Lene Christensens profile

Reviews (32)

Fullrate A/S

Lang leveringstid og virker ikke ved opstart.

6 ugers leveringstid er ikke tilfredsstillende og når dagen så endelig kommer hvor de skal være op og køre. Igår mandag d. 7. April får jeg i løbet af formiddagen en SMS at det vil komme op og køre inde kl. 17. Nu har i også bare haft hele 6 uger til det. Kl. 17 virker det stadig ikke og heller ikke idag tirsdag. Under al kritik og meget dårlig service.

Opdateret tisdag kl. 16.45
Fik ok tilfredstillende hjælp hos kundeservice for at få TV og internet op og stå idag. Håber det fra nu af kommer til at virke. Giver en ekstra stjerne for servicen idag. Har absolut ikke oplevet at de ikke var venlige og ikke ville hjælpe med at løse problemet.

Thursday, April 10, 2014

Reply from Fullrate A/S

Hej Lene

Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.

Jeg har undersøgt sagen, og kan se at årsagen til de 6 ugers leveringstid, skyldtes at den første bestilling blev afvist af vores underleverandør, og vi var derfor nødsaget til at sende den igen. Og da der i forvejen lå en aktiv forbindelse som skulle opsiges, tager det som minimum 30 dage, da man har et 30 dages opsigelsesvarsel på internetforbindelser.

Jeg er glad for at du har været tilfreds med den hjælp du har fået, når du har kontaktet vores Kundeservice. At man møder en glad og venlig medarbejder når man kontakter os, er en af de ting vi vægter højt.

Venlig hilsen
Ben,
Fullrate

Dkbrænde

Svindelfirma.

Vandt et gavekort på 15000kr. på facebook i starten af januar. Dette vil firmaet nu ikke give mig. Er rystet over behandlingen og vil aldrig i mit liv anbefale dem til andre når de pisser sådan på en. Det er bare ikke okay. Går nu videre med sagen da det ikke er lovligt at lave en konkurrence og så ikke give gevisten til vinderen.

Foderxpressen

Perfekt.

Og hurtig levering.

DR

DR.

Gode artikler m.m.

Pricerunner

Kanont.

Altid rat at finde ud af hvad de forskellige skal have for den samme produkt osv.

Danskespil

Danske Spil.

Ja hvad skal man sige. Det er som det skal være. Nemt at spille.

Føtex

Føtex.

Bruger af og til deres fotoservice og har kun været tilfreds. Og som regl hurtig levering alt efter hvad jeg har bestilt.

Superbest

Superbest.

Er ok. Handler af og til i deres netshop. Dog kunne jeg godt ønske bedre priser.

Edbpriser

Kan varmt anbefales.

Vi bruger den tit. Kanon ide.

Skat

Skat.

Kan ikke sætte nogle fingere nogle steder. Har jo brugt den i en del år efterhånden og har altid fundet ud af det forskellige.

Google

Bedste søgesmaskine.

Google er ens ven.

Autobutler.dk

God service.

Ik så mange svar og der gik noget. Men en super god service der har ført frem til min fremtidige automekaniker.

Wednesday, May 9, 2012

Reply from Autobutler.dk

Hej Lene,
Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du fik fundet et godt værksted, og beklager at du føler der gik lidt tid med at få svar.
Lad os endelig vide hvis der er noget du synes vi kan gøre bedre!

Tak og god dag :)
Casper, autobutler.dk

Lidl Danmark

Tilfreds.

Mere end jeg havde troet. Da vi skulle have Lidl til byen tænkte jeg. Åh nej. Åh nej. Men er blevet mere og mere glad for at handle i Lidl. Så i top 5 ligger Lidl som nr. 3 hos mig. Meget godt syntes jeg.

wupti.com

Tilfreds.

Er kun tilfreds. Meget enkelt. Kan ikke sætte en finger på noget.

Netto

Netto....

er bare dejlig. Kvickley står øverst på listen når jeg skal handle, men Netto er ynglings nr. 2. Elsker min Netto som for nylig er flyttet og udvidet. Mere plads. Dejligt. Men visse steder mere rod.

Cdon

Hummm.

Generalt er jeg vel meget tilfreds. Det er andet er en privat ting jeg har svært ved at acceptere. Derfor får de også d. 4. stjerne.

Facebook

Facebook er bare kanont.

Elsker Facebook. Det føre mennesker sammen og det er nemmere at følge med i venners liv og omvendt.

DBA - Den Blå Avis

Er kun tilfreds med DBA.

Har enligt ikke været andet. Syntes dog ikke at det er så sjovt at skulle betale for en annonce, når man er enlig mor til 3 og på SU. Det kan ikke betale sig når man skal sælge en ting til feks. 300kr. Tvært imod. Der er selvfølig grætisannoncer, men så kan dem der er intreseret ikke se ens kontaktoplysninger med mindre de har betalt for det.

Monday, September 12, 2011

Reply from DBA

Hej Lene.

Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med at bruge DBA.

Langt de fleste ting kan du indrykke gratis på DBA. I december 2008 gjorde vi kontaktoplysninger gratis for alle. Dvs. at potentielle køber ikke skal betale for at se dine kontaktoplysninger, heller ikke selv om du, som sælger, indrykker en gratis annonce.

Jeg håber derfor at du fremadrettet vil gøre brug af DBA, også til de ting, som ikke har så høj en salgsværdi. Har du yderligere spørgsmål til det, er du altid velkommen til at sende os en mail på support@dba.dk

Med venlig hilsen
Maja, DBA support

Mcdonalds

Mac Donalds er dejligt.

Og de er begyndt at gøre det bedre. Men der mangler noget. Den 4 stjerne gives kun fordi mine drenge er så glade for det og det er jo også dejligt. Men uden børn ville jeg max. give 3 og enligt mere kun 2. Så sundt er det jo heller ikke ligefrem. Sorry.

Jacob found this review useful

Just-Eat.dk Aps

Kanon service.

Men kunne godt ønske sig mere bredt udvalg at mad og ikke kun ilitiansk og sushi. Andre retter ønskes.

DogShop.dk

Perfekt.

Super god handel. Hurtig levering.

PointShop.dk

Hummm.

De har franaret mig ret mange penge på div. vip medlemskaber og selvom jeg ikke er vip medlem mere, så bliver de ved med at trække penge fra mig kort og de svare ikke på mine henvendelser.

Tuesday, April 19, 2011

Reply from PointShop.dk

Kære Lene,

Jeg er ked af, at du tilsyneladende føler at vi snyder dig, hvilket på ingen måde er vores hensigt eller forretningsmetoder. Såfremt du iikke har fået svar fra supporten, så er du velkommen til at skrive til følgende e-mail: info@cmnetwork.dk, og skrive i emnet: Til direktøren. Du bedes sende informationer om din profil (som minimum den e-mail adresse du har anvendt på vores side), og jeg vil kontakte dig efterfølgende.

Med venlig hilsen

PointShop A/S

www.SUMOpix.com

Super.

Havde ingen problemere første gang i dec. og regner med det samme denne gang. Glæder mig til at modtage det næste fotolærrede med min dejlige bonusdatter.

Postdanmark

Hummmm.

Ja det er jo lettest at gå på posthuset. Men jeg har i en del år været meget træt af postdanmark generalt, ikke alle bude er lige gode og så deres ernorme høje priser.

IDEmøbler A/S

Perfekt.

Kunne fulde mit hjem med idemøbler m.m. Kunne gå amok og bruge alle mine penge og mange tusinde mere. Der er så mange fede og flotte ting.

SILVAN

Fint.

Er neneralt meget tilfreds med vores lokale Silvan. Har som regl altid det jeg skal bruge. Er stor og venlig indrettet. God betjening. Stort sortiment.

GF Forsikring

Ok forsikring.

Har heldigvis ikke haft brug for en af vores forsikringer endnu. Så jeg kan ikke give den sidste stjerne før jeg ved hvordan de er ved udbetaling/sagsbehadling m.m.

Danske Bank

Ok bank.

Har detsværre ikke så mange muligheder. Ville ellers gerne skifte til en mindre og mere menneskelig bank. Hvis de da findes.

3F - Danmarks stærkeste fagforening

Hel perfekt.

Har næsten altid været medlem af 3F i lyngby og har altid været meget meget tilfredse med dem. Så tilfreds at jeg ikke rykkede til helsingørafdelingen da jeg flyttede. 3F lyngby har jeg så meget at takke for og vil aldrig bytte dem for noget.

TDC A/S

Perfekt.

Har lige skiftet til TDC og får det hele samlet hos dem. Hurtig levering, gode tilbud og produkter op to date.
Er meget tilfreds.

SponsorCar.dk

Hummmm.

Syntes ikke at Sponsercar lever op til alt det de lover.

Kimand Karina Vitting Hougaard found this review useful

Thursday, December 23, 2010

Reply from SponsorCar A/S

Hej Lene

Vi kan ikke finde dig i vores database under det medlemsnummer som du har angivet.
Kan du lade os vide hvad dit medlemsnummer er eller din email så vi kan finde dig og se hvad som det er som du mener vi ikke lever op til.

Eller kan du beskrive hvad det er som vi ikke har levet op til?

På forhånd tak og god jul,

Medlemsservice
SponsorCar A/S

Lene Christensens profile

profile image of Lene Christensen
Lene Christensen
Reviewer
Female, 1977
Græsted, Denmark

About

Jeg er en kvinde på 33år. Jeg har tre drenge på 1, 4 og 8år. Vi bor i Helsingør sammen med vores kat og hamster. Til feb. 2010 også en skøn Golden Retriver hvalp med DKK stamtavle. Jeg elsker dyr. Især heste, hunde og katte.