mettes profile

Reviews (11)

www.computersalg.dk

hurtig levering

fin handel, super hurtig levering, absolut ingen negative bemærkninger

Youread

Det er ikke nok, folk er flinke i telefonen

Jeg kan på ingen måder anbefale at handle ved Youread! Jeg manglede en bog som gave og kunne se, at Youread lovede levering inden for 2-4 dage, så jeg valgte at købe hos dem en tirsdag. For at få fri fragt købte jeg i tillæg en bog til min datter. Om fredagen havde jeg stadig ikke modtaget en kvittering for handlen og ringede til kundeservice for at høre, om jeg skulle købe et andet sted. Men jeg fik besked om, at begge bøger var pakket og klar til afsendelse. Om tirsdagen havde jeg stadig ikke modtaget bøgerne men fik en mail om, at min ene bog ikke var på lager alligevel. Så jeg ringede for at høre, hvad der var sket med min pakke. Beskeden var, at min pakke var blevet åbnet og den ene bog taget ud. Jeg bad om at få annulleret den ene bog og bare få tilsendt den anden. Det var ok, og jeg fik besked om, at den ville dukke op hos mig dagen efter. Den dukkede først op om fredagen 11 dage efter bestillingen. Og efter jeg skulle have brugt bogen som gave. Det er meget svært ikke at opfatte firmaet som upålideligt.

www.SmartKids.dk

Hurtig levering

Varerne kom problemfrit og hurtigt frem. Fin handel

Fætter BR

bedre bliver det ikke

Varerne kom allerede på andendagen og der var et fint papir med, hvor der stod beskrevet, hvordan man kan bytte varen - også hvis det bare er et fejlkøb

Expert

expert i Storcenter Nord

Der var godt nok ikke meget ekspert over besøget i expert i går. Havde 10.000 kr på lommen til en ny bærbar, men endte med at forlade butikken, da hverken hverken den første ekspedient eller den tilkaldte "computerekspert" havde forstand nok på computere til at kunne besvare simple spørgsmål. Når vi snakker penge i den størrelsesorden, er det ikke nok at kunne læse op af de skilte, der står ved varen, man skal også som minimum kunne svare begavet og korrekt på spørgsmål fra kunden. For at kunne kalde sig expert skal man vel også kunne rådgive kunden UD over de spørgsmål kunden har i stil med: Er du opmærksom på ...
Det kunne de heldigvis i nabobutikken

Lasse Skou found this review useful

Monday, April 2, 2012

Reply from Expert Danmark A/S

Hej Mette

Tak for din anmeldelse.

Det lyder ikke godt, men det er svært at kommentere på din anmeldelse ud fra den upsecifikke information du kommer med.

Der kan dukke spørgsmål op i ny og næ, som en medarbejder ikke kan svare på, men viden om produkter er vores eksistensgrundlag og vigtigste kompetence, så du har blot været uheldig.

Du er velkommen til, at kigge forbi butikken igen næste gang du har brugt for noget, så kan de få rettet op på dit uheldige indtryk.

Med venlig hilsen
Henrik
Expert Danmark

SAXO.com

Rod med leveringen

Saxo fik afsendt min bog hurtigt men det firma, der skulle levere her var nogle fuskere. På track and trace kunne jeg se bogen skulle have været afleveret her kl 5 om morgenen, men det passede ikke. Jeg troede, pakken var sendt med PostDanmark og gik derfor på posthuset. De klagede over at en række kunder i vores område havde været udsat for det samme. Jeg skrev til Saxo, der hurtigt sendte en erstatningsbog omkostningsfrit

Tuesday, January 3, 2012

Reply from SAXO.com

Hej Mette

Jeg beklager meget at bogen ikke kom frem i første omgang. Vi har efterlyst pakken hos Dansk Avis Omdeling som er dem der har leveret din pakke. Så vi er i gang med at undersøge sagen. Det er jo selvfølgelig ikke meningen at pakken ikke bliver leveret når der står den er det. Jeg håber dog at pakken kom godt frem i anden omgang.

Venlig hilsen
Louise fra SAXO.com

Gucca

fin handel

fin handel, bestilte 6 spil/DVDer en fredag og fik dem leveret efterfølgende onsdag. Desværre delt i to pakker, hvor kun den ene kunne gå i postkassen - den anden måtte jeg hente på posthuset.

Superstar.dk

Fin problemfri handel

Min dreng faldt for uret på hjemmesiden. Vi bestilte det sent om aftenen. 2 dage senere kom uret med posten. Hurtigt og effektivt. Hvad mere kan man bede om?

Pixmania

alt lang leveringstid

Da jeg købte en gave ved Pixmania kunne jeg vælge mellem to typer levering - en dyr, hvor leveringstiden var 2-3 dage og en billigere, hvor leveringstiden var 4-5 dage. Jeg valgte den dyre. Jeg handlede om fredagen, men først ved 23-tiden den efterfølgende torsdag blev varerne sendt fra deres lager. Og så stod der i mailen at de ikke kunne fortælle, hvor lang tid der ville gå ved de danske toldmyndigheder. Fair nok, men den oplysning ville jeg gerne have haft, da jeg bestilte varen. Pakken kom den efterfølgende mandag, dvs halvanden uge efter handlen. Væsentligt over de 2-3 dage, jeg havde betalt for.

Tuesday, January 18, 2011

Reply from Pixmania

Hej Mette

Jeg har netop læst din anmeldelse og jeg beklager meget for ulejligheden I forbindelse med din ordre.
Pixmania er et Europæisk selskab som har lager og kontor i Frankrig.
Fra at du bestiller, til at din ordre bliver sendt ud, kan der gå mellem 24 - 48 timer i hverdagene. Dette skyldes at vores valideringsafdeling er nødsaget til at kunne bekræfte om dine bruger oplysninger og bank oplysninger stemmer overens med hinanden. Vi beklager meget for ulejligheden, der kan være forbundet med vores sikkerhedsprocedure, vi minder dig samtidig om, at disse forholdsregler tages for at beskytte vores kunder mod den stigende svindel med kreditkort på internettet.
Ved standardlevering er leveringstiden på 2-3 hverdage.
Venligst bemærk at leveringstiden først gælder fra at ordren er blevet videregivet til transportøren.

Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.
Min email adresse er : nina@pixmania.com


Med venlig hilsen
Nina
Pixmania Mediator

Garant Mobel

snydt af Hansen møbler

Jeg mailede til Hansen møbler for at spørge til målene på en reol, jeg gerne ville have, men fik en svarmail, at de ikke vil svare over mail. Så jeg måtte ned i butikken. Ved skranken var der travlt, så jeg fik målene af ekspedienten uden han slog dem op i kataloget. og han fortalte at med den plads jeg havde, skulle jeg købe 6 fag. Naivt troede jeg, at han faktisk havde styr på det. Næste dag kom jeg tilbage for at købe reolen, og jeg sagde jeg skulle have 6 fag. Da vi fik reolen hjem viste det sig, at sælgeren havde husket forkert, så der kun var plads til 5 fag. Vi forsøgte at få Hansen møbler til at tage det overskydende fag retur, men det ville de ikke, da jeg ikke kunne bevise, at de havde fejlinformeret os. Her ville en mail have hjulpet os. Mon ikke det er derfor de ikke vil svare på mails? Vi føler os groft snydt af Hansen Møbler og handler der aldrig mere.

NiceHair

Nicehaiir - en god handel

Fandt let hvad jeg ville have på deres overskuelige hjemmeside og fik hurtigt varerne. En god handel.

mettes profile

profile image of mette
mette
Reviewer
Female, 1970
skødstrup, Denmark

About