Trines profile

Reviews (13)

Vinspecialistenaalborg

Super hurtigt!

Jeg bestilte mandag aften og modtog varen onsdag morgen, de kan helt sikkert anbefales. Jeg er meget tilfreds.

Bones

Lækkert og hurtigt

Open by night gør det ret så besværligt, at finde steder man kan få noget at spise, uden at man skal vente en evighed. Det klarede Vejles take-away med et smil. Maden var klar på nærmest ingen tid, maden var rigtig godt tilberedt, betjening var munter og der var plads til humor, selvom at tiden var knap.

Vi er meget tilfredse og helt sikkert ikke sidste gang at det bliver benyttet.

Ikea

Dejlig rar betjening

er hvad man får, der er ingen problemer med at kunne få hjælp fra personalet i ikea. De anbefaler de rigtige ting og om det kan eller ikke kan betale sig at give lidt ekstra for en vare.

Alletiderskogebog

Nem inspiration og nemme opskrifter

Det er enkelt både at lave maden og finde rundt på alletiderskogebog. Et facelift vilde dog være tiltrængt.

FOA

Er der når man har brug for dem.

Foa var der fra starten af min uddannelse, de gav lidt tilskud til mine bøger og står altid klar hvis jeg har nogle spørgsmål.

Bravo Tours

Godt, men dyrt

Jeg synes det er nemt at finde rundt inde på siden, det er overskueligt og enkelt at finde de ting man skal bruge. Man får en rigtig god behandling hos kundeservice. Det er dog en smule dyrt, også selvom at man har et gavekort på 3500 kr.

Recycleit

Fantastisk netshop, dårlig forhandler.

Jeg har været medga tilfreds med at bestille over nettet, det er gået hurtigt med leveringen og det var pakket godt ind. Minus er dog at i min lokale forhandler var tøssen bag disken en smule snerpet, hun havde mere travlt med at stå og tale med nogle drenge end med at hjælpe. Og da jeg skulle have lavet mit kort sprang hun mig flere gange over og kunne slet ikke få informationen hun fik rigtig ned på kortet. Jeg talte til ti, jeg er normalt meget tålmodig, men det der var altså ved at gå over grænsen, heldigvis var der en mand der sagde at kortet nok var mere end færdigt. I løbet af hele turen derinde var der intet smil, udover da hun stod og talte med drengene. Lidt bedre kundeservice ville have været dejligt.

Kino

Rigtig nemt

Jeg går ret ofte i biografen og bestiller altid billeterne på kino. dk og henter så selv billetterne. Grunden er ganske enkel jeg har fuldstændig tilfreds hver gang.

Biozonen

Ganske godt tilfreds

Det er nemt at finde rundt i, og de er meget behjælpelige hvis der er problemer, jeg er lige blevet Vip-bruger og får derfor flere fordele. Det er dog et minus at man ikke får point hvis man har gavekort.

quintess.dk

Helt igennem dårligt

Jeg blev nødt til at tage ned i butik for at kunne få min vare. Jeg havde købt en ret dyr jakke, jeg spurgte om nogle spørgsmål, men ekspedienten var ret så fraværende. Jeg finder så senere på dagen en jakke, i en anden butik, jeg hellere ville have. Jeg går ned for at bytte den anden jakke, jeg får så at vide at det ikke er noget de normalt plejer at gøre, dette finder jeg ret sært da jakken ikke var på udsalg eller at der var andre former for rabatter indblandet.

Monday, March 7, 2011

Reply from quintess.dk

Hej Trine

Tak for din vurdering af quintess.dk. Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil meget gerne forsøge at rette op på det.
Kan du fortælle lidt mere om, hvad der er sket? Har du købt en vare på vores webshop eller i en af vores butikker?
Vi håber på at høre fra dig.

Mvh.
quintess.dk

Matas Webshop / www.matas.dk

Dejlig nemt

Jeg fik varerne hurtigt efter bestilling og de var alle pakket fint ind som bestilt. varerne er dog ikke så godt beskrevet som man kunne have ønsket sig.

BlikfangsKostumer.dk

Hurtig, nemt og billigt.

Jeg er yderst tilfreds med blikfang.dk hele forløbet gik nemt og smertefrit. Jeg skrev over mail og spurgte om nogle spørgsmål, og selvom det var sent søndag aften kom der hurtigt svar. Pakken kom nogle dage senere, det hele var godt beskyttet og som et plus var der en lille ekstra gave.

TDC A/S

Aldrig Problemer med dækning

Jeg har prøvet lidt forskellige udbyderer, men det er altså kun TDC der har haft dækning der hvor jeg bor. Det er altid god kunde service og de kommer med forslag til ændringer af ens abonnementer, så det kommer til at passe ens forbrug.

Trines profile

profile image of Trine
Trine
Reviewer
Female, 1992
Herning, Denmark

About