Gunnar Andersens profile

Reviews (24)

Billigstetoner

Almost hælerpris Pede !

Originale Canon blækpatroner til under halv pris !! Hvis alt hænger rigtigt sammen her, så er alle andre forh. ude i noget der ligner tyveri! Jeg tænkte at her var vi i noget Kina kopi, men alt ser rigtigt ud, i forhold til de originale Canon jeg havde liggende. ( med Canon hologram etiket) Så Pede go home!

Bichel

Fint udvalg, til Frankofile priser

Købte 12 fl. Cotes du Rhone, Santa Duc, til kr. 1077- Er ikke nær så god som
Domaine Giraud Cotes du Rhone til samme pris, ( anden forhandler)

batteribyen.dk

Troværdig og effektiv

Gode priser på storkøb, og hurtig ekspedition.

GLS Denmark

brug kun pakkecenter!

Hvis man vil undgå ubehagelige chauffører, og se sin pakke med elektronik kastet rundt i bilen når han leder den frem, samt mulighed for returnering uden sure miner, når pakken ligner noget der er kørt over af en vejtromle; så kan det gå an, i forhold til prisen.

Rundtombilen ApS

Originale dele til rigtig pris

Købte org. dele til min Peugeot, som var til halv pris, i forhold til forhandler.
Hurtigt ekspederet. God oversigt over kompatible produkter.

Skiftselv

fin ekspedition

Godt tilbud på Dyson tilbehør.

Telia

Erhvervsafdelingen virker

Jeg kan klart fraråde et kundeforhold hos Telia! Købte en tablet med tilhørende alt for dyrt abonnement bundet i 6 md. 1 md. Inden bindingsperioden opsagde jeg telefon ab. Da det ikke var mit behov. Og så skete det alvorlige, at De slette min adgang til at se min konto, og dermed ikke kunne følge den sidste betaling, om den var korrekt!
Det skrev jeg i en mail til dem men den ignorerede de i 14 dage. Så jeg kan ikke se nogen opgørelse over min konto?
Jeg fik så igår et ligegyldigt svar fra dem uden reelt indhold, blot med en konstatering, af at sådan var deres system. Så mit råd er at man vælger et teleselskab der kender begrebet kundepleje, og det er altså IKKE TELIA !
Efter min berettigede klage blev jeg kontaktet, og fik gode svar fra medarbejder i erhversafd. hos Telia, så hvorfor gør konsumkunde afd. ikke det samme, behandler folk proffesionelt !?

Wednesday, August 7, 2013

Reply from Telia

Hej Gunnar,
Tak for din bedømmelse af Telia her på TrustPilot.

Jeg har læst din bedømmelse, og vil gerne i dialog med dig, så vi kan finde en løsning.

Da du ikke har oplyst et telefonnummer, som reference nr. Så har jeg sendt dig en mail. Såfremt du ikke har modtaget den, bedes du skrive til mobilerhverv@telia.dk, hvor der skal stå "TrustPilot" i emnefeltet. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Philip Sinding
Telia Kundeservice

Krogslund Autodele

Gennemsnitligt

Prisen på de filtre jeg købte var som hos alle andre web handelssteder, og vareinfo var mangelfuld. Begrænset sortiment, men det gælder de fleste. Man skal padle rundt på nettet for at få alle de dele man skal bruge.

Kamilleshop

Billigte pris

Ok handel, tillidsvækkende profil.

Oister

Billigt uden at være den hurtigste knallert på havnen!

Valgte Oister ved anbefaling fra ven. Dens hastighed på ca. 6 mb imponerer ikke.
Mobilt netværk forstås.

Postdanmark

sjusket aflevering

Har lige modtaget 2 pakker af Postdanmark, idag. og forleden dag 1 pakke. Da vi har det De kalder flexaflevering, betyder det så at de ikke skal ringe på for at aflevere personligt !? Posten sætter blot pakkerne midt på trappen (parcelhus) og kører sin vej. På den anden side af trappen er det næsten skjult fra vejen, når det stilles der, men det er jo 1 m længere at gå! Nej det er ikke Ok at stille pakker på trappen, uden at prøve at ringe på døren, (klokken virker!) Det er en ommer Postdanmark!!

Landberg

Fin service

På trods af en mindre misforståelse, har både varer, info og lev. været helt ok !

wupti.com

responsiv

Wupti håndterede en retursag på glimrende vis, jeg vender helt sikkert tilbage.

Dane iT ApS

Professionelt

Et firma som Dane It som i den grad kunne håndtere en problemfyldt handelssituation, fortjener en plads på det krævende internet handelsdomæne ! Kan varmt anbefales. osse til krævende kunder, som undertegnede.

Torben Sangild found this review useful

www.computersalg.dk

Internet succes

Når internetsalget fungere så godt som her, er det eneste der undrer , den generelle mangel på priskonkurrence i DK, og her er Computersalg ikke værre end andre. Det reducerede omkostnings niveau for netsites burde medføre lavere priser , det er ikke godt nok ! Når man søger en specifik vare og for eks. ser på fotoudstyr, via EDBPRISER.DK, er der reelt ingen forskel på priserne, og serviceomkostningerne er vist de samme ! Det er skræmmende!! Hvem sagde priskartel?! Sig det nu, er det importørerne der bestemmer, ligesom med B&O ?? Nå men sandheden kommer nok ikke frem. Så os der selv undersøger markedet, og handler ud fra egen viden, er da i det mindste forskånet for inkompetente sælgere i detailbutikkerne, ved at handle på nettet.

Coop

Dobbeltfejl!!

Bestilte 1 kasse vin i Coop.dk. Præcist angivet mærke og årgang. Ordrebekræftelsen gav heller ikke grund til bekymring. Ved modtagelsen viser det sig at det ikke er den anmelderroste årgang,(93 point hos Robert Parker) men en nyere!! Det er ikke i orden. Så har man ikke styr på sit lager! Den pågældende årgang af vinen som de ikke har, fjernes så fra sitets lagerliste, i nogen tid. Så dukker den op igen! Straks bestiller jeg en ny kasse, nu er der jo styr på det!? Samme historie gentager sig!!! forkert årgang!! COOP, det er altså ikke ligegyldigt hvad der står på flasken!!
HAR IGEN PRØVET AT BESTILLE, OG MODTAGET EN FORKERT ÅRGANG!! MIN MAIL TIL COOP OM FEJLEN BLIVER IGNORERET!! ADVARSEL: DE VIL IKKE KOMMUNIKERE MED KUNDERNE, BLIV VÆK!!

Proshop

Amatørshop

Bestilte et Olympus systemkamera, specifik model og farve.Fik ordrebekræftelse, med alle data og pris efter det oplyste, men de sender så en billigere model!! Det er ikke Pro, men frækt! De kan åbenbart ikke håndtere tekstmateriale i det firma. Ingen undskyldning eller anden reaktion fik jeg da jeg returnerede, og måtte vente længe på mine penge. Aldrig Proshop igen.

Mads Petersen, Henrik Jensen, Martin Due, Mads Andersenand Steffen Nielsen found this review useful

AV-Connection A/S

hurtig/billig

Prisbillige kineserkabler med hurtig levering.

BilligVVS.dk

superbilligt!

Bestilte en palle salt til gl. normalpris, midt i vinterhysteriet, i jan.11. Fik lev. til uhørt lav pris med kun 6 ugers lev. tid. Værd at vente på til den pris. Respekt!

Alka

tillidvækkende

Fin behandling af sag om elektronikforsikring, der blev håndteret professionelt.

Kamerashop

Troværdig-responsiv.

Bestilte på det fine site, Nikongrej til gode priser, som blev sendt hurtigt, og alle spørgsmål blev besvaret godt og hurtigt. Anbefales.

Farmand found this review useful

Vildmedvin

Nemt-Hurtigt

Perfekt pakket og leveret gennem pakkecenter GLS. Mangler at tjekke pris på El-Dorado rom (som jeg købte) i den lokale vinhandel, men nemt var det. Ofte er prisen på en vare købt via internettet, så meget billigere at transporten nemt er inkluderet, og så duer det !

Activfoto

Perfekt

Fint website, med gode ting til overraskende priser, Købte Nikon optik, o.a. Troværdigt, og opfyldte aftaler til tiden. Jeg kan li` at der er en dialogboks, i forb. med køb, så man kan kommentere detaljer, og sælger responderer, så helt OK ! Vender tilbage, gode internet handelssteder bør støttes. V.h. Gunnar.

Justbuyit

Perfekt

alt som en god nethandel skal være.

Gunnar Andersens profile

profile image of Gunnar Andersen
Gunnar Andersen
Reviewer
Male, 1947
Denmark

About

Erfaren forbruger, med 10 års nethandel på godt og ondt. Det onde jeg har oplevet var da jeg ved køb af cd og dvd plader på Amazon lod mit mastercard ligge fast på deres site til nem betaling. Det skulle jeg aldrig have gjort, for det blev hacket og misbrugt, og kun fordi jeg altid printer alt ud i forb. med handeler, kunne jeg overfor politi og Entercard (FDB s Mastercard udbyder) sansynliggøre at det ikke var mig der havde misbrugt kortet. Det tog 8 måneder!! Lad derfor ikke dine kortinfo ligge på nettet!! Kun ved at dele erfaring med andre kan man eksponere de brådne kar, men også rose de hæderlige, så de får den opbakning der får dem til at blomstre!