Mawis profile

Reviews (9)

Postme

Det kan ikke være nemmere

Nem at finde rundt på hjemmesiden, og et bredt udvalg af varer. Hurtig ekspedition - havde varerne en hverdag efter bestilling. Hverken første eller sidste gang jeg handler hér.

Benniksgaardhotel

Igen en god oplevelse

For anden gang tog vi et kort weekendophold på Benniksgaard. Og vi er fuldt ud tilfreds. Behagelig atmosfære, smilende og afslappende personale, fantastisk god mad, hyggelige værelser og en dejlig omgivende natur. Det er ikke sidste gang vi er dér.

GRISOGKO.dk

Handler ikke andre steder

Har nu handlet 4 gange hos Grisogko, og anbefaler jer alle mulige steder. Kødet en sand fornøjelse at sætte tænderne i. Nemt at bestille og nemt at håndtere når man får det hjem. Hvis jeg ku´ give flere stjerner gjorde jeg dét.

www.3gz.dk

Alt i orden

Bestilte adapter til min computer. Nem at finde rundt på hjemmeside. Rimelig pris. Levering helt i top både hvad angår indpakning samt leveringstid.

Multikøb.dk

Supergod service

De bestilte varer (muldvarpeskræmmere) blev forsinket, men firmaet ringede og orienterede mig - dét er god service. Varerne forsvarligt indpakket.Selvom det tog lang tid fra bestilling til ankomst, så er jeg alt i alt tilfreds.

Stoevsugerposen

Helt i top

Bestilte soda stream sirup. Ingen problemer. Top levering og indpakning. Penge først trukket på kontoen da varen var ankommet. Helt i top

Sinful.dk

Service helt i top

Fik min vare hurtigt - til aftalt tid og til aftalt pris.

Gucca

Hurtig levering

Hurtig levering, ordentlig indpakket. Fuld tilfredshed

Minhemmelighed.dk

Super hurtig ekspedition

Bestilte min vare tirsdag, fik maila med både bekræftelse og afsendelse af varen, og modtog varen torsdag. Størrelsen passede. Glæder mig til at tage min shapewear i brug næste weekend. Stor ros til "Minhemmelighed".

Mawis profile

profile image of Mawi
Mawi
Reviewer
Denmark

About