Jørgens profile

Reviews (7)

Mensbasic

Kanon effektiv service

Bestilte undertøj og skjorter, hvoraf det som var på lager blev leveret indenfor 8 dage. Der var et par underbukser i restordre de blev eftersendt ca 1 uge senere. Status blev hele tiden kommunikeret ud på mail.
Opdagede en fejl på en af eterna skjorterne (en syning var gået op) som jeg gjorde opmærksom på. Modtog herefter en mail med returmærkat så skjorten kunne returneres portofrit. Skjorten blev ombyttet til en ny og 3 par sokker blev medsendt som tak for ulejligheden.
Super god service.

Barcelonafootball

CL 1/4 finale billetter Barcelona / Atletico Madrid

Bestilte billetter til CL kamp på Camp Nou. Bookede gode langsidepladser og betalte nok en høj pris, men det kan ikke betale sig at købe de billige øvre tribunebilletter på Camp Nou medmindre man ønsker at se kampen igennem en kikkert.
Billetterne skulle hentes på agentens kontor i Barcelona og der lå en kuvert med mit navn på klar til afhentning samt en oversigt over stadion, indgange etc. Man kan sikkert godt finde billigere billetter i boderne udenfor stadion, hvis man har is i maven. Men det her fungerende upåklageligt.

SPORT24.dk

Hurtig forsendelse

Bestilte handball special på PC'en i butikken da den ønskede størrelse ikke var i butikken. Bestilt lørdag, afsendt mandag, leveret tirsdag.

Regovs

Kalveskindpung fin kvalitet

Købte en herre kalveskind pung. Fin kvalitet til en fornuftig pris. Kom med posten 4 dage efter bestilling.

varerum

Super service

Bestilte parrot, tagbøjler og cykelholder. GLS leverede kun parrot og cykelholderen. Et Tlf opkald og bøjlerne var på vej til levering næste dag. De Beklagede sagen idet de skulle være sendt direkte fra importøren, men de tog omgående action og dagen efter var leveringen komplet .

www.mobilesale.dk

Hurtig ekspedition

Bestilte en Experia Ray til min søn til jul....den kom lynhurtigt med posten og knægten blev glad.

Interior Addict

Rigtig flotte Corona stole

Jeg bestilte 2 stk. Corona stole i sort anilin læder den 4.januar 2011. Leveringstiden på deres web var angivet til 7-14 dage. Den 21. januar om morgenen blev jeg ringet op af vognmanden som ville aftale lev.tidspunkt. Samme formiddag blev der leveret 2 solide trækasser m/papforing med de 2 Corona stole (syningerne på disse stole er meget flot arbejde). Det er ikke sidste gang jeg bestiller noget hos IA.

Jørgens profile

profile image of Jørgen
Jørgen
Reviewer
Male, 1970
Denmark

About