Lindas profile

Reviews (7)

Elektronik-Centret

Livredder

Jeg kørte selv til Elektronin-Centret for at spare tid på transporten, men det var åbenbart ikke kun der, jeg sparede tid. De sagde i Fona at jeg skulle regne med 3-6 uger før jeg kunne få min pc tilbage fra reparation, men jeg endte med at være uden pc i 4 dage. Det var lidt af et mirakel. Så stor tak til jer på Elektronik-Centret...

thansen.dk

Tålmodig service

Jeg købte en scooter til min søn da han fyldte 16. Jeg har ikke ret meget forstand på knallerter, men ekspedienten i butikken i Hillerød gav sig god tid til at besvare mine spørgsmål, selv om der stod flere kunder og ventede. Han kunne sagtens, hvis han havde villet det, kunne overtale mig til at købe den dyreste, eftersom min vidne om knallerter kan ligge på et meget lille sted. I stedet fortalte han tålmodigt, og på "menneske-sprog" om de forskellige modeller. Da jeg så traf en beslutning, var både han og hans kolleger super servicemindede i forhold til spørgsmål om garanti, forsikring, levering, afhentning, klargøring etc.
Der var et par startvanskeligheder, da knallerten havde en defekt del, men der blev lavet plads på værkstedet allerede dagen efter og delen blev skiftet uden beregning.
Alt i alt har medarbejderne hos THansen i Hillerød været imødekommende, professionelle, tålmodige, smilende og servicemindede.

Stoevsugerposen

Tillid

Jeg har lige bestilt støvsugerposer på nettet. Igen hos Støvsugerposen.dk selvfølgelig. Jeg bestilte dem mandag og modtog dem onsdag. Det kan altså ikke være nemmere... eller billigere. Jeg sparede en køretur på 15 km og vel omkring 35% på prisen. Jeg forstår simpelthen ikke, at folk vil give så meget mere for den samme vare. Det er jo hjernedødt.

Tryg

Som navnet siger.... TRYG

Vi har været forsikret hos TRYG i mange mange år. Vi har ved sammenlægning af vores forsikringer i samme selskab opnået særdeles fordelagtige priser. De gange vi har haft brug for vores forsikringsselskab, har de hjulpet os med det samme. Vi har ikke følt os mistænkeliggjort eller skulle i "tredjegradsforhør", som man ellers hører. Vi er blevet behandlet godt og værdigt.

Danbo Møbler

kæmpe udvalg

Har handlet hos Dan-Bo i Ringsted flere gange og er altid i højt humør når jeg går fra butikken, for jeg har gjort nogle virkelig gode handler. Der er et virkelig stort og bredt udvalg af gode kvalitetsmøbler til attraktive priser. Personalet er søde, servicemindede og velinformerede om møbelhusets produkter, og hvis de er i tvivl er de ikke bange for at indrømme det og samtidig gøre alt for at finde den information man søger. Jeg reklamerer glad og gerne for Dan-Bo i Ringsted til alle jeg kender.

Telenor

Altid service med et smil

Vi har været kunder hos Telenord siden oktober 2002. Vi har brugt dem rigtig meget.... og gerne butikken i Værløse har lagt rum til vores spørgsmål, frustrationer og undren, men i den grad også ros og taknemmelighed. Jeg er bestemt ingen nørd og kan helt sikkert stille de underligste spørgsmål, som kunne få de fleste til at ryste på hovedet eller bryde sammen i latterkrampe. Hos Telenord i Værløse har de bare være så søde, uanset hvornår vi har været derovre. De har opført sig tålmodigt og professionelt, og samtidig med en god portion humor. Det er en af vores favoritbutikker.

Merlin

Merlin

Jeg købte julegave til min mand. I sidste øjeblik; jeg bestilte et produkt søndag og det blev leveret onsdag. Helt vildt hurtig levering, juletravlheden taget i betragtning. Produktet var mellem 600-1000 kr billigere end jeg havde kunne finde det i butikker ude i byen. Og ja, det var nøjagtig samme produkt (samme model etc.)
Jeg er yderst tilfreds med Merlin.
Jeg har kun een undren..... jeg vidste ikke Merlin stadig eksisterede, selv om det "kun" er på nettet. Hvorfor ser vi ingen reklamer for Merlin på TV eller som "papir-reklamer"? Jeg vil helt sikkert formidle reklame for Merlin; den virkelig gode service og de super konkurrencedygtige priser, til familie, venner og bekendte.
Tak for en go Jul :-)

Lindas profile

profile image of Linda
Linda
Reviewer
Female, 1966
Stenløse, Denmark

About

Livsglad kvinde, med dejlig mand og skønne børn samt lille krammelækker hund. Stolt af mine indre værdier og ydmyg overfor livet.