Kerrys profile

Reviews (5)

Buchcopenhagen

Dårlig og arrogant service - ingen penge tilbage

Ekspedienterne virker sukkersøde indtil noget går galt. De er overhovedet ikke imødekommende, når det gælder reklamationer og nægter at give penge tilbage selv når varen fejler noget. Det er under al kritik. (Har kun handlet hos dem på Østerbro, men nu er det slut.)

www.SmartGirl.dk

God service

Jeg har lige købt hos SmartGirl.dk for første gang og det var helt smertefrit. Varen blev sendt hurtigt og jeg blevt informeret via email om afsendelse osv. Varen ser ud indtil videre til at være af god kvalitet og ligner billedet på nettet.

SkatePro

Rigtig god service

Min vare blev sendt indenfor en time efter bestilling og leveret dagen efter :)

Colette

Skuffende service

Har været kunde hos Clinique Colette på Østerbro i mange år indtil for nylig. Har været meget skuffet de sidste mange gange over servicen. Ud over én medarbejder, som desværre er stoppet, har jeg aldrig rigtig følt mig velkommen eller genkendt på stedet. En bestemt ansat (de to gange jeg har været hos hende) har fået mig til at føle at kunderne virkelig er til gene for hende. Det er lige som hun ikke har lyst til at røre ved en. Anden gang havde hun handsker på, så det gjorde det måske lettere for hende. Når jeg spurgte hende om noget fik jeg bare et kort mumlende svar. Der var nul venlighed over hende. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at hun måske havde valgt den forkerte branche. Nu har jeg fundet et nyt sted som behandler mig ordentligt. Det koster lidt mere og ligger en smule længere væk, men det er prisen/turen værd. Jeg synes at det er mærkeligt, især i disse tider, at Klinik Colette ikke gør mere for at servicere/værdsætte sine kunder.

Maxibag

Hurtig service

Vi var meget tilfredse med hvor hurtigt de 2 x m3 jord blev leveret - 2 dage efter bestilling. Vi vil dog gerne have haft at vide hvornår jorden skulle komme (have regnet med en email/opringning) således at vi kunne have været hjem og åbnet for lågen til indkørslen. Ellers gik det hele rigtig fint.

Kerrys profile

profile image of Kerry
Kerry
Reviewer
Female, 1971
Copenhagen, Denmark

About