LSs profile

Reviews (6)

Rikke Solberg

SERVICE I TOPKLASSE

Altid hurtig levering, super service og venlighed. Modtager altid en pakke smukt pakket ind. Ingen brok ved returnering. Elsker at handle ved Rikke Solberg :)

cocopanda.dk

Fremragende

Stort lækkert udvalg. Hurtig levering.

Fashionforme

TOP-SERVICE

Hos Fashionforme får man den bedste service, HURTIG levering, fantastisk lækkert tøj, stort udvalg. Har man brug for viden omkring størrelser, tøjet mm, så får man altid en venlig medarbejder i røret. Skal noget byttes, penge retur, så sker det med rekordfart. Mit favorit-handlested.

Cahetu

Fabelagtigt :)

Søgte sengetøj til min datter fra By Nord - bestilte det hos Cahetu - var i tidspres til en fødselsdag, så ringede og forhørte mig om det var på lager. Sød og yderst venlig betjening i den anden ende af røret. Dagen efter kom den fineste pakke til mig - for når det er fødselsdag, så bliver der pakket ind med et smil :) Virkelig super service med et smil. Har efterfølgende handlet der igen - og det bliver ikke sidste gang. Langt fra. Kan varmt anbefale Cahetu :)

boboonline.dk

Behageligt at handle med bobo

Fået en super fin service og hurtig handel. Møblerne lever op til vores forventning.

Handler gerne mer BoBo igen :)

Purestyleliving

Yderst professionel og elegant service

Purestyleliving er med masser af kræs til boligen - hvor man føler man får lidt ekstra :) Altid hurtig levering - og skulle en vare være længere på vej end ventet, så får man besked med det samme. Altid så glad for at handle hos Purestyleliving - og er flere gange om ugen inde og snuse :)
Kan kun anbefales bredt :)

LSs profile

profile image of LS
LS
Reviewer
Female, 1978
8653 Them, Denmark

About