Ayoe Philippa Eliasens profile

Reviews (10)

Scanningsklinikken

En fantastisk oplevelse !

Vi havde bestilt en kønsscanning og fik meget mere end det!
Det var en fantastisk dag og vi akom til klinikken 10 min før tid, men det blev da kun til vores fordel. Rikke tog os nemlig ind med det samme og vi fik godt 25 min i dejligt selskab og en fantastisk stemning..
Ud over kønnet, fik jeg nemlig for første gang i min graviditet, en rigtig god fornemmelse af hvad jeg egentlig ser på skærmen, mærker i maven og så fik jeg 36 billeder + 2 videoer af vores lille prinsesse med hjem..
Det betyder så meget for mig at kunne gå hjem og dele det med andre familiemedlemmer end dem der deltog!

Jeg vil klart anbefale stedet, scanningsklinikken i kolding og Rikke i særdeleshed, som er den dejlig og venlig person og som er så professionel!!

Tusind tak for en dejlig oplevelse !

Apple

Fede produkter

Apple har de fedeste produkter og mit næste køb er helt sikkert en Ipad2! deres service er god, dog halter Itunes lidt :/

Lidl Danmark

Fantasktisk!

Jeg er så glad for LIDL i Vejle ! Alle de varer de har, og priserne i bund er perfekt for en studerende!

C.L. Seifert A/S

champagnen for gammel

Vores Smukke studenterhuer er vi meget glade for, men de pakker som er med champagne, er ikke noget at råbe hurra for.. Jeg har haft flere i røret, at deres champagne var op til 1½ år for gammel. Det betyder meget for smagen og brusen !
Jeg vil dog også sige at der har været ydet god service, da jeg havde en kokarde der var gået i stykker, fik jeg en ny inden for 2 dage..

Tuesday, August 2, 2011

Reply from C.L. Seifert

Hej Ayoe,

Glad for at du sætter pris på vores service.

Mht. champagnen, så skulle de ikke være for gamle. Hvis du hentyder til datoen på flaskerne, så er det en tappedato og ikke en udløbsdato. Hvis den har været hel gal med smagen, så skriv til info@clseifert.dk, da det naturligvis er vigtigt for os at vide.


De bedste hilsner,

C.L. Seifert

NiceHair

Let og Fantastisk

Jeg handlede en krølcreme hos nicehair.dk, som jeg for det første er rigtig glad for.
Jeg er derudover Virkelig begejstret for deres muligheder for at modtage min pakke. Jeg hader PostDK og valgte derfor at modtage min pakke hos Expert, en butik 500 meter fra mit hjem. Det er helt klart noget jeg håber bliver større! jeg elsker det.

Eyeslipsface

Fantasktisk!

Jeg har flere gange brugt elf, og vil ikke undvære det"! Det meste af min make-up kommer fra nu af derfra, og jeg får samtidig tip om sale osv på facebook.
Siden er nem at finde ud af og Priserne er helt i bund. Det er helt klart et sted man bliver afhængig af !

Trendsales

Umiddelbart tilfreds

Jeg har brugt Trendsales i et par år nu og er rigtig glad for det. Jeg har mange veninder der også bruger siden og de er også meget tilfredse.
Dog er det dyrt at skulle holde annoncer osv. ved lige, da man skal bruge VIP profil mod betaling for at bruge mange funktioner..

Ikea

Født i Ikea

Jeg er i den situation at jeg er født i Ikea og jeg har ikke andet end Ikea opbevaring, køkken og interiør.
Jeg er Ikea barn og er yderst tilfreds Ikea som forretning.

TELMORE

Lige fra starten

Jeg har haft telmore i al den tid jeg har haft mobil telefon, og kunne aldrig tænke mig andet. Det er meget nemt at finde ud af på hjemmesiden, og de yder en god og professionel service, som jeg bestemt vil anbefale andre.

Interior Addict

Meget professionelt :)

Jeg bestilte d. 2 januar en fantastisk stol, som fra nu af er mit hjertebarn. Jeg har hele forløbet igennem været godt informeret om hvor stolen var, og hvornår jeg ca. ville modtage den. Jeg blev ringet op af fragtmanden og vi lavede en individuel aftale, så han var sikker på der var nogen hjemme. Lige ledes var han også meget prof og jeg har ikke forladt stolen, siden den blev sat op i sidste uge :)

Ayoe Philippa Eliasens profile

profile image of Ayoe Philippa Eliasen
Ayoe Philippa Eliasen
Reviewer
Female, 1992
Vejle, Denmark

About

En tosse på rulleskøjter som elsker godt design og Luksus!