Kim Aalbæks profile

Reviews (16)

GRISOGKO.dk

Bedre end supermarkedet, super nemt, fair pris.

Køber man abonnement kasse med 30 pakker kød, er prisen en rimelig 1000kr. seddel inkl. fragt, kødet ankommer koldt i termokasser, vakuumpakket (total fryserklar).
Kvaliteten er efter min vurdering, gennemsnitligt over fx vores nærmest SuperBrugs og der er ikke væsentlig prisforskel. Lidl og Rema er typisk noget billigere. (men så skal jeg jo også selv hente og evt ompakke, og jeg tror kvaliteten er lidt lavere),
Bestiller vi ekstra fra gris og ko er det typisk enten "tibud", "storkøb", eller "gæstesteg", her kan det anbefales at lægge leveringen sammen med den faste kasse, for så er den også gratis.
Man får mest for pengene hvis man abonnere på den store kasse, hvis man ikke kan følge med til at spise det, kan man uden videre udskyde næste levering, men beholde rabatten. vi har fået 5 levering på 1 år og er godt tilfreds.

Sengeexperten.dk

meget for pengene, godt koncept.

For os var det muligheden for at få en 1. sorterings Tempur seng, til en absolut fornuftig pris [har ikke kunnet google tilsvarende tilbud].
Uden denne forretning var det blevet til en af de bedste i Jysk eller Ikea, men med tilbudet fra Lavprissengeexperten kom vi ned i omtrent samme pris som disse, men med en noget bedre seng [egen subjektive vurdering/liggeerfaring, er ikke ekspert i senge].
Sengen stod klar til afhentning, så det var bare at køre ned og åbne traileren, så hoppede den selv ind.
reservere sengen en uges tid i forvejen, da vi har lidt langt til forretningen, det var uproblematisk.

Cabinn

Tæt på "godt til prisen"

Vi Boede i Esbjerg.
Det er hvad det er, det hedder "hotel", "moderne vandrehjem" havde ikke været skævt heller. Man får et fornuftigt værelse til en fornuftig pris. Beligenheden kunne ikke være bedre (lige mellem banegård og gågade, på hjørnet af byens næstmest centrale gade) lidt knapt med parkeringspladser, men det gik- og det var gratis, oplyst og overvåget.
Småting der kunne være bedre: receptionisten må gerne kigge op, og måske endda hilse eller smile. Vi havde Bellevue Voucher, da vi valgt hotel på Bellevue siden stod der 100kr pr opgradering, pr nat. det kostede så 150kr på hotellet.
ok Morgen mad, æggene måtte gerne have forladt kogevandet nogle minutter før.

Meget træls (og let at gøre bedre): havde været væk en nat på arbejde og kom om morgenen for at sove, havde nogle få timer til det, så satte min lidt til "PLEASE DON*T DISTURB" skiltet, som var fint, stort og tydeligt som det hang på dørhåndtaget. Rengørings-konen, vælger så at banke på et par gange, da jeg ikke svarer låser hun sig ind, og præsentere sig med ordne: "do you want some cleaning" nu er jeg ikke helt vildt rutineret i danske hoteller men kom nu da,...

Jysk

Mange små og mellemstore fejl.

Havde efter nogle år som kunde hos en stor svensk butik besluttet mig at prøve Jysk igen. Tænkte at kvaliteten nok havde fået et løft, hvis man så undlod at købe de billigste produkter...
Købte serien Annika, Tv-Bord, Skænk, Vitrine og kommode blev det til.
På alle 4 hvid (sprøjte)malede møbler er der afskalninger og håndterings mærker, noget Jysk er klar over da, ca 2/3 dele af disse fejl er overmalet med en grov pensel i ca samme farve hvid :-(
Der er ialt 11 skuffer i møblerne, her måtte mekanikken meget gerne være bedre (måske kraftigere eller dobbelt glideskinde under skuffe ville hjælpe), når de er korrekt samlet og monteret, er knap ½delen lige, det er i underkanten.
Så er der småting som unøjagtigheder i manual, at det ene møbel havde været åbnet og i mindste fald delsamlet før.
Jeg er irriteret, men desværre ikke nok til at skille og returnere 4 stk. saml-selv møbler. Men mon ikke det bliver en svensker næste gang.

Fonia.dk

Fin betjjening, nrigtig løsning

Ringede ind og bestilte produkt,,, 2 timer efter havde de reservedel mpå lager, afleverede mobillen, som var god som ny efter 30 min.

Ahmad Kais found this review useful

thansen.dk

meget godt godt - men lidt træls.

Købt et sæt alu+dæk.

på plus-siden:
Et billigt sæt, hvor de billige dæk virker noget bedre/sikrere end hvad tidligere har været tilfældet ved discount dæk.
og service (havde ikke hoved til låsebolt, så der var lidt ekstra arbejde - betalte kun ekstra for det værktøj der gik til under afmonteringen)

på Minus-siden.
Rustne møtrikker efter 1 måned.
Det er da bare lidt træls, både at skulle bruge tid/penge på at få de 4x5 brune pletter siftet. (sjovt sted at spare, specielt når man sælger et sæt fælge som "særligt velegnet til vinter".

Thursday, January 10, 2013

Reply from T. Hansen Gruppen A/S

Hej Kim,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du roser vores NOVA dæk! Hvad angår minussiden, så er det træls. Jeg har fået et godt tip. Problemet er, at når en bolt eller møtrik spændes med et stykke værktøj, så kan det ikke undgås at bolten eller møtrikken får nogle små ridser i overfladen. Kommer der så meget salt/snavs i disse uden at de er beskyttet, så kan de begynde at ruste. Her kan du bruge autosol til beskyttelse, så undgår man at de ruster. Se mere her: http://www.thansen.dk/search.asp?inputsearchtext=autosol&c=8250619134&n=0

Har du spørgsmål skal du være meget velkommen til at kontakte mig på ad@thansen.dk

Med venlig hilsen
thansen.dk

Andreas Dyhrberg

Lindberg Ebeltoft

God Tøj-købmand

gode varer, ofte gode tilbud, (dog ikke så stort udvalg), de 2 gange jeg har bestilt tøj, har de ikke haft alt det der stod på hjemmesiden, (manglende opdateringer) - men så ringede de, med et gode tilbud på noget tilsvarende. Der kan også snige sig lidt ekstra rabat ind.
første gang var der et sæt spillekort med, pakket ind som gave - ren hygge.

daekonline.dk

rigtige produkt til rigtig pris

havde godt og sjældent produkt, til meget god pris, eneste minus var fragt manden der leverde dækkene i naboens garage, heldigvis har jeg et godt forhold til denne.

123Hvidevarer.dk

alt i alt ok.

Fik i denne omgang den vare jeg bestilte, ifb med bestillingen opdagede de dog at de havde glemt at frigive et reserveret beløb, for en tidligere ordre de ikke havde kunnet levere alligevel, men det endte jo godt.
Hurtig levering (for hurtig endda) fragtmanden kom 1 døgn før aftalt og ringede så 15 min før, og var lidt utilfreds med at han måtte vente nogle få minutter, før jeg kunne komme og modtage ham.

Friday, August 19, 2011

Reply from 123Hvidevarer.dk

Hej Kim

Jeg beklager fragtmanden var utilfreds, specielt når varen så kommer dagen før det aftalte, det går jeg lige videre med, da det ikke er i orden.

Jeg håber ellers du er tilfreds med dit produkt.

Mvh. Morten Panzio
123Hvidevarer

Laptops.dk

Rigtig pris - God service

Det var det biligste sted at handle, postDK fejlede med levering, uden brok sendte laptop den bare afsted en gange mere da de fik afvided at der måtte være tale om en fejl.

Yahoo

super mail, og yahoomsg virker med andre fx msn

masser af lagerplads på mailen, godt og simpelt, men kan stadig køre i det gamle Yahoo system, hvis man ikke har brug for FB nr 2.

Whiteaway

samme vare, langt bedre pris

Dem der skulle bygge mine bedsteforældres hus, var rimelig billige, men var så meget dyre på fx hvidevare. sparede godt 30000 ved selv at bestille 12 hvidevare, alle på whiteAway hurtig (løbende) levering.

GLS Denmark

billigst til mellemstorepakker, og generalt god til EU pakker

Har haft glæde af gls, både som køber og sælger (dba ebay o.lign) og aldrig haft problemer, god pris og god service

Oister

Fremragende.

virker upåklageligt, og har ikke kunnet finde noget der var bedre til prisen, så er godt tilfreds.

Lystfiskeren

alt i alt godt

hurtig levering og god pris. manglede dog 1 vare, men fik 2 af en anden så valgte ikke at gøre noget ved det, i det store hele godt.

Kim Aalbæks profile

profile image of Kim Aalbæk
Kim Aalbæk
Reviewer
Male, 1983
Gjern, Denmark

About