Anne Fenstorps profile

Reviews (25)

www.shakk.dk

Totalt gennemført service, hurtigt og nemt.

Hej,

Jeg kendte ikke noget til Shakk, og syntes deres priser lød til at være for gode til at være, men jeg lod tvivlen komme shoppen til gode og købte en MASSE tøj til min søde mand. Men han skulle have det som fødselsdagsgave, så jeg skrev og spurgte efter forlængelse på returretten, og det var intet problem. Det var heller ikke et problem da jeg gerne ville have byttet nogle varer af den første ordre jeg lagde. Jeg ringede, så sendte de nye varer til mig med en returlabel til det andet tøj. Så det kunne ikke være lettere, de har været rigtigt søde og nemme at snakke med og virkelig hurtige til at ekspederer ordre og opfylder alle de særønsker jeg (som en meget besværlig kunde) havde uden at være tunge at danse med.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til ALLE om Shakk.dk vi har siden handlet der et par gange, og har kun været tilfredse!

Og til Shakk: Tak for god service og fede produkter der skaber glæde :0)

Mvh. Anne.

Smaahjerter

ELSKER smaahjerter.dk

Jeg ELSKER denne netshop, de har altid (dog i travle periode været mindre lette at komme i kontakt med, hvilket er fuldt forståeligt fra min side ihvertfald!) været god og nemme at komme i kontakt med, de går rigtigt langt for at man bliver helt tilfreds, de er også super gode ved reklamtioner, hvor de giver en en masse valg for hvad man godt kunne tænke sig der skulle ske videre i forløbet. De har nogle super lækre kvalitets ting, en relativt fin hjemmeside, billig porto, gode tilbud og hurtig ekspidition. De kører også med en masse fede konkurencer på facebook og super tilbud på andre sites, og det er virkeligt lækkert. Jeg har anbefalet alle jeg kender med børn og sans for kvaliltet og gode mærker at handle hos smaahjerter.dk så herfra er der kun ros, fra en MEGET tilfreds kunde!

Postdanmark

ALT FOR DYRT!

Post danmark er ALT for dyrt, og for sløvt!

Legeakademiet.dk

Lidt sløj levering, men forståeligt da det jo er jul om lidt...

Jeg har bestilt en masse julegaver til alle ungerne, og leveringen har været lidt sløj, men god kontakt. Flinke og søde og meget behjælpelige... Og varene er jo som forventet super lækre, og jeg kender et par unger der bliver SUPER glade juleaften, for bla. Bilibo skål, legemad i forskellige slags og masser af modeller voks!

Det Faglige Hus

SUPER!

De skaffede mig erstatning da mit arbejde prøvede at snyde mig for min retmæssige bonus, fordi at jeg var gravid og skulle på barsel!

Camilla Maria Andersen found this review useful

Minegenverden

Super!

Jeg købte en personlig bamse til min datter, fra hendes morfar, da han er for gammel til at have tjek på netshoping. Og den blev helt udne problemer sendt hjem til morfar, så han kunne medbringe den fine gave til min datters fødselsdagsgave.

Tojuniverset

SUPER netshop!!!

Jeg har aldrig troet at det var muligt at finde SÅ billige helt nye mikk-line flyverdragter, men det er det. Jeg havde ikke hørt om denne netshop, før en bekendt nævnte den, hun havde været i deres rigitge forretning. De har fine og lækre Mikk-line flyverdragter fra 99,5 kr. og fragten er kun knap 40 kr. De har super hurtig levering, og da jeg købte mine to super gode flyverdragter, fik jeg som en ekstra ting et par gratis vind og vandtætte futter også fra Mikk-line med.
Det er SÅ fed en butik, og vil HELT klart anbefale den til ALLE jeg kender!

Lcomp

fint

fint sted at have sin mail, dog noget sløvt spamfilter!

Falk Lauritsen Rejser

Fint

Ganske udemærket selskab at rejse med, har ihvertfald intet negativt at sige om dem!

Cirque Bredbånd A/S

LORTE firma!!!

Det tog dem over 4 måneder at levere fastnet telefoni til os, pppå trods af at de lovede det kun ville tage max. 2 uger. Og som om det ikke er slemt nok, så gælder de 6 måneders binding først fra den dato de har leveret, og ikke den dato de lovede os telefonen ville virke. Så nu vil vi bare ud og væk fra dem hurtigst muligt.
Kan kun advare mod dem, de snyder så vandet driver af dem, og de er ikke til at slippe ud af kløerne på igen!

Alexander Johansenand martin found this review useful

Babyhome

Ganske udemærket

Ganske udemærket sted at handle. Har været fint tilfreds, dog syntes jeg at 4 dage før varen bliver afsendt er lidt meget...

Uniquekids

Ganske fint

Det er et ganske fint sted at handle, varene jeg havde bestilt kom hurtigt, og så havde de endda lagt to gratis vaskeklude med. Varen levede fuldt ud op til mine forventninger. Handler der gerne igen. Dog kunne jeg godt ønske mig et lidt større sortiment på hjemmesiden, men hver ting til sin tid.

Danske Bank

Perfekt

Jeg har skiftet bank en hel del gange, da jeg mener at største delen af bankrådgivere idag ikke formår at forklarer og besvarer eventuelle bredspektrerede spørgsmål man måtte have, men efter jeg skiftede til Danske Bank, har jeg intet andet end positivt at sige. Dog er det lidt belastende at de telefondamer man kommer igennem til når man ringer til banken, en kende belastende, da de ikke rigtigt kan forstå at man ringer for at tale med sin rådgiver, og ikke en kundeservice medarbejder...

Sara Babyudstyr

Perfekt shop.

Hjemmesiden virker sådan lidt uprof. grundet stavefejl osv, men jeg købte et aktivitetstæppe fra Tiny Love 100 kr. billigere end det normalt koster i babysam osv. og jeg fik leveret det dagen efter, og har været rigtig glad for det!

Handler med glæde der igen.

BabySam

Fremragende!

Jeg har aldrig haft problemer med Babysam, jeg har handlet i Lyngby, Taastrup og Kbh. Nv. Det eneste jeg kan sætte en finger på er at jeg syntes Lyngby er en rodebutik og man tit skal vente længe før der er nogen der har tid til at hjælpe en. Men ellers har jeg altid fået god behandling og har fået forskellige rabatter hvis de ikke lige har haft den rigtige varer eller jeg har haft købt for en god sjat penge på en gang. Så det er jo skønt, og jeg vil til hver en tid handle der igen, og anbefale det til andre. Men jeg forstår ikke at så mange himler op om at det er dyrt, jeg syntes det er ganske fair priser, og ikke mindst super gode tilbud tit og ofte!!!

Ønskebørn

skod biks!

Jeg var første gangsmor, og anede en klap om barnevogne, og sagde det også til ekspidienten, men forklarede hvad jeg skulle bruge barnevognen til og hvor den skulle bruges (feks. meget med offentlig transport, ikke i skove etc.), og det eneste der duede i følge sælgeren var en Brio Sport 09, og det er den MEST elendige barnevogn jeg nogensinde har hørt om! For det første så er malingen på styret begyndt at boble op og skalle af, fodenden af barnevognskassen hænger, den er ikke fuldt understøttet i selve kassen, den har teleskopstyr hvilket er MEGET upraktisk i bussen og jeg kan blive ved. Nu har jeg så været inde to gange for at få ordnet det med at den hænger i fodenden og ikke mindst den maling der skaller af, og første gang var ham der havde med barnevogne at gøre på ferie, og da jeg kom igen for 14 dage siden, så var der gudhjælpemig ferielukket på deres værksted, og de åbner åbenbart først igen i uge 28! Og i mit købsbevis står der jeg skal kontakte dem inden 60 dage hvis der er noget galt med vognen... Hmmmm ja, det kan jo så godt blive svært. Manden der har med barnevogne at gøre sagde så også til mig at man godt kunne spænde kassen op igen så den ikke hænger, men så ville det hele blive meget værre. Så hans råd var bare at accepterer at sådan var det bare!!!! Du kan satme tror det skal være en gammel løgn mester jakel, du skal bare spænde den kasse! Så det kommer han til når jeg kommer igen, og han kommer også til at give mig en kvitering på ALT der er lavet, således at jeg kan lave en reklamtion over det, når kassen begynder at hænge igen!

Ultralydklinikken for gravide

Super godt sted!

Jeg har fået en 3D scanning af Lene Grønbeck, og jeg fik en super behandling, flotte billeder og en masse gode forklaringer på alle min 5 milliarder spørgsmål til professeren. Min mand var også meget glad for oplevelsen, og vi følte s super godt behandlet, og så har de ikke mindst super lækre lokaler, lige ved siden af strøget i København. Vi fik så også en gratis ekstra scanning, da hun kun var 99% sikker på at jeg ventede en pige, men hun turde ikke helt lægge hovedet på blokken før anden gang. Og da jeg fødte, fødte jeg en pige ;0)

DR

Talentløst

Er så pisse træt af at skulle betale licens, for i vores familie ser vi ALDRIG, og jeg mener virkeligt ALDRIG nogle af DR's latterlige kanaler, det kunne aldrig falde mig ind, for det eneste de sender er en gang talentløst bras. Det eneste jeg ser til DR er når de endnu engang har klokket godt og grundigt i det, og overskredet diverse budgetter etc.

Henrik Friis Pedersenand martin found this review useful

Tojbamsen

Rimelig middelmådig shop!

Jeg havde bestilt nogle forskellige småting til knap 900 kr. d. 19/6-10. Da jeg intet har hørt, og kan se på deres hjemmeside at min ordre ikke er blevet ekspederet, ringer jeg til dem d. 23/6-10 uden at få fat i nogen, jeg ringer så igen et par gange d. 24/6-10 og får så endelig fat i en medarbejder, der fortæller mig at min ordre vil blive afsendt dagen efter, så jeg skulle have den d. 25 eller 26/6-10. Da det så bliver d. 28/6-10 og jeg stadig intet har modtaget, ringer jeg så igen, og bliver efter at have talt med en medarbejder lige skulle undersøge nogle småting ringet op igen, de fortæller mig så at de ikke har to af de ting jeg har bestilt, og de får dem heller ikke på lager. Vi bliver så enige om at jeg skal have slettet den ene varer og den anden bliver så erstattet af noget andet. Fin fint tænker jeg så, og manden oplyser at han vil afsende samme dag, så jeg skulle have pakken dagen efter. Idag modtager jeg så ENDELIGT min pakke, men så har de gudhjælpemig glemt en af mine varer (5 stk. body'er), så ringede jeg til dem her idag, og de siger så de vil afsende dem idag, men lad os nu se.... De er flinke nok, og ringer relativt hurtigt tilbage, dog er de ikke ret gode til at besvare mails eller have styr på hvilke varer man rent faktisk har bestilt!

-Så derfor, 3 stjerner da jeg syntes min oplevelse er ret middelmådig med tøjbamsen, alt har været besværligt fra da jeg trykkede godkend på deres hjemmeside til at købe varene... Men tilgengæld er det nogle meget lækre ting de har, og det er fin kvallitet!

Vistaprint

Fint fint!

Her har jeg flere gange bestilt både invitationer, fotoalbums, plakater, magneter, takkekort, kalendere og jeg kunne blive ved. Jeg syntes det er en fin hjemmeside, og mine ting har altid været af god kvalitet. Har haft fat i kundeservice et par gange med spørgsmål og der har altid været god kontakt. Og ærligtalt, folk der bliver mugne over at man skal skal betale for feks. foto upload ved bestilling af et gratis produkt, er da for stupide! For alle ved at INTET er helt gratis. Desuden står der også på deres hjemmeside at alle priser er eks. moms, så folk må få pudset deres briller og læse hvad der står!!!! Det eneste minus er at hvis ikke man har et tilbud med fri fragt, er denne forholdsvist dyr....

Sjovbog

Skuffet

Jeg har haft bestilt en personlig bog til en lille drengs barnedåb, den var super fin. Jeg bestilte også en drage med hjul, med drenges navn, også her gik det rigtigt godt, den sidste varer i min bestilling var et fotoramme sæt, med to små æsker, en til den første tand, og en til den første hårlok. Dette sæt kom i en gaveæske, og skuffelsen indtraf, da jeg så at æskens indre velour, var støvet, nusset og snasket. Så jeg var nødt til at åbne gaveæsken og prøve at tørre det så godt af så muligt. Den kunne dog på ingen måde blive helt ren. Jeg kontaktede firmaet, der sagde at sådan var det desværre bare med varer fra østen... Men jeg kunne da sende den retur og få pengene tilbage. Det er også meget fint, men jeg stod jo og skulle bruge sættet som en del af en gave. Og kunne ikke nå ud at finde noget andet. Da jeg jo regnende med at den varer jeg køber og betaler for er iorden.

Så alt i alt er jeg meget skuffet, og vil bestemt ikke handle der igen! Det er helt sikkert. Desuden er der en ris/ros side, hvor de skriver at de offentliggøre de ting man skriver til dem, selvfølgelig indenfor rimelighedernes grænser, men mit indlæg hvor jeg gav udtryk for at være ret ked af hvordan min varer så ud, er ihvertfald ikke blevet offentligtgjort så andre også kunne se det!

Monday, May 17, 2010

Reply from Sjovbog.dk V/Sjovgave

Vi er altid kede af at høre at vores kunder ikke er tilfredse med en vare, men som vi forklarede denne kunde i telefonen, stod det frit for at få pengene tilbage for gavesættet, eller erstatte det med et andet, hvilket blev afslået.
Så vi gjorde hvad vi kunne for at stille kunden tilfreds.

Vi har ydermere taget forbehold for dette, da vi, som kan ses herunder, beskriver det i vores oplysninger om varen.

•Velouren i gavesættet kan afgive lidt støv inde i æsken.

Men det er da rart at høre at kunden er glad for vores personligt fremstillede varer.

MVH
Sjovbog.dk

ToyToy.dk

Nu har jeg

handlet hos toytoy.dk 2 gange, den ene gang afhentede min svigerfar en hel kasse fyldt med en masse varer, og den anden gang blev det sendt med posten. Og jeg er meget imponeret over de flotte ting, god og forsvarlig indpakning, hurtigt svar på mail, hvis man har spørgsmål, og ikke mindst hurtig levering. Jeg ville dog ønske at de havde endnu flere ting med Disney prinsesserne, for de er så svære at opdrive.
Jeg vil helt klart anbefale siden til andre, og kender også en del andre der har handlet igennem toytoy.dk på min anbefaling ;0)

Mvh.
Anne.

CBB Mobil

Gode priser men elendig kundeservice!

Jeg havde på t tidspunkt problemer med at sende sms'er, og fik den ene mere flabede "kundeservice"medarbejder i røret, og ingen af dem gad og hjælpe mig eller stille mig videre til nogen der rent faktisk unne hjælpe mig. Har i dag skiftet teleselskab grundet den elendige behandling!!!

All4sex

Super service!

Jeg kan kun anbefale det her firma, de er hurtige til levering, billige og ærlige produkter, og så får man altid en god vejledning om ens produkter!!!!

Ellos

Bedste onlineshop

Jeg kan kun anbefale Ellos til alle, det er så dejligt nemt!!!

Anne Fenstorps profile

profile image of Anne Fenstorp
Anne Fenstorp
Reviewer
Female, 1988
Herlev, Denmark

About

Gider egentligt overhovedet ikke skrive en roman her!