Anne-Marie Valentins profile

Reviews (7)

Intimo

Perfekt :-)

Der er simpelthen intet negativt at komme efter, så her kan I "kun" lære at vedligeholde den høje standart - jeg har ingen forbedringspunkter. Fx. sendt jeg en mail med et spørgsmål søndag eftermiddag - og fik svar et par timer efter... på en søndag ?? Det er god service, så måske er der alligevel noget at lære - pas på jer selv og tillad jer at holde fri - ingen forventer svar på en søndag.

Billigvoks.dk

Tip top

Nem hjemme side, dog havde vi fundet en pris om eftermiddagen og da vi bestilte om aftenen var prisen steget.. Det havde været rart om der havde stået at det var tidsbegrænset. Men hurtig og præcis levering - vi har ingen betænkligheder ved at shoppe her en anden gang.

ShopWithSocks.com

Alt ok..

Hurtigt, nemt og fikst.. De holder hvad de lover, her kan du trygt shoppe sokker..

www.guldknappen.dk

Uheldig

Uheldig fordi jeg ikke fik den vare jeg havde bestilt, min oplevelse er at der ikke er helt styr på logistikken eftersom to forskellige varer åbenbart havde samme varenummer fordi hjemmesiden ikke var opdateret. Jeg fik så den forkerte vare og da den nåede frem og fejlen blev opdaget - var den rigtige udsolgt.
MEN det skal siges at leveringen overholder den lovede tid, de svarer hurtigt og venligt, både når man skriver eller ringer og der var ingen problemer med at returnere.
Så eneste minus er at jeg selv har fået lov til at betale returportoen - og så selvfølgelig at jeg ikke har fået min vare, men det er nok hændeligt uheld.

Sportspleje ApS

Utrolig ringe

Man fristes til at sige "svindel og humbug" - jeg fik felj i levering d. 19. december - efter at have bestilt 4. december, så meget for dag til da levering.. Og nu her d. 7. februar er det endnu ikke lykkedes at komme i kontakt med nogen fra butikken overhovedet....
Find et andet sted at handle.

Ingrid Skov found this review useful

ezzence.dk

Godt

Man forventer ikke leveringstid når der står varen er på lager, men fik dog en mail hvor der stod at den var udsolgt men ville komme hurtigt - så det er ok = meget lidt irritation :-)

RikkiTikkiShop.dk

Perfekt...

Jeg har handlet hos rikkitikkishop.dk
klik klik klik (= nemt og overskueligt) og hentede mine krus på vejen hjem et par dage efter. Det kan ikke gøres hurtigere eller nemmere.

Anne-Marie Valentins profile

profile image of Anne-Marie Valentin
Anne-Marie Valentin
Reviewer
Female, 1964
Birkerød, Denmark

About