Michael Kamp Jensens profile

Reviews (19)

MM-Vision A/S

Fantastisk købsoplevelse!

Jeg bestiller en stationær computer hos MM-Vision om morgenen den 19. december, og tilvælger en del ekstra komponenter til den ellers færdigbagte computer. Jeg er allerede blevet oplyst om at hoveddelene desværre ikke er på lager, så jeg har sådan set indfundet mig med at få den engang i det nye år.

Ikke nok med at det lykkedes dem at finde de ting jeg alligevel skulle bruge, så får de ovenikøbet færdiglavet min computer OG sendt den samme dag, så jeg modtager den dagen efter med GLS.

Helt igennem fantastisk, det er ikke sidste gang jeg handler her :-)

Av-Cables.dk

Lige efter bogen

Bestilte et lydkabel fra AV-Cables, og der gik knap og nap 24 timer fra jeg havde bestilt, til jeg modtog produktet. Ingen dikkedarer, heller ikke denne gang :-)

SmartGuy.dk

Super hurtigt og lækkert!

Der er ikke så meget at skrive om min handel, eftersom alt gik gnidningsfrit. Jeg vil dog pointere, at jeg synes det er vildt god stil, at medlægge en fragt strip, hvis nu produktet skal kunne byttes igen.

Det var langt fra første handel hos SmartGuy, og det er alt andet end sidste.

Playgames.dk

Billigt og nemt!

Det er svært at sætte en eneste finger på PlayGames, når alt bare forløber som det skal. Tak for en god handel, det er bestemt ikke den sidste!

www.computersalg.dk

Helt efter bogen

Bestilte en ny Samsung skærm til min computer, og var positivt overrasket over at kunne vælge at få sendt varen afsted til min nærmeste Post Danmark døgnboks. Alt i alt en super handel!

Spotify

Tried it out for a month and never looked back

Spotify is so easy to use, there's really not much to add to that. I love being able to add a song to my playlist on my computer and find it instantly on my iPhone. Brilliant!

Richard Nissen found this review useful

Gameusd

Shit works

Yeah, so awesome. And Fast. And Cool.

Richard Nissen found this review useful

Just-Eat.dk Aps

Forrygende service

Glad Just-eat kunde over flere år, og jeg ser ingen grund til at stoppe - tværtimod!

GLS Denmark

Fantastisk!

Eksemplarisk levering!

Proshop

Lige efter bogen

Bestilte en Roccat Kone+ mus hos Proshop relativt sent på eftermiddagen, og blev meget overrasket over at varen alligevel blev sendt samme aften. Alt forløb perfekt.

Jeg ville gerne skrive rosende ord om supporten, men faktum er at jeg på intet tidspunkt havde brug for den, grundet den fejlfri handel. Kan varmt anbefales.

TOPDATA.DK

Lige efter bogen

Har netop lige modtaget min computer og alt er forløbet helt perfekt. Intet at sige, andet end positive ting. Kan klart anbefales

Boomtown

Alt i alt en en god handel

Købte et tastetur gennem deres E-shop. Boomtown formår at holde mig opdateret, hvad angår min pakke.

Ingen komplikationer undervejs.

Telia

Alt i alt et super teleselskab

Alt fungerer hos Telia. Det eneste jeg kan sætte fingeren på er, at deres 3G dækning kunne være bedre, men det arbejder de jo i skrivende stund på.

SHG

Fair priser og super levering

Bliver let og elegant guidet igennem hele processen. Ordrebekræftelsen modtages med det samme og alt lader til at virke. Der går da også kun en enkelt dag fra jeg bestiller, til jeg modtager pakken dagen efter.

Super butik!

Gamepointsnow

Bedste sted til køb af Xbox Points

Billige varer samt hurtig levering. Efter at have handlet hos dem flere gange, har jeg endnu ikke noget negativt at fortælle.

CBB Mobil

Kvalitetsbevidst mobilselskab

Efter at have været kunde hos CBB i fem år, kan jeg stadig med ro i sindet fortælle, at Danmark aldrig har set et så robust mobilselskab. Der er aldrig noget med småt, der lige skal læses først. Alt virker perfekt og der er aldrig knas med hverken forbindelse eller abonnement. Hvis muligheden byder sig, så ser jeg gerne mig selv som CBB kunde de næste fem år også.

Kunde found this review useful

Netile

Gode priser og eksemplariske leveringstider

Nem at navigere i, lave priser og super god service. Alt fungerede bare som det skulle. Modtog varen på dets lanceringsdag.

Mathias Slyngborgand Michael Kamp Jensen found this review useful

Postdanmark

Super!

Købte via Getmore.dk og Postdanmark leverede min vare uden de mindste smule problemer!

Getmore

Super!

Alt var i topklasse. Alt lige fra indkøb til betaling.

Michael Kamp Jensens profile

profile image of Michael Kamp Jensen
Michael Kamp Jensen
Reviewer
Male
Denmark

About

20-årig livsnyder og studerende.