Dingoflamingo S. Høys profile

Reviews (12)

PointDeal A/S

Fed side

Rigtig fed hjemmeside hvor man kan købe mange forskellige ting og så enda få point samtidig til sin pointshopmog derfor kan handle lidt mere gratis! Det er en god deal,

Hoodboyz

Fed side dog visse irritations momenter

Jeg har bestilt på hoodboyz et par gange og nu for 2 dage siden igen, det har fungeret okay men der er lidt problemer når man skal bestille men ellers er det billigt og fedt tøj så dg enest der skal fikses er siden og at man kan ringe til dem uden at skulle vente 4 år på at komme igennem (:

Refurb.dk

Uovertruffen service finder man ikke andre steder!

MIn anmeldelse går ud på at jeg har købt en computer af min lillebror og finder ud af dvd-drevet ikke fungere korrekt, jeg skriver til refurb og inden længe sender de mig et helt nyt drev uden ekstra omkostninger!
Jeg vil altid handle hos refurb hvis det fungere på denne måde, de har fået 4 ud af 5 da jeg tror der er noget der kan gøres anderledes men ellers er jeg fuldt ud tilfreds! SKal du købe computer så skal det godt nok være her :)

Just-Eat.dk Aps

Ringe udført, men et godt koncept

Jeg har benyttet mig af just-eat gennem et godt stykke tid og da jeg fandt ud af at man kunne få point og købe for sine point i deres webshop blev jeg faktisk en smule overrasket på den posetive måde, INDTIL jeg dog fandt ud af det jo noget værre l.. for at sige det rent ud, de ting man kunne købe for sine point var ingenting værd og så er det da klart at der ingen efterspørgsel er på jeres pointshop, måske i godt vidste det plattenslager crew? ;)
Jeg handler blandt andet ikke fra just-eat mere da de reklamere med at deres mad er I og å så godt og at det så er største delen af gangen man får mad der bliver smidt ud...
Tju hej hvor det går for firmarer der platter i dag totalt.
S V I N E R I I den lange ende

Sidsel Marieand Niels Heine Thaarsti Jakobsen found this review useful

PayPal Danmark

Tag afstand fra denne side

Det mener jeg at alle burde gøre indtil de har taget sig sammen og få styr på de ting som man ikke har styr på, mange kan ikke komme i kontakt med dem hvis du mangler oplysninger om din konto så den der sikkerhed er bare mere til besvær end hvad godt er.
Paypal er simpelthen bare en dårligt lavet forretning der egentlig ikke har tænkt sig at få styr på deres "bummerter"

Dang Meechamnan found this review useful

Serviceklub.dk

Meget fint koncept!

Serviceklub.dk er bare toppen af isbjerget!
Har bestilt flere ting til 10 kr hvor de normalt koster mere end det dobbelte så jeg har da lige sparet en del penge dér!
Og at man så lige får chancen for at vinde på et skrabelod når man bestiller først til møle tilbud er da bare endnu bedre, for tænkt hvis du vandt? :D

WinningBay

Forkert gave

Fik et tilbud på et olympiq kamera men får et kodak stedet :s

Jeg har været for stresset til at lægge mærke til noget, undskylder mange gange til Winningbay : )

Wednesday, September 28, 2011

Reply from WinningBay

Hej Nicki

Jeg kan se, at du tilmeldte dig vores Kodak easyshare velkomstkampagne, du har derfor modtaget det korrekte kamera :)

Det er dog rigtigt, at vi før havde et Olympus T-10 kamera som velkomstgave, men da vores leverandør var løbet tør for Olympus kamera p.g.a. situationen i Japan, har vi fundet noget bedre til vores kunder. Kodak easyshare har bedre optik, flere funktioner, højere mega pixels samt en dobbelt så høj udsalgspris!

Vi håber, at du bliver glad for dit nye Kodak kamera :)

Med venlig hilsen
WinningBay Support

123salg

Grotte?

Bor 123salg.dk i en grotte eller så noget? jeg tænker bare, hvordan kan man være sådan et "stort" firma og så slet ikke have styr på tingene ordenligt? I samarbejder med pointshop, men de er da heller ikke for hurtige hvad henvendelser og defekte varer angår.. Jeg har aldrig haft vrøvl, men jeg syntes det ikke kan være rigtigt man skal vente i jeg ved ikke hvor længe for at få et svar

GLS Denmark

Hurtig levering samt kastning af pakker

Gls har været okay burtige til at levere mine pakker uden problemer og det er hvad de har fået 2 stjerner for, men at de så kaster pakkerne ud fra lastvognen i ca en halv meters højde og er ligeglade for det er jo ikke deres pakker syntes jeg dog er meget uacceptabelt, så hvis der er kunder der brokker sig over ødelagte ting SÅ FORSTÅR JEG DET UDMÆRKET GODT OG DE HAR GRUND TIL DET!

YouSee

God kundeservice

De ansatte er både over telefon og ved personlig fremmøde er generalt meget venlige og serviceminded, det kan jeg godt li. De prøver næsten altid at hjælpe dig med det helt rigtige ( :

3 (HI3G Danmark ApS)

Dårlig forbindelse.

Der er næsten aldrig en god dækning, selvom den skriver turbo, og den forholder sig rimelig lav i forhold til den forbindelse hastighed man har :(

Sidsel found this review useful

PointShop.dk

Point er ok, men ikke nok service

Syntes det er helt fint man kan få gratis gaver ved at optjene point på pointshop.dk
Men at du skal sidde og skrive jeg ved ikke hvor mange gange frem og tilbage til kundeservice fordi Jeanette ikke læser dem ordentligt syntes jeg slet ikke er acceptabelt.
Jeg sidder og bruger 5-8 minutter på at gennemføre en kampagne uden at få noget for det, det for dårligt.
Pointshop skal strammes op, jeg kan ligesom ikke gå ind på en kampagne jeg ikke har gennemført så derfor SKAL JEG HAVE POINT LIGE MEGET HVAD! DÅRLIG FORRETNING POINTSHOP.DK

Thursday, February 23, 2012

Reply from PointShop.dk

Hej Nicki,

Jeg har været inde og kigge på loggen for din konto, og kan rigtigt nok se at du har haft en del henvendelser omhandlende manglende point, meget mere end gennemsnittet kan jeg se.

Da det som sagt er langt over gennemsnittet, og vi ikke har nogle generelle problemer herinde fra, især ikke over så lang en periode som jeg kan se du har haft problemer. Så er jeg nødt til at konkludere at højst sandsynligt er et problem med teknikken fra din maskine, dit valg af internet browser og dens sikkerhedsindstillinger kan meget vel være grunden til du ikke får point eller e-mail, i det din kampagne ikke bliver registreret.

Jeg ville prøve at installere en anden internet browser samt kigge lidt på de generelle sikkerhedsindstillinger, evt. kør en test-uge på en helt anden PC hvis muligt.


Med venlig hilsen

Dingoflamingo S. Høys profile

profile image of Dingoflamingo S. Høy
Dingoflamingo S. Høy
Reviewer
Male, 1987
Amagerbro, Denmark

About