Thomas´ profile

Reviews (8)

Fullrate A/S

kUNDESERVICE ER MILDEST TALT TUNGE AT DANSE MED.

Efter at fullrate har overtaget fra m1, er der fejl på mine faktura, jeg får et girokort på 1,72,- uden at kunne se hvad det drejer sig om, desuden har de trukket 26,54 for dataforbrug selvom jeg ikke har overskredet mine 2 gb.

Nu har jeg skrevet frem og tilbage med dem 10 gange og jeg har kun fået svar på halvdelen af mine spørgsmål.

Edit efter fullrate svar :

Nej det gjorde jeg så ikke, der stod kun beløbet og intet andet, jeg har fået ordnet det nu, men måtte skrive frem og tilbage med jeres medarbejder, og jeg fik ingen forklaring på noget, kun at hun rettede fejlene, så kan man jo vente og se om de dukker op igen næste måned.

Helle found this review useful

Friday, October 25, 2013

Reply from Fullrate A/S

Hej Thomas

Du modtager altid fakturaerne på e-mail, med en specifikation af hvad de indeholder. Man skal selvfølgelig have svar på det man spørger om, og jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, hvis du sender en e-mail til trustpilot@fullrate.dk så jeg kan finde dig i systemet.

Med venlig hilsen
Ben // Fullrate

Greenline A/S

Næsten perfekt.

Bestille 6 indbygningsspots med 6w led og en tavle-dæmper, havde hele molevitten dagen efter.

Dog havde de glemt min pose gratis vingummier selvom den stod på fakturaen :-(

Friday, November 23, 2012

Reply from Greenline A/S

Hej Thomas.

Tak for din fine anmeldelse.
Jeg er meget ked af at vi glemte dine gratis vingummi, og vil derfor gerne lige have dit ordrenummer så jeg kan eftersende dem med det samme :)

Håber du får en fantastisk god weekend

Med venlig hilsen
Jonas Ebbe
Greenline A/S kundeservice

Bilka

Prøver at omgås returretten ved netkøb.

Købte en texas plæneklipper på bilka.dk samlede den og påfyldte olie og benzin, hvorefter benzinen begyndte at tapløbe ud af motoren, kørte op for at returnere den, men fik beskeden at de ville sende den til reparation, plæneklipperen havde ikke engang været startet. Jeg fastholdte at jeg ville have pengene tilbage, og kort efter kom områdechefen for have afdelingen i hundige til stede, han fastholdt at den skulle til reparation, og påstod at når jeg havde påfyldt olie og benzin var den at betragte som brugt.. selvom den ikke engang havde været startet. Så blev jeg en smule hidsig og sagde det ikke kunne være rigtigt når den havde så en alvorlig fejl fra ny af, og fastholdt at den skulle retur, han gik modvilligt med til at returnere pengene, men fastholdt at det ikke var min ret, på det tidspunkt var jeg så træt at ham at jeg sagde jeg ikke gad snakke med ham mere og jeg bare ville have mine penge.

Trine Koustrup Pedersen, Jesperand Søren S. Jørgensen found this review useful

Coolshop

Super.

bestilte heavy rain.. fik det dagen efter.

www.computersalg.dk

Nem og tilgængelig side.

Jeg bestilte en MSi gt660, fik den dagen efter jeg bestilte den.

har ingen erfaring med Computersalgs RMA del dog, og det er jo som reglen der man finder ud af om firmaet er godt eller skidt :-D.

Århus PC-Lager ApS

dårlig eller Ingen rma service.

Vil ikke bytte et asrock bundkort som de har haft inde til rma.. de påstår de har prøvet det i en opsætning med en Pentium 4 processor.. hvilket motherboardet slet ikke understøtter.. jeg har sendt det frem og tilbage.. talt med en IDIOT af en mand der hedder Morten.. det korte og lange er.. KØB IKKE NOGET HER. 600 kroner ud i lokummet.

Compumail

Rma ? giv op.. det er et svindler firma.

Vil ikke bytte et asrock bundkort som de har haft inde til rma.. de påstår de har prøvet det i en opsætning med en Pentium 4 processor.. hvilket motherboardet slet understøtter.. jeg har sendt det frem og tilbage.. talt med en IDIOT af en mand der hedder Morten.. det korte og lange er.. KØB IKKE NOGET HER.

Morten, Henrik Kjærsgaardand Geden found this review useful

Getmore

ok men kunne være bedre.

bestilte 3 ting som ifølge deres hjemmeside var hjemme, da jeg havde bestilt var den ene ting dog ikke hjemme alligevel. ellers god og hurtigt levering.

Thomas´ profile

profile image of Thomas
Thomas
Reviewer
Male
Denmark

About

41 år, far til 3.. handler en del på nettet.