Lars Hvidtfeldts profile

Reviews (4)

Gucca

Alt som lovet og hurtig levering

Bestilte en disneyfilm der var svær at finde i fysiske butikker, den kom dagen efter, forsvarligt pakket ind.

MobilReparationer.dk

Jeg får aldrig repareret andre steder igen!

jeg har aldrig brugt mobilreparationer.dk før, men forleden blev min elskede samsung sgII tabt, og skærmen gik i udu, nedenfor har jeg kopieret min egen facebook-opdatering fra samme dag - tænkte den sagde alt hvad jeg vil sige.

"der lød et stille bump da min underkæbe ramte bordet under mig, jeg stod i mobil-reperations-shoppen, og fyren havde netop sagt "om en times tid" da jeg spurgte hvornår min ødelagte skærm kunne være skiftet. Da han begyndte at se bekymret ud, bød jeg ind med konversations perlen, "idag?" - "nej om en time næste år, spasser" tænkte jeg ved mig selv, en tur i amagercenteret og en hotdog senere kom jeg tilbage og betalte, og fik min elskede samsung igen, 100% virkende - service, smil og aftaler der holdes.. knib mig lige i armen?"

www.computersalg.dk

Alle løfter holdt, men lidt sårbar forsendelse

jeg købte en ekstern hdd og noget software, det forløb fint, jeg fik ordrebekræftigelse efter et par timer, og den anslåede leveringstid viste sig at holde, alt kom som det skulle og pengene blev hævet da varene blev sendt, hvad jeg også fik en mail om, det er rart at blive løbende orienteret, så når man kan se der er trukket penge på kontoen sker der også noget i butikkens ende.

eneste minus jeg umiddelbart kan se er at den indpakning som forsendelsen var lavet i var noget sparsom, de 2 ting var lagt i en tynd papkasse, og uden yderligere sikring tapet lukket og sendt med post dk.

Nu var mine var ikke såbare overfor stød, men software pakkens pap havde fået en bule, ikke noget der betyder noget som helst i mit tilfælde, men vil håbe de ville bruge penge på noget yderligere indpakning når de sender sårbare ting som elektronik.

Av-Cables.dk

Alle løfter overholdt

Jeg købte 2 forskellige kabler der begge var på lager, først kommende hverdag var de sendt, og jeg havde dem i posten næste dag, ORDENTLIGT pakket ind, så indpakningen på varerne ikke var beskadiget (har jeg oplevet hos andre butikker)

alt i alt blev alle løfter overholdt, og prisen er væsentligt under hvad du skal give i en traditionel butik

varmt anbefalet herfra

Lars Hvidtfeldts profile

profile image of Lars Hvidtfeldt
Lars Hvidtfeldt
Reviewer
Male, 1983
Brønshøj, Denmark

About