Mikkels profile

Reviews (10)

SmartGuy.dk

Super duper!

De har en enormt stort udvalg af tøj samlet på en side. Jeg købte et par wolverine støver fra siden, og levering skete hurtig og smertefrit. Smartguy kan trygt anbefales, og det kan næsten ikke undgås, at du finder noget til din stil.

GAG & GIMMICK

Nemt, hurtigt og smertefrit

Jeg bestilte mit kostume til sidste skoledag hos gag.dk. Det hele forløb meget elegant med hurtigt levering, jeg har intet negativt at sige.

Steampowered

Genialt koncept!

Steam er intet mindre et genialt koncept. De leverer rigtig gode servicer samt tilbud på et hav af diverse spil.
Det er uden tvivl det bedste gaming community - Jeg er fan!

GLS Denmark

Nej tak...

Jeg bestilte noget proteinpulver som blev leveret med GLS. For at få lagt kortene på bordet har det været et dårlig oplevelse fra start til omsider slut.
GLS leverer til privat i et dårlig tidsrum, som ikke passer mennesker med normale arbejdstider. Derfor tager de pakken med igen og smider en seddel, med et tlf. nummer så man kan ringe og aftale ny tid. På den nye leveringsdag, vælger GLS så, at levere pakken til en forkert adresse til en person med samme navn som mig. Heldigvis ringer personen til mig og vi aftaler, at jeg bare kan komme og hente pakken, desværre havde hun allerede åbnet den, da troede den var til hende, hvilket også er forståeligt nok.
Det har generelt bare været en dårlig og langsommelig oplevelse med GLS privat levering, tiltrods for, at jeg egentlig har haft god erfaring med deres pakkeshop levering - Men jeg må sige, at de skuffer rigtig slemt med deres privat levering.

Gamelaunch

Fin nok

Har både haft cs server og ventrilo her, og det har altid fungeret rimelig okay. Deres kundeservice er også okay, men en smule besværligt at komme igennem til engang imellem. Alt i alt en okay sted at hoste sine servere.

Clan Server

Hverken eller...

De er ikke noget at prale af, men deres servere fungere udmærket. De er en smule dyre taget i betragt af andre danske udbydere. Udmærket kundeservice.

Counter Strike

Udmærket hosting af cs servere

Counter-Strike.com tilbyder ganske udmærket hosting af servere, taget i betragtning af prisen. Desværre er deres tætteste hosting lokation i Frankfurt hvilket medfører en ping på ca. 40. Men serverene kører fint uden lag. Der er god mulig for nem installation af mods og plugins.

bodyman.dk

Super webshop

Hurtige leveringstider, god service, pris og produkter. Kan varmt anbefales.

Bodylab

Gode gamle BodyLab

BodyLab leverere godt dansk kvalitet sikret produkter. De er altid lyn hurtigt med levering og med hensyn til kundeservicen er der heller ikke umiddelbart noget negativt at tilføje. Jeg synes faktisk at BodyLab yder nogle konkurrencedygtige priser, taget i betragtning af, at det er dansk produceret - Faktisk kan BodyLabs priser og konkurrerer med udlandske produkters pris.
Deres protein pulver er desuden let opløselig og de tilbyder en lang trække af diverse smagsvarianter i modsætning til andre mærker.
For dette ikke skal være nok yder de engang imellem også nogle eksklusive tilbud i begrænsede periode i form af f.eks. gratis produkter ved køb af minimums beløb, for blot kort også at nævne deres julekalender med gavekort på spil og mindre små konkurrencer i løbet af årets løb.
Kan stærkt anbefale BodyLab til alle og enhver.

Fitnessnord

Tip top produkter og service - Dårlig leveringen

Jeg bestilte en omgang gang proteinpuvler fra ProteinPower.dk. Grunden til jeg valgte ProteinPower var, at de stort set var den eneste danske virksomhed som solgte det amerikanske produkt jeg søgte - Om ikke andet var de i hvert fald de billigste. Jeg har været utrolig glad for handlen, da ProteinPower yder utrolig god og venlig kundeservice, samt et dybt sortiment af diverse produkter, og sidst men ikke mindst til en god pris.
Dog er deres levering bøvlet med GLS, da de leverer pakken i dagstimerne hvor jeg ikke er hjemme, og det er anden gang de nu bare har taget pakken med igen og skriver den er overført til genlevering. De skulle i stedet bare leverer til pakkeshops hvilket ville være meget nemmere for begge parterere.

Mikkels profile

profile image of Mikkel
Mikkel
Reviewer
Male, 1992
Aarhus, Denmark

About

Frisk ung knejt på 17 år. Studenrende og godt pjattet med fodbold mest fra side linjen, og ellers lidt hygge bold med drengene. Foruden går jeg semi meget op i styrketræning, og vil derfor primært anmelde forretninger med salg af kosttilskud.

- Ka' i holde jer munter :)