Joans profile

Reviews (8)

BilligParfume.dk

Perfekt

Alt var, som det skal være.

Friday, October 18, 2013

Reply from BilligParfume.dk

Hej Joan :-)

Det er dejligt at høre ;-)

Mvh
Billigparfume.dk/Camilla

www.SmartGirl.dk

Perfekt

Som altid er alt, som det skal være :-)

Coolshop

Alt er perfekt

Her kan I trygt handle - alt er, som det skal være.

Fullrate A/S

Bondefangeri, svindel og humbuk

Jeg har aldrig nogensinde været ude for, at blive taget sådan ved næsen, som Fullrate har gjort. To unge sælgere med store armbevægelser fik solgt mig og mine drenge mobilabonnementer, som efterfølgende har vist sig at være noget skrammel.
Jeg blev ved med at afvise, at jeg skulle have abonnement hos Fullrate, men fordelene var større end hos TDC, hvor jeg var kunde før (ved godt, at Fullrate er TDC) og desuden lovede de, at både jeg og begge mine drenge fik 200 kr. hver indsat på vores "konto".
Det fik vi så ikke. Jeg fik en regning efter en måned og drengene fik en lang næse. Der gik 9 dage inden jeg fik svar på en mail, som jeg sendte til kundeservice. De informerede mig om, at sælgerne havde lovet noget, som ikke var korrekt, men sender senere en kreditnotat på 390 kr.
Det er jeg på ingen måde tilfreds med, når vi blev lovet 600 kr. ialt.

Desuden har abonnementet en anden kedelig egenskab.
Når der er et mistet opkald, som lige akkurat når at aktivere telefonsvareren, får man tilsendt sms'er til man har åbnet sms'erne eller aflyttet telefonsvareren - det er en kæmpe belastning i en travl hverdag på arbejde, hvor den private mobiltelefon ikke indgår, men er i nærheden.

Jeg vil tillade mig at sige, at det er discount på absolut laveste plan. Jeg ender sandsynligvis med et noget dyrere abonnement hos TDC igen, men hellere betale mere i samtalepris og så være sikker på ikke at blive fuppet.

Friday, May 24, 2013

Reply from Fullrate A/S

Hej Joan

Tak for din tilbagemelding.

Det er aldrig rart når man er blevet lovet noget, som senere viser sig at være anderledes end forventet.

Jeg vil forsøge at gøre dette til en kort respons, da jeg på trods af en tilsyneladende misinformation fra os til dig omkring brug af mobilgavekort er blevet fundet en løsning.

Du har fået det fulde beløb indsat på din konto – fratrukket det beløb som allerede var anvendt til betaling, så håber du kan nyde dit nye selskab nu og fremover uden misforståelser omkring abonnement og betaling.

Det med de sms'er som bliver sendt skulle man gerne kunne slå fra og dem modtager man også med TDC, så regner med at det er en indstilling med mulighed for redigering.

Med venlig hilsen
Lennart // Fullrate

klodskassen.dk

Stadig perfekt

Alt er, som det skal være - helt igennem perfekt - fåes ikke bedre.

SmartGuy.dk

Det fungerer bare !!

Absolut én af mine favorit-netbutikker.
Altid hurtig levering, aldrig noget bøvl heller ikke, når man returnerer en vare. Pengene er retur på kontoen efter mindre end en uge.

boboonline.dk

Genialt!

Super service fra start til slut. Ingen problemer med at komme i kontakt med Boboonline pr. telefon. Perfekt vare og en enorm fleksibilitet i forbindelse med afhentning af vores stole.
Hvis jeg får brug for det, handler jeg rigtig gerne hos Boboonline igen.
Kan bestemt anbefales.

shoesandfriends.com

Perfekt

Perfekt handel lige efter bogen. Rigtig god service ved telefonisk kontakt. Hurtig ekspedition. Kun Post Danmark var en belastning i denne handel.
Jeg vil til hver en tid handle hos Shoesandfriends igen.

Joans profile

profile image of Joan
Joan
Reviewer
Denmark

About