Sabrinas profile

Reviews (8)

Modify.dk

Hurtig og billig

Købte nyt skærmcover til min telefon.
Coveret var billigt og kunne sendes med brev så jeg ikke skulle betale for pakkepost.
Ankom dagen efter bestilling.

Wrangler Texas-jeans

Bredt udvalg indenfor mærket, lave priser, men lige lidt mere info ønsket :)

Har købt bukser her to gange nu. Har et familiemedlem der foretrækker en bestemt model, der åbenbart ikke altid er at finde i butikkerne, men det er intet problem her og så er det oven i købet billigere!

Sidste gang var der dog lidt forsinkelse da bukserne skulle komme fra hovedlageret først. Det ville jeg gerne automatisk have haft en mail om (derfor "kun" 4 stjerner). Til gengæld blev der reageret meget hurtigt da jeg skrev og spurgte efter bukserne (der var til en gave) og allerede næste dag modtog jeg dem.

Toejeksperten.dk

alt i orden

Købte trøjer og strømper. Alt var som forventet og varerne kom hurtigt.

Whiteaway

Pris og kundeservice fin, men forvirrende levering og utilfredsstillende/manglende indpakning

Jeg købte et varmetæppe som min farmor skal have i julegave.

Prisen på ca 800 kr var pænt billigere end de ca 1000 kr jeg har set det til de fleste andre steder, så det var jo helt fint.

Ved bestilling kunne jeg ved levering kun vælge GLS og jeg forsøgte derfor at finde et sted hvor jeg kunne angive en pakkeshop, men det var ikke muligt. Da jeg klikkede på "GLS" fik jeg til gengæld en beskrivelse af hvordan levering med Post Danmark foregår! Ikke så fint...

Jeg endte med i bestillingen at beskrive min forvirring omkring levering i kommentarfeltet og næste morgen blev jeg ringet op af kundeservice der fortalte at varen ville blive leveret med GLS og hvis jeg ikke var hjemme ville der blive lagt en seddel i postkassen om at jeg kunne hente den i nærmeste GLS pakkeshop.
Ja OK, det fungerede da, men det kunne da have været at jeg havde foretrukket en anden pakkeshop, så hvorfor ikke bare lade mig angive det? Men fint at de ringede og forklarede hvad de egentlig gjorde.

Kort efter opdagede jeg at tæppet ikke længere var at finde på hjemmesiden og jeg blev derfor nervøs for om det mon var udgået eller lign. så jeg ikke kunne nå at få det inden jul. Jeg skrev derfor til kundeservice og sagde at jeg gerne ville have besked hurtigst muligt hvis der opstod forsinkelser. De svarede hurtigt tilbage at de nok skulle kontakte mig men at det ikke så ud til at der ville være problemer. Super.

Men. Nu har jeg så modtaget tæppet og det var bare sendt direkte produktets egen kasse. Dvs. der sidder forsendelsesmærkat klistet direkte på, hjørnerne er stødte og kassen bærer naturligvis tydeligt præg af at den er rutchet rundt mellem andre pakker så den er faktisk ikke særligt køn. Der er et "vindue" i kassen, så man i en fysisk butik lige ville kunne se farven og mærke tæppet, så der er jo så også en lille del af tæppet der har været direkte "udsat" under forsendelsen.
Det synes jeg altså ikke er i orden. Når jeg giver en gave vil jeg også gerne have at kassen ser pæn ud og nu er den både stødt og ridset. Og enten skal jeg lade forsendelsesmærkaten sidde på eller også skal jeg forsøge at tage den af, men det vil jo nok rive billedet i stykker.
Og hvad nu hvis jeg ønsker at returnere varen? Med sådan en medtaget kasse, kan det vel dårligt sælges til fuld pris til en anden kunde og jeg kan da læse i de andre anmeldelser her på siden at nogen ikke har fået den fulde pris tilbage fordi kassen ikke var pæn! Jeg håber dog ikke det bliver aktuelt - forhåbentlig bliver min farmor glad for tæppet ;)
Jeg synes mindst kassen skulle have været pakket ind i et stykke papir for at dække for "vinduet" og undgå at sætte forsendelsesmærkaten direkte på kassen.

Markus found this review useful

ShopSport.dk

Meget fin og hurtig service

Jeg bestilte flere forskellige ting, blandt andet en træningsdragt hvor jeg ønskede navnetryk på ryggen. Jeg havde angivet at jeg ønskede navnet på een linje, men var ikke sikker på at det kunne være der.

Allerede næste morgen blev jeg ringet op af en meget venlig og høflig mand, der sagde at navnet ikke kunne stå på een linje, men at jeg enten kunne få det i to linjer eller med mindre bogstaver og også hvad han syntes at jeg skulle vælge.
Vi blev enige om to linjer og allerede næste dag kom varene til den GLS pakkeshop jeg havde valgt.

Jeg havde handlet i flere forskellige onlinebutikker den dag jeg bestilte her, og selvom der skulle laves noget særligt på denne ordre (tryk) kom disse varer før dem jeg havde bestilt i de andre butikker. Meget flot.

Super hurtig og god service. Og trykket på dragten er også virkelig flot. Er meget, meget tilfreds.

Skulle man nævne en lille ting kunne jeg godt tænke mig at der stod på email-kvitteringen hvilken GLS pakkeshop min pakke ville komme til - jeg er nemlig typen der godt kan blive i tvivl om jeg nu fik tastet rigtigt ;)

Legbilligt

Alt i orden

Bestilte onsdag aften og modtog varene med posten fredag.
Er fuldt tilfreds.

Postmedental

Super tilfreds

2. gang jeg handler her, og alt er stadig helt som det skal være.
Kan varmt anbefales.

Sejs Dyner

Super fin handel

Købte sengetøj til meget fornuftig pris.
Hurtig levering og fin information undervejs.

Sabrinas profile

profile image of Sabrina
Sabrina
Reviewer
Denmark

About