A. Christensens profile

Reviews (7)

Proshop

God service.

Har handlet hos proshop flere gange efterhånden. En enkelt gang har jeg fået byttet en defekt vare (14 dages returret var overskredet) uden problemer. Altid god service.

Whiteaway

Nemt og hurtigt at bestille. Kort leveringstid.

Har handlet en del gange på siden efterhånden, altid uden problemer. Priserne ligger blandt de laveste. Af og til kan varer dog findes lidt billigere andetsteds. Varer leveres hurtigt og der notificeres på sms lige inden levering. Kan Kan kun anbefale siden.

Coolshop

blandt markedets billigste. annoncerede leveringstider overholdes.

Har efterhånden handlet spil på stedet en del gange. Har endnu ikke oplevet problemer af nogen art.

Codan Forsikring A/S

Codan: Ufine forretningsmetoder i forsøg på at kapre nye privatkunder!

Kan kun på det kraftigste advare mod forsikringsselskabets assurandører, og metoderne benyttet af disse for at kapre kunder.
Blev ringet op af en assurandør og tilbudt et forsikringstjek i hjemmet som efterfølgende bliver afholdt. Så langt så godt. Fortæller (naturligvis) at jeg lige vil have lov til at overveje tilbudet, og at jeg i øvrigt venter på et tilbud fra et andet forsikringsselskab. Assurandøren "tilbyder" for nemhedens skyld at vi alligevel underskriver papirerne, og at han så venter med at effekture kontrakten til han har hørt fra mig. Endelig forsikrer assurandøren mig om at man jo altid har 14-dages fortrydelsesret på nytegnede forsikringer. Men takker jeg nej, vil han rive papirerne itu. Allerede den efterfølgende dag kontakter jeg assurandøren telefonisk og fortæller at tilbudet var for dyre og at jeg derfor ikke ønsker at benytte mig af samme. Til min overraskelse får jeg nu at vide at papirerne skam allerede var blevet afleveret og at opsigelsen derfor kun kunne ske skriftligt og gennem mit nuværende forsikringsselskab (Fair). Flot! Nu havde jeg så lige pludselig 3 selskaber involveret. Så tilbage til "Fair" for at fortælle dem at de skal annullerer min overflytning til "Codan". Annulleringen. sker dog ikke problemfrit og det kræver flere henvendelser fra "fair" før Codan accepterer opsigelsen. I mellem tiden når repræsentanter fra "Codan" at nedgøre de personer fra "fair" der hjælp med at annullerer overflytningen. I min naivitet kontakter jeg i forløbet assurandøren fra "codan" igen for at få ham til at hjælpe med annulleringen. Denne har dog ikke i sinde at bistå, og kalder mit nuværende selskab for amatører at de ikke kan bringe sagen i orden. Desuden minder han mig lige om at en af de forsikringer der var "tegnet" hos ham, jo var en erhvervsforsikring som jo selvfølgelig ikke havde en fortrydelsesret og derfor måtte løbe 1 år. - Dummebøde!
Enden på det hele blev at Fair måtte gøre en masse anstrengelser for at opsige "kontrakter" med Codan der var indgået på uretmæssig vis, og kun for at opleve at jeg allerede havde lavet en aftale med et 3. forsikringsselskab.

Jeg kan derfor kun på det bestemteste advare mod Codans forretningsmetoder der tangerer bondefangeri. O stjerner herfra!

Bogensecamp

Bogense Svømmehal: Meget dårlig kundebetjening og respektløs behandling af kunder

Var i sommerferien i bogens svømmehal med familien og nogle bekendte. Med et lille spædbarn på armen havde jeg ikke mulighed for at være med i vandet og ville derfor hjælpe de større drenge ind i omklædningsrummet. Efter entre-betaling og netop som jeg var på vej ind i omklædningsrummet, blev jeg mødt at en uforskammet ansat der anklagede mig for at ville "snyde" mig ind. Ingen spørgsmål stillet, blot en direkte anklage. Selvom jeg forklarede hensigten blev jeg forment adgang til omklædningsrummet med mindre jeg ville betale for entre. Resultatet var af en af drengene efter 5 minutter kom ud fra omklædningsrummet, uden at ville i svømmehallen. Han sad sammen med mig i cafeteriet mens de andre i selskabet svømmede. Vi bad om at få entre-pengene for det ene barn tilbage hvilket den ansatte ikke ville høre tale om. "Det var ikke jo hendes skyld at han alligevel ikke ville i vandet" som det blev formuleret.

Sendte samme dag en klage til svømmehallen og fik en formel "undskyldning" og en forsikring om tilfældet var enkeltstående. Min efterfølgende mail til svømmehallen med krav om refusion af uberettiget opkrævning af entre (eller gratis entre for et barn) blev dog ikke imødekommet.

Jeg er efterfølgende blevet opmærksom på at der i min omgangskreds er flere familier der har oplevet en lignende uforskammet kundebehandling fra svømmehallens personale, hvilket (i mine øjne) tyder på en generel dårlig kundehåndtering, snarere end en enkeltstående svipser.

Forholdsvise gode og hyggelige bade faciliteter. Men forvent dårlig og uvenlig kundebetjening i receptionen. En alt for aggressiv og mistænkeliggørende kundebehandling.

Energi Fyn

Energi-fyn - presser citronen

Skiftede, efter et nærmest tragi-komisk forløb, pr. 1/1-2011 til waoo som samlet leverandør af internet, tv og telefoni. Havde før det Smile-Content som leverandør. Smile Content, Energi-fyn + en masse andre el-, tv- og netudbyderer er nu slået sammen til Waoo. Og nu til sagens kerne. Energifyn føler sig berettiget til at opkræve leje af deres fibernet 2 måneder EFTER af vi har skiftet leverandør. Ikke pga overskredne tidsfrister. Flytningen har således været anmeldt i god tid forinden (oktober sidste år) både til Waoo og Energi-fyn, men fordi de påregner 1 måneds opsigelse til den første i en måned EFTER at abonnementer rent fysisk er afmeldt. Et lille ubetydeligt beløb på 300 kr, men virkelig dårlige kunde management. Minder mest af alt om en dumme-bøde og en "vi-gør-det-fordi-vi-kan-og-du-kan-intet-gøre-ved-det"-holdning. Et gok i nødden herfra!!
Off-topic: Har alt i alt haft en ret dårlig oplevelse med konsortiet Waoo bestående af Energi-fyn, Smile-content + alle de andre legekammerater. Tænk jer godt om inden I skifter og lader jer lokke af høje nethastigheder.
Til Energifyn: Få venligst opdateret jeres hjemmesider så oplysninger er up-to-date (læs: i overensstemmelse med det der findes hos Waoo også) og således at der ikke internt på siden er modstridende oplysninger. Virker meget sjusket og ikke mindst vildledende

Wednesday, February 16, 2011

Reply from Energi Fyn

Hej AMC

Tak for dit indlæg. Vi er meget glade for at få feedback fra vores kunder, så vi kan blive bedre. Der er noget der tyder på, at der er sket en fejl i din sag. Det vil jeg gerne beklage. Når man skifter til Waoo skal man ikke betale fibernetleje. Jeg tror desværre, at det er den menneskelige faktor, der spiller os et puds her. Vi har på baggrund af dit indlæg her taget det op internt, så vi undgår lignende fejl fremadrettet. Har du ikke mulighed for at kontakte os, så vi kan få rettet op på sagen?

Waoo!

Ingen kundeservice, misinformation og rod i produktlevering

Waoo kan slet ikke anbefales som udbyder af telefoni, internet og TV. Der er praktisk talt ingen kundeservice. Har i mere end 3 uger forsøgt at komme igennem til kundeservice telefonisk, men uden ret meget held. Dels er der en lang kø, og dels bliver smidt ud af køen ustandseligt. Dybt frustrerende når man netop har brugt en halvt time i kø. Måtte senest omkring support, der intet kunne gøre andet end at bede kundeservice ringe mig op. Det er et miskmask af forskellige underfirmaer der sender aben videre når der er problemer. Klager man til Waoo får man at vide at man bliver kontaktet af sit lokale energiselskab. Kontakter man sit lokale energi selskab, melder de pas, og beder en om at kontakte Waoo. Mails bliver ikke besvaret, ej heller bliver der ringet tilbage som lovet. En bestilling hos Woaa, fører til en (forkert!) ordrer bekræftelse sendt via Dansk bredbånd. Ringer man så til Dansk bredbånd for at rette i ordren er det samme uendelig kø, indtil man igen bliver smidt af. Iøvrigt fuldstændigt uacceptabelt at det er nødvendigt at skulle henvende sig 3 forskellige steder for at få svar på ens spørgsmål.

Ja deres internet hastigheder ser tillokkende ud, men der er fuldstændigt rod i butikken. Waoo har helt tydeligt påtaget sig en opgave der er for stor til dem. Firmaet er lige til et indslag i kontant.

Summasummarum. Hold jer fra Waoo indtil der er styr på butikken og hvis i har alternative udbydere i området.

Det har nu taget 5 måneder med vrøvl at skifte fra min tidligere udbyder til Waoo, en sag der burde kunne ordnes med et knips med fingrene.

Jonas Andersenand V.B. found this review useful

Tuesday, January 18, 2011

Reply from Waoo! A/S

Hej AMC.

Jeg beklager de dårlige oplevelser du har haft med den lange ventetid i vores kundeservice.
Vi har blevet overrasket af succesen og det har desværre affødt lang ventetid i vores kundeservice. Vi er opmærksomme på problemet, og vi arbejder i øjeblikket med et stort fokus på at forbedre vores kundeservice, så du fremover vil få en Waoo! oplevelse hos os.

Det er korrekt, at nogle produkter som for eksempel Viasat ikke kan leveres af Waoo. Men da vi gerne vil kunne tilbyde jer Viasat kanalerne, leveres disse til jer af Dansk Bredbånd, og at ved spørgsmål til Viasat abonnementer skal man ganske korrekt henvende sig direkte til Dansk Bredbånd.

Jeg håber der efterhånden er kommet styr på din ordre hos Waoo, og at du fremover vil få en masse gode oplevelser som Waoo! kunde.

Venlig hilsen
Waoo! Kundeservice.

A. Christensens profile

profile image of A. Christensen
A. Christensen
Reviewer
Male, 1973
Otterup, Denmark

About

Kritisk og kvalitetsbevidst forbruger. Betaler gerne lidt ekstra for et godt produkt eller en god oplevelse/service.
Respektløs og dårlig kundebetjening, særligt i de tilfælde hvor virksomheder har en monopollignende status, skal bekæmpes med dårlig omtale.