.com - Online Fashion

ALDRIG nogen problemer

Det er nemt lige fra bestilling til levering og sågar hvis man vil returnere - kan kun anbefales. Der er altid en lille gave med også :)

ezzence.dk

Laaaaaang leveringstid......

...og ingen kontakt whatsoever! Har skrevet 3 gange og bedt om leveringstidspunkt (bestilte for 8 dage siden, og ordre står stadig som værende igang). De har dog ikke trukket penge endnu, men stadig burde de svare på henvendelser.

En lille update - fik endelig kontakt og fik annulleret min ordre, men men men.....de trak sørme pengene alligevel??!! Fik dog hurtig kontakt og pengene retur, men synes det er en hel del useriøst, at der ikke er styr på sådanne ting!

Gohorse

KØB ALDRIG varer hos Gohorse

Har bestilt et par flotte ridestøvler, som også blev leveret til tiden - problemet er opstået, da jeg returnerede dem. Selvom de står som afleveret af Postdanmark, har jeg her 2 måneder efter ikke fået mine penge tilbage, da de påstår aldrig at have modtaget pakken retur. Jeg forsøgte at få Postdanmark til at erstatte varen, men det vil de ikke, da Gohorse ikke vender tilbage med en tro og love erklæring på ikke at have modtaget pakken. Overvejer seriøst en politianmeldelse, da jeg ikke tror dem over en dørtærskel - er der noget af der, der er gået den vej? Derudover er de ikke til at få fat på hverken over mail eller telefon - det er utroligt at man kan slippe afsted med at drive virkeomhed på denne måde!

BrandFair

Kan kun anbefales

Hurtig levering og et fedt udsalg - kan helt klart kun anbefales :)

Fashionforme

Som altid helt perfekt....

.....både med hensyn til levering, varer og returnering. Super professionelt og tak for alle jeres nyhedsbreve :)

Gittes profile

profile image of Gitte
Gitte
Reviewer
Female, 1970
Birkerød, Denmark

About