Angelina Thostrup Devines profile

Reviews (7)

GoMore.dk

Spar miljøet - pengepunge og lær nye mennesker at kende!

Billigere end offentlig transport - sparer miljøet - og så kan vi komme hinanden lidt ved - what's not to like? :)

Sunset Boulevard

Dårlig og ubehjælpelig service

Jeg besøgte sunset i Rosengårdscentret idag. Jeg bestilte en menu, men bliver ikke oplyst om at de er løbet tør for sukkerfri sodavand, før jeg står i kø for at fylde mit bæger.

Eftersom jeg ikke kan tåle sukker, beder jeg om at få min sodavand refunderet - hvilket åbenbart er en længere proces. Men jeg får mine penge refunderet og sætter mig og venter på min mad - da jeg endelig får min mad - så er der ingen pomfritter til.

Da jeg spørger til mine pomfritter er det ret tydeligt at jeg nu er en "besværlig kunde" - og jeg får at vide at dem har de også trukket ud, hvilket jo undrer mig når jeg nu kun havde bedt om at få refunderet mine drikkevarer. Bag disken kigger de hjælpeløst på mig, det er tilsyneladende ikke et problem de magter at løse.

Jeg opgiver - spiser min småkedelige sandwich, uden drikkevarer og pomfritter. Må erkende jeg andre steder kan få bedre mad og bedre service, til samme eller endda billigere pris. Der skal vist strammes gevaldigt op.

Matthias Smed Larsen, Charlotte Kaas Hansenand Sidsel Marie found this review useful

Homoware

Som altid helt perfekt...

Intet at sætte en finger på :)

www.modstroem.dk

Upålideligt...

Først får de sendt hele kundelisten ud til alle - så vores mails bliver helt åbne for spam, noget jeg stadig knokler med og man får ingen undskyldning.

Din strømregning bliver MEGET dyrere - og deres kundeservice er slet ikke til nogen hjælp, de glemmer at framelde dig når din kontrakt udløber og hæver stadig dine penge.

Hold jer langt væk fra modstrøm.

Bikebuster

Virkelig dårlig oplevelse

Den 26/3 bestiller jeg en række ting, fødselsdagsgave til min mand - som alt samment befinder sig på lager, iflg. Bikebusters hjemmeside - og dermed burde være leveret inden for 1-5 dage, iflg. deres egne betingelser. I selv samme betingelser skriver de også:

"Forbehold for levering: For så vidt angår partivarer tages der forbehold for uoverensstemmelse mellem det elektroniske og det fysiske varelager, hvilket kan medføre at varen, uagtet nærværende kvittering, ikke kan leveres. I så fald vil du få besked herom indenfor 5 arbejdsdage."

D. 4/4 skriver jeg så til bikebuster.dk - altså efter 7 arbejdsdage - for at høre hvad der mon er gået galt, siden jeg endnu ikke har fået nogen vare eller hørt noget fra bikebuster. Og da jeg jo godt kan se at det hele bliver yderligere forsinket pga. påsken - og det nu begynder at gå op for mig at jeg næppe når at få min fødselsdagsgave på trods af at jeg har været ude i god tid.

Da jeg ikke får svar på min mail, må jeg hen og finde deres telefonnr på cvr.dk - da de ikke oplyser det på deres hjemmeside (de ønsker ikke telefoniske henvendelser - men svarer heller ikke just hurtigt på mail) og får fat i en medarbejder der vender tilbage - og får at vide at "ultimo uge 15" vil jeg have min vare.

Hvilket er lidt ærgerligt, når nu min mand har fødselsdag i starten af uge 15 - men jeg printer ordergodkendelsen (streger pris og hvad har vi ud) og giver min mand i fødselsdagsgave, og lover ham at gaverne er på trapperne.

I dag, den 17/4 - altså et par dage inde i uge 16, mere end tre uger efter min bestlling - skriver jeg endnu engang til bikebuster tidligt om morgenen, for at høre hvorfor jeg stadig ikke har fået min varer, hvorfor jeg ikke har fået besked om at mine varer er yderligere forsinket og hvornår jeg kan forvente at få mine varer.

Jeg får intet svar fra bikebuster, men en times tid efter får jeg pludselig mailen om at min vare nu er afsendt.

Sent i dag (ca 8 timer efter jeg har sendt min mail) får jeg dog svar på min på min mail at de da ikke kan forstå jeg rykker for det, varen er jo afsendt. Og at man grundet påsken er forsinket.

At man ikke selv oplyser sine kunder om levering på 3+ uger - og ikke selv kontakter kunden når man bliver yderligere forsinket, at man er mange timer om at besvare mails fra kunder - at man ikke har et tilgængeligt telefonnr på sin hjemmeside - og man ikke kan finde ud af at overholde sine egne betingelser. At man 1½ uge før helligdage - og 1½ uge efter helligdagene stadig bruger det som undskyldning ... det er katastrofal dårlig kundeservice ... og ikke engang en undskyldning har jeg modtaget.

- Angelina

Mortenand Sebastian R found this review useful

Grafical.dk

Fantastisk service.

Jeg skulle (gen)bestille fra Grafical.dk - desværre kunne jeg ikke få deres bestillingsside til at virke, og det trækker en stjerne ned - tilgengæld trækker deres lynhurtige svar på emailen, den gode service, telefonoprigningen og deres håndtering af problemet godt op - og jeg havde mine varer dagen derpå.

Så alt i alt - endnu en god oplevelse hos Grafical.dk

Billigespil

Jeg købte tre spil

Spilene blev hurtigt afsendt, og kom frem til tiden - noget ganske usædvanligt her i julemåneden.

Angelina Thostrup Devines profile

profile image of Angelina Thostrup Devine
Angelina Thostrup Devine
Reviewer
Female, 1978
Odense, Denmark

About