HRs profile

Reviews (23)

Cykelpartner.dk

Helt i orden

Fin service med hurtigt svar på spørgsmål pr. mail og hurtig levering af de rigtige varer.

Smaahjerter

Fin webshop

Leverer hurtigt og korrekt.

billigarganolie.dk ApS

Ingen problemer

Hurtig levering og en skøn olie!

Brandos.dk

Holder på folks penge!

Jeg bestilte et par sko. De ankom hurtigt, så den del af oplevelsen var fin nok. Men skoene levede ikke op til mine forventninger og jeg returnerede dem derfor. Indleverede dem til min lokale GSL pakkeshop den 25.5. og fik kvittering på det. I dag skriver vi den 20.6. og jeg har stadig ikke fået pengene retur til min konto. Jeg kan nemt undvære dem, men jeg synes, det er helt vildt dårlig service, at man ikke bare kan få de detaljer på plads i en fart, så jeg ikke skal have det restparti "hængende" og holde øje med, at de nu også dukker op på et eller andet tidspunkt. Andre netvirksomheder, jeg har handlet med, ordner den slags på få dage - max en uge. At de har denne "hold på kunderne penge længst muligt"-politik står uden tvivl beskrevet i deres salgs- og leveringsbetingelser, men jeg synes ikke desto mindre, at det er vildt dårlig stil, når kunderne skal lege bank og yde kredit til en leverandør på den måde.

Tuesday, June 25, 2013

Reply from Brandos.dk

Hej HR. Jeg beklager meget hvis du tror at det er vores intention at holde på folks penge og på den måde yder kredit til os på. Der er absolut ikke sådan det fungere. Vores afdeling der sidder og refundere folks penge kan have utrolig meget at lave, og det er derfor at vi skriver at der kan gå op til 30 dage inden at man modtager pengene retur. I langt de fleste tilfælde modtager man pengene retur langt inden de 30 dage er gået. Mvh Anne

GrowingFeet

Fin service

Jeg var i tvivl mht mål på et par sko til min datter, så jeg ringede op og fik en fin service. Skoen blev fundet på lageret samme dag og blev målt præcist op og jeg fik en opringning med nøjagtigt mål. Jeg bestilte skoene plus et andet par og de er rigtig fine. Ankom hurtigt og alt var i orden.

SmartGuy.dk

Nemt og hurtigt

Har handlet mange gange på SmartGuy, SmartMen og SmartKids og man får altid sine varer hurtigt, forsendelsen er gratis og det er nemt at returnere, hvis der er noget, men fortryder eller ikke kan lide, når det når frem. Kan varmt anbefales!

Heaven4kids.dk

Super

Hurtig levering og til en rigtig god pris.

WilliamDam.dk

Billigt, men lidt lang leveringstid.

Det tog lidt lang tid, før varerne nåede frem, men det var det rigtige, der blev fremsendt, pakken var i fin stand og så var det billigt.

STOF OG STIL

Top!

Alt var i orden. Hurtig og korrekt levering.

Made4men.dk

Helt i orden

God og hurtig levering til rimelig pris

www.lirumlarumleg.dk

Skøn butik!

Hurtig levering af de rigtige varer i fin indpakning.

MilkyWalk

Perfekt!

Bestilte en torsdag og fik mine varer om fredagen og alt var i skønneste orden.

Tojbamsen

Varer til tiden

Hurtig service og levering.

LensOn Danmark

Fin service

Hurtig og korrekt levering til en rimelig pris

Babyhome

Hurtig og præcis levering

Fik mine varer på meget kort tid, så det var fint.

Filabel

Fin service

Fik de rigtige varer og det gik hurtigt.

www.SmartKids.dk

Hurtig, korrekt levering

Man får sine varer superhurtigt, udvalget er stort og der er ofte gode tilbud, gratis fragt eller lign. Virkelig god hjemmeside.

Styledelux

Fint

Alt okay, men levering tog 4 dage fra afsendelse. Lidt for længe, synes jeg.

Webapoteket

Fungerer godt

Fik de rigtige varer hurtigt med posten.

Elgiganten.dk

Upåklagelig service

Har handlet to gange hos Elgiganten.dk og begge gange er mine varer kommet meget hurtigt og uden problemer.

SAXO.com

Hurtig og præcis levering

Mine bøger ankom hurtigt og uden problemer.

nemlig.com

Virkelig nemt og enkelt

Man får sine varer virkelig hurtigt. Man skal ganske vist være hjemme, men kun i et interval på en time, så det er til at overkomme. Var lidt skeptisk mht. at handle frugt og grønt på denne måde (om frugten nu var frisk nok - om grøntsagerne ville være af samme standard, som jeg selv ville udvælge i supermarkedet), men varerne er bare i orden, så det har ikke været et problem. Savner endnu mere økologi (også på personlig pleje mm.), selvom faktisk er ret meget allerede.

Monday, October 3, 2011

Reply from nemlig.com A/S

Hej "HR"

1.000 tak for en super anmeldelse - det glæder os allesammen hos nemlig.com!

Vi udvider hele tiden vores øko-sortiment - senest har vi fået 12 nye øko-produkter fra Hanegal. Men, er I ikke rare at sende jeres specifikke ønsker til os på kontakt@nemlig.com, så vi kan tage dem med på ønskelisten også.

Mange hilsen Jan

Urskiven.dk - Guldsmykket.dk - Riepels.dk - Vielsesring.net

Helt okay.

Mit indkøb ankom meget hurtigt, men det var desværre en forkert ting, jeg kavde fået. Ringede og brokkede mig og fik omgående sendt den rigtige ting med samt en pakkelabel, så jeg ikke skulle give noget for at returnere den forkerte ting.

HRs profile

profile image of HR
HR
Reviewer
Denmark

About