Anita Lill Damgaards profile

Reviews (6)

Kitchen4kids

Gode produkter til fair pris.

Har købt et kniv sæt til min søn på 4 år, da han elsker at være med til at lave mad. Dog tør jeg ikke rigtigt lade ham bruge de knive vi har og løsningen blev kitchen4kids. Her fandt jeg et knivsæt til børn og havde det 2 dage efter bestillingen. Og de fungerer upåklageligt.

Louiseshop

Hurtig ekspedition

Jeg købte en strik kjole på louiseshop.dk, det var let og overskueligt. Det eneste minus er, at udvalget ikke er større!

Interflora

Dejligt at kunne glæde andre.

Jeg sendte en buket blomster til en veninde og var nødt til at sende dem til hendes arbejdsplads, da hun bor i udlandet og sjældent er hjemme indenfor normal åbningstid/udbringningstid. Men der var ingen problemer og blomsterne kom frem helt som planlagt. Det var en smuk buket og hun blev glad - det var jo det vigtigste.

MADLOG

Let og organiseret.

Madlog er let at anvende og giver hurtigt et overblik over mit kalorie forbrug. Dog passer nogle af vægt og kalorie målingerne ikke helt i forhold til hvis man selv måler dem og samtidig er det lidt svært at finde ud af, hvad de forskellige aktivitets niveau dækker over og hvad nogle af motionsformerne kan indeholde. Men prisen er god og det er let at se hvad man skal gøre (og ikke gøre) for at tabe sig.

Dvdoo

Lige som det skulle være.

Nemt, hurtig levering og til at betale sig fra.

Tojbamsen

God, hurtig og overskuelig service.

Vi købte Nova baby alarmer hos Tøjbamsen.dk og fik den tilsendt til min arbejdsplads. Det var let og overskueligt, prisen var endda lavere end andre steder grundet et tilbud. Vi købte og betalte for pakken og 4 dage senere var den på min arbejdsplads.

Anita Lill Damgaards profile

profile image of Anita Lill Damgaard
Anita Lill Damgaard
Reviewer
Female, 1981
Denmark

About