Dunjas profile

Reviews (41)

INFURN.com

Kriminelt foretagende - Refunderingen er IKKE foretaget

Vi har for flere måneder siden skulle have refunderet penge fra Infurn, da de ikke kunne levere et bord til tiden.

Først fik vi at vide, at processen ville tage 30 dage (ren idioti), men nu er der gået 90 dage, og vi har kontaktet Politiet med henblik på anmeldelse af deres virksomhed og forretningsmetoder.

Infurn oplyser, at de har foretaget refunderingen d. 13. ds. - men mærkeligt nok har vi ikke set skyggen af pengene på vores konto !

Christina Dupontand Jarl Isacson found this review useful

Friday, November 15, 2013

Reply from Designfurn LTD (infurn.com)

Opdatering d.15/11/13

Kære Dunja,
Jeg har forsøgt at træffe dig på telefonen og på email, da din refundering blev gennemført, og den skulle derfor være hos dig i dag.

god weekend
mvh
Caroline
Customer Sales Advisor
INFURN

Kære Dunja,

Tak for din kommentar.
Jeg beklager, at du har oplevet en forsinkelse på din refundering, dette er meget uheldigt. Jeg vil undersøge sagen nærmere, således du kan modtage din refundering.

mvh
Caroline
Customer Relations Advisor
INFURN

Interior Addict

Vildledende og utroværdige oplysninger

Vi har købt og betalt for en 'Florence Knoll' bænk d. 27/8-2013
Ifølge Interioraddict selv skulle bænken være på lager og kunne sendes inden for 7-14 dage.

For en sikkerheds skyld ringede vi til Interioraddict lige efter købet, da vi skulle bruge bænke hurtigst muligt til vores venteværelse, og fik at vide at den ville blive sendt af sted allerede efter 3 dage. Og glade blev vi.

Efter et par rykkere meddeler Interioraddict, at bænken er en brugt udstillingsmodel, og at den slet ikke er blevet afsendt endnu (medio september), hvorfor vi føler os vildledt. Tilbage står en rigtig dårlig oplevelse med Interioraddict, som desværre synes at være et utroværdigt foretagende.

Jarl Isacson found this review useful

Friday, September 13, 2013

Reply from Interior Addict Ltd

We apologise for any inconvenience caused and are investigating your order. At Interior Addict we always to aim to ensure speedy delivery, excellent quality products and high levels of customer service. We would be pleased to discuss your order with you and have left you a message to call us so we can resolve this to your satisfaction. We look forward to hearing from you, IA Team

Cvbiler

PLATTENSLAGERE

Vi har forrige sommer købt en splinterny havetraktor til vores sommerhus.
Den var dyr.

Efter kun én sæson var der en rem (ifølge cvbiler.dk), der var revnet, hvilket tog cvbiler mange uger at udskifte. Så mange uger, at det i mellemtiden var blevet vinter.

Aller første gang vi skulle bruge traktoren efter at den havde været hos cvbiler gik traktoren igen i stå - og den selvsamme rem skulle angiveligt på ny være gået i stykker efter 5 minutters brug. Man efterlades med en vis undren.

Nu har cvbiler.dk så igen haft vores havetraktor i flere måneder (de vil dog af uvisse grunde ikke oplyse os den konkrete afhentningsdato), græsset er groet til en meters højde, hvorfor vi har været nødt til at hyre et firma til at slå det med en betragtelig merudgift til følge.

Vi har adskillige gange rykket cvbiler.dk for svar men har intet hørt fra firmaet, som vi kun kan fraråde andre at anvende eller handle med. De er utroværdige og uforskammede, og den slags plattenslagere skal man naturligvis holde sig langt væk fra.

campz.dk

For lang leveringstid

Vi har kun handlet hos campz.dk denne ene gang, hvor vi købte en dyr rygsæk
(>500,-kr.), til vores barn.

Det fremgik ikke af campz.dk hjemmeside, at rygsækken ikke var på lager, men vi kan ud fra track n' trace systemet se, at den er sagsbehandlet i og afsendt fra Tyskland.

Når vi handler med danske internetbutikker forventer vi faktisk 1-2 dages levering, og dette kan campz.dk nok ikke rigtig honorere.

Betina Charlotte Mose Nielsen found this review useful

Tuesday, June 18, 2013

Reply from campz.dk 

Kære Dunja,

Tak for din feedback. Jeg er ked af, at høre, at du ikke er tilfreds med vores services. De produkter, som vi har online vil vi have på lager i 99% af gangene. Der kan dog ske det, at der er flere kunder som bestiller et produkt i samme tidsrum. Hvis vi så kun har 1 rygsæk på lager, vil det betyde, at den ikke er på lager for en af kunderne. Jeg beklager, at det gik ud over dig. Jeg håber dog, at du har modtaget din rygsæk og at jeres barn er glad for den.

Med hensyn til leveringen, så har vi en leveringstid på 2-4 arbejdssdage, da vi har vores lager i Tyskland. Dette skulle gerne fremgå af vores hjemmeside, og du er meget velkommen til at kontakte os hvis du ikke mener, at dette er tilfældet.

Venlig hilsen
Anders, campz.dk

Print2People

Kundeservicemedarbejder uforskammet

Vi har d. 22. december 2012 bestilt et skilt, hvor leveringstiden ifølge Print2People skulle være 4-5 dage (jf. deres egen hjemmeside under punktet skilte).

Da det var midt i julen forventede vi selvfølgelig ikke, at skiltet skulle stå klart 4 dage efter, men vi havde kontaktet firmaet forinden, og de havde oplyst os, at de arbejdede for fuld tryk mellem jul og nytår, hvilket lød lovende, da skiltet skulle anvendes hurtigst muligt.

Den 2. Januar 2013 modtager vi en skrivelse fra Print2People, hvori der er vedhæftet et kollinummer/track & tracenr. 00257059831520964169, og hvori Print2People skriver, at varen er på vej. Dette bliver vi selvfølgelig rigtig glade for.

Da Postdanmark lover levering indenfor 1-2 dage tjekker vi derfor Postdanmarks Track N Trace system både d. 3., 4., 5., 6., 7., 8. januar, men der står i hele perioden, at registereringen slet ikke eksisterer, hvorfor vi henvender os til Print2People for at hører, hvor skiltet bliver af?

Herefter følger en kedelig korrespondance mellem Print2People og undertegnede, hvor den pågælde 'support-medarbejder' (vi nævner selvfølgelig ikke navnet her), udviser en eklatant mangel på kundeservice. Vedkommende synes helt ude af stand til at se situationen fra kundens perspektiv - og sådant et firma skal man selvfølgelig ikke støtte.

Vi undrer os selvfølgelig over, hvorfor Print2People sender fejlagtige skrivelser ud til kunderne, da de må have vidst, at varen slet ikke var klar til levering, da de sendte os kollinummeret. Er det for at kunne trække beløbet førend varen reelt var afsendt? Dette tjekker vi selvfølgelig op på med vores bank.

Max, Henrik Steinand Jens Juul Christensen found this review useful

Bladkiosken.dk

Ulovlig fremgangsmåde

Vi har for første gang forsøgt at købe bøger via bladkiosken.dk, og det bliver også sidste gang.

Bladkiosken.dk tillader sig helt uhjemlet at fratrække beløb førend varerne reelt er afsendt, hvilket ikke er lovligt i Danmark. I vores tilfælde har bladkiosken.dk trukket beløb for to bøger, en høj porto for to bøger samt et plusabbonnement, som vi ikke havde bestilt - om end bladkiosken kun var i stand til at sende den ene af bøgerne.

Vi har for én bog 'Bomber over Danmark' betalt 207,- plus 238,- plus 19,95,- plus 68,- hvilket gør bogen til danmarks dyreste af slagsen. De fleste andre steder kunne vi have købt den for 299,- kr.

Dette er så absurd og uanstændigt, at vi kun kan anbefale andre at holde sig langt, lang væk fra bladkiosken.dk og plusbog.dk

Hanne-Lykke Jørgensen, Sidsel Marie, Rune Funch Søltoft, Mathies Schmith Brudvig Astrupand Camilla B found this review useful

Primavera

Langt ud over det sædvanlige

Vi har købt mad hos www.primavera.dk to gange, og har begge gange oplevet at få en både fantastisk betjening og mad af en kvalitet, der er langt ud over det sædvanlige for et pizzaria. Aldrig før har vi oplevet så lækker og indbydende 'topping' af pizzaer.

Mittnamnhalsband

Pas virkelig på her

Vi har d. 18. juni 2012 bestilt og betalt for en navnehalskæde, som vi skulle anvende som fødselsdagsgave. Da vi erfter ca. 10 dage modtager en advisering om, at pakken er afsendt, kan vi på postdanmarks hjemmeside (under track'n trace), se at forsendelsen er blevet tilbageholdt af de danske toldmyndigheder, idet www.mittnamnhalsband.se havde 'glemt' - både at vedlægge faktura, og hvad endnu værre er, de havde også 'glemt', at der skal betales told, når en varer sendes fra Israel.

Derfor skulle vi oven i halskædens pris (1619,-SEK) tillige betale:

Told (53, DKR),
Importmoms (345,-DKR)
Skat (398 DKR)
ImportGEBYR (128,-DKR)
MOms 25% af Gebyr (32,-DKR)

Vi har efter ca. 13-14 rykkere fortsat ikke fået refunderet vores udgifter, om end virksomheden d. 2. juli stillede i udsigt, at vi inden 8 dage ville få vores udgifter refunderet. Vi har også forsøgt at ringe til virksomheden, som konsekvent ikke besvarer telefonopkald. I stedet henviser telefonsvareren til deres hjemmeside

Vi kunne efter denne kedelige oplevelse aldrig finde på at handle med www.mittnamnhalsband.se igen, og vil benytte lejligheden til at advare alle andre mod virksomhedens metoder.

Nu overvejer vi at kontakte de danske og svenske myndigheder, da virksomhedens metoder næppe kan være lovlige. Til det formål skal vi bruge virksomhedens adresse, hvilket www.mittnamnhalsband.se ikke har villet oplyse.
Hvorfor mon?

Workoutshop

Lidt for lang ventetid samt kortmisbrug i gevinst

Vi fandt, at sagsbehandlingstiden var for lang ift. at det er en Internethandel, som gerne skal ekspederes med det samme.
I tilgift blev vores kortoplysninger hacket, hvilket er yderst uheldigt.
Vi har skrevet til workoutshop om dette forhold, men har beklageligvis ikke modtaget noget svar.

Til Erdogan

Nej, vi beskylder ikke jeres butik for at have begået noget ulovligt. Vi skriver i en mail til jer (kopi haves), at vi KUN har handlet hos jer og én anden internetbutik med vores nye Mastercard. Den anden butik har straks skrevet til os efter, at de har kontaktet deres betalingsssystemadministrator. Fra jer hørte vi intet.
Det er desværre sådan, at mange betalingssystemer jævnligt bliver hacket, hvilket ikke har noget med selve din Internetside at gøre.

Vi har fået hacket vores kortoplysninger, hvilket er beklageligt. Det ville have klædt dig, at du i første omgang havde responderet på vores direkte mail i stedet for at forsøge at lukke munden på os her.

Wednesday, August 8, 2012

Reply from Workoutshop.dk

Hej Dunja,
tak for din anmeldelse.
Først og fremmest skal vi beklage den forsinkelse du har oplevet. Håber dog alt er i orden nu.
Det kortmisbrug du har oplevet er ikke sket fordi du har handlet på workoutshop.dk - det kan vi med sikkerhed sige da vi ikke har adgang til dine kortoplysninger. Når du skal gennemføre en bestilling taster du dine kortoplysninger direkte ind på en krypteret side der overholder alle sikkerhedsstandarder, sådan som den skal for at vi kan tage i mod kortbetaling, og sendes herefter direkte til Nets der står for stort set alle korttransaktioner i Danmark. Sandsynligheden for at nogen skulle have afluret dine oplysninger i denne process er ikke eksisterende. Det er derfor ærgeligt at du beskylder os for at være skyld i det kortmisbrug du har oplevet. Vi har haft over 72.000 korttransaktioner og har aldrig oplevet dette.

Samtidig skrev du i din mail at du havde brugt kortet flere steder - så det undrer os at du nu er sikker på at det er os der er skyld i det kortmisbrug.

Venlig hilsen
Erdogan
Direktør og ejer
Workoutshop.dk

Booking.com

Optimale oplevelser med booking.com

Til vores seneste to rejser (Bruxelles og Istanbul), har vi brugt Booking.com til at finde passende hoteller (hotel Amigo i Bruxelles og Ciragan Palace i Istanbul). Begge oplevelser har været en kæmpe succes. Så det agter vi selvfølgelig at gøre fremover også.

Jarl Isacson found this review useful

Turkishairlines

Forsinkelse på forsinkelse .................

Vi tog på Pinseferie til Istanbul, hvor vi boede helt fantastisk på Ciragan Palace direkte til Bosphorus strædet - men det er desværre ikke Paladset vi skal anmelde her, men Turkish Airlines, som vi fløj med t/r.

Først var flyvningen berammet til ca. midnat fra Cph til Istanbul. Senere (men dog i god tid) fik vi oplyst via mail, at flyvningen var ændret til afgang omtrent kl. 01 om natten. Vi tænkte, at det kunne sikkert være hyggeligt at shoppe lidt rundt i Cph lufthavn og nyde lidt natmad i Loungen. Ingen af delene var dog muligt, da alt åbenbart lukker ved 20-tiden (som var det en bjerglandsby i Anatolien). Nå, men vi kom ej heller af sted kl. 01 da flyet igen-igen var forsinket.

På vej hjem fra Istanbul skete der det samme. Igen en flere timer lang forsinkelse og en dødsyg, gammel og vammel sandwich som undskyldning for den timelange forsinkelse.

Så det kan godt være, at Turkish airlines har konkurrencedygtige priser, men deres kundeservice og kundepleje er ikke verdens bedste. Det virker som om, at Turkish Airlines ikke helt har forstået, at man også skal se tingene fra passagerernes perspektiv. Det tror jeg slet ikke falder dem ind.

Creampharmacy

Det mest primitive foretagende .........

Vi fik desværre købt en værdikupon gennem 'Mydeal' til Creampharmacy til 244,- kr (oprindelig pris skulle angiveligt være 599,-kr.).

Da vi mødte op til den aftalte tid (det skal for god ordens skyld siges, at vi var 4-5 minutter forsinkede, da vi ikke var klar over, at klinikken ligger i en baggård), blev vi mødt af en fuldstændig fraværende ejer, der var i fuld gang med bestilling af visitkort, bannere og labels.

Efter 20 minutters ventetid, fortæller hun, at den behandler, der skulle behandle, desværre var gået til frokost, og at jeg desuden selv havde været forsinket. Ja, det var nu over en halv time siden.

Ejeren beklagede af 'hele sit hjerte' småskreg hun dramatisk, og tilbød en kort 15 minutters behandling i stedet for de 50 minutter, vi havde købt. Hun tilbød også, at vi kunne få en ny tid eller pengene retur. Det var dén dag.

Desværre vendte jeg det blinde øje til og gik med til en ny tid, som skulle finde sted d. 18. maj dvs. om mere end 14 dage fra dd.

Imidlertid ringer ejeren på min telefonsvarer i dag og aflyser tiden hos hende under henvisning til, at man ikke selv kan bestemme, hos hvem man vil gå (?) Jeg vælger derpå at aflyse behandlingen helt og beder om at få mine penge tilbage, som tidligere tilbudt.

Nu har ejeren i mellemtiden skiftet mening, og har igen på dramatisk facon indtalt en besked på min telefonsvarer (lydfil haves), hvor hun får sagt en masse temmelig grove og primitive ting, og slutter endelig med at sige, at jeg ikke kan få mine penge tilbage, men at jeg kan give værdikuponen til en anden.

Da jeg på ingen måde kan forestille mig at skulle udsætte nogen for samme oplevelse og behandling, som Creampharmacy har vist sig at være i stand til at udsætte potentille kunder for, skal vi da appellere til, at Creampharmacy skyndsomt får betalt beløbet tilbage. Vi kontakter selvfølgelig også Mydeal med vores erfaringer, da de ikke kan være tjent med at have et samarbejde med et så rudimentært foretagende som der er tale om her.

Kundeservice og pli har Creampharmacy i hvert fald aldrig haft og får det næppe nogensinde.

Så til potentielle kunder: Hold jer langt væk.

Nespresso

Uhørt ringe service

Vi har bestilt kaffekapsler hos Nespresso i slutningen af marts 2012 men har desværre stadig ikke modtaget dem.

Ifølge Postdanmarks Track & Trace system skulle pakken være Flexleveret på adressen d. 3/4, hvor der var adskillige af mennesker til stede på matriklen. Da pakken ikke er modtaget, har vi gentagne gange henvendt os til Nespresso med henblik på at få dem til at foretage en anmeldelse til Postdanmark (det er åbenbart kun afsenderen, der kan gøre dette).

Først ville Nespresso overhovedet ikke høre tale om at ville hjælpe os med en anmeldelse, da telefondamen mente, at det var selvforskyldt eftersom vi var (nu tidligere) Flexmodtagerkunde. Dette undersøgte vi hos Postdanmark der sagde, at det var noget værre vrøvl, og at Nespresso skyndtsom skulle få foretaget den anmeldelse så Postdanmark kunne komme i gang med at undersøge, hvad der er sket med pakken.

Postdanmark oplyser fortsat, at Nespresso stadig ikke har anmeldt pakkens forsvinden - mens nespresso til stadighed forholder sig helt tavs og passivt.

Vi må derfor desværre konstatere, at Nespressos service- og kompetenceniveau er under al kritik - og i vores øjne også lavere end den obligatoriske stjerne øverst i denne anmeldelse.

Jens Hansenand Emma found this review useful

Linkedin

En rigtig god ide

Netværkskabende platform - som selvfølgelig ikke kan stå alene.

Danalex

Perfekt !

Vi bestilte i går eftermiddag nogle varer hos DanAlex, og for en halv times tid siden (kl. 12), kom pakkeposten med varerne. Under et døgn efter ordreafgivelse - det har vi vist ikke prøvet før.

DanAlex lever fuldt ud op til moderne Internetbrugeres krav om god service og hurtig levering. Fortsæt med det :-)

Vismaa

Herligt :-)

Mange tak for adviseringen og den lynhurtige levering, I tilbyder.
Bliv ved med det :-)

Det er i øvrigt en fantastisk lækker HutteliHut Uld flyverdragt vi har købt hos jer (selv om de andre ting i pakken også er 'fede').

Styledelux

Stort og lækkert udvalg

Stort og lækkert udvalg til såvel børn som voksne.

Det ville være herligt, hvis I kunne sætte tempoet lidt op for så vidt angår leveringstiden, da den kan være lidt for lang for vores smag. Også hvad angår svartiden på jeres kontaktformularer :-)

Tinyzone

God service - hurtig levering

Vi har handlet hos Tinyzone flere gange (sidst forrige weekend), og er tilfredse med deres gode service og hurtige levering, som vi altid sætter stor pris på.

Elgiganten.dk

Aflysninger & mangelfuld kundepleje

Vi har for mere end en måned siden købt et kostbart TV hos El-giganten, som de ikke alene skulle levere - men også opsætte m.m.

En sådan levering med opsætning viste sig først mulig 3 uger efter at handlen var indgået (?). Men da dagen for leveringen nærmede sig, blev vi kontaktet af Elgiganten, der aflyste besøget. Vi fik i stedet en ny leveringsdato en uge efter. Men igen har Elgiganten ringet og aflyst og udskudt leveringen.

Vi håber, at Elgiganten selv kan se, at gentagne aflysninger (som vi har oplevet), hverken er tilfredsstillende eller acceptabelt.

Comoshoes

Sådan skal en netbutik drives

Comoshoes.dk har et super fint udvalg og en usædvanlig god kundeservice. Gid alle netbutikker havde samme standarder og høje faglighed, som Susanne/Comoshoes.dk.

Tusind tak !

Star Tour

Startour sikrede os en ødelagt ferie

Vi rejste med Startour i slutningen af juni til Kreta, hvor vi fik anvist et værelse der 'duftede' af mug og klorin. Da ingen i familien tåler skimmelsvamp, fugt og mug bad vi hotellet om at få anvist et andet Familieværelse, som vi havde betalt dyrt for. Vi havde samtidig bestilt et Dobbeltværelse til vores au pair, og bedt om, at vi kom til at bo i nærheden af hinanden. Det kom vi ikke til. Hun fik anvist et værelse i Hovedbygningen, og vi i den modsatte ende af området.

Efter at have ladet os vente i 34 graders varme uden mad og drikke i 4 timer anviste Startour og Hotellet os et værelse, der ligger lige over for nogle barakker, og direkte over for et udendørs diskotek, hvor der blev spillet meget HØJ musik HVER aften.

For os der rejste med to små børn (1 år og 5 år), blev det ikke til så meget ferie, da vi ikke kunne sove før det udendørs diskotek lukkede efter midnat. Vores store dreng på 5 måtte sove med høretelefoner på, og vores yngste på 1 år måtte vi vandre med i timevis pga. den voldsomme larm.

Vi oplevede nogle passive/handlingslammede guider, som hotellet ikke tog alvorligt. Og på grund af Guidernes manglende gennemslagskraft blev vi henvist til et hotel på landsiden, som vi jo også havde mulighed for at vælge hjemmefra, såfremt vi prioriterede at bo længere væk fra stranden, hvilket vi ikke var interesseret i. Også fordi vores 5 årige gik i Bamseklub dagligt, og vi ville ikke have, at han skulle krydse en græsk landevej for at kunne komme i Bamseklub og hjem igen. Men så kunne Startour jo altid sige, at de havde tilbudt os et alternativ.

Men kære Startour. Hvis jeres alternativ er væsensforskellig og betydeligt ringere end det gæsterne HAR bestilt og betalt for, er der reelt ikke tale om et alternativ. Et relevant alternativ ville eksempelvis have været en opgradering, som I tilbød den enlige mor, der også klagede over sit værelse - dog først 1 time efter os - og som I skyndsomt fik installeret i det nye værelse efter blot 10 minutter. Alt det kunne vi sidde og følge med i mens vi ventede og ventede og ventede. Det er i øvrigt ganske utiltalende, at I forskelsbehandler jeres kunder, navnlig når vi havde betalt 38.000 kr. og den anden gæst 23.000 kr. Af ukendte grunde blev hun installeret i et fint familieveærelse med egen pool - og vi over for barakkerne og det udendørs disco. Det er en ganske tankevækkende opførsel.

Det er ligesom, at Startour mangler at forstå, at der skal være en klar sammenhæng mellem den pris kunden betaler, og den vare Startour leverer.

Vi føler helt oprigtigt, at vi har foræret Startour 38.000,-kr., uden at få noget for pengene. Det gør vi ikke igen.

Heidi Bohn Jespersen, Thøger Asger Abildgaardand Jacob Engelbredt found this review useful

TDC A/S

Hvad tænker de mon selv ?

Vi har gennem vores virksomhed forsøgt at få installeret en bredbåndsforbindelse i vores sommerhus, hvorfra vi påtænker at skulle kunne arbejde. I den forbindelse bestilte vi i juli måned (d. 5/7) en teknikker til at udføre arbejdet.

Det viste sig, at TDC først kunne afse tid d. 16/8, hvilket jo er noget af en ventetid.

Nå, men de kom, installerede en router/homebox til en BizzBase og gik. Vi fik efter 20 minutters besøg at vide, at nu fungerede det hele, og TDC forlod adressen. Imidlertid virker forbindelsen desværre ikke på vores computere, da vi bliver ved med ikke at kunne logge på, under henvisning til, at koden skal være over X antal Bitz (?). Vi bruger naturligvis den kode/netværksnøgle, som TDC har udstyret os med.

Da vi til stadighed nægtes adgang til netværket, beder vi TDC om at kigge på deres konfiguration på ny, og d. 24/8 finder TDC ud af, at forbindelsen skal konfigureres helt forfra, men at det så vil virke fremadrettet. Efter 1,5 time med teknikkerbesøg virker forbindelsen stadig ikke.

I dag (30/8) brændte TDC os af, da de ikke kom til den aftalte tid - og vi står fortsat uden en forbindelse, som TDC til gengæld har sikret sig betaling for.

Gad vide, hvad TDC selv tænker om forløb som vores ?
Og er det virkelig så svært ?

Wednesday, August 31, 2011

Reply from TDC A/S

Hej Dunja

Hvad tænker TDC selv?
Jeg tænker, det er ikke godt nok. Et sådan forløb er der ingen, der er tjent med. Når det er sagt, har vi været hårdt ramt af uvejr, med masser af vand og lyn, der går i vores udstyr. Èt svigt er et svigt for meget. Hvis der er noget, jeg kan gøre, er du velkommen til at skrive til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk.

Med venlig hilsen

Thomas Wandahl
Kundeservicechef

Trustpilot

En rigtig god ide ......

Men vi undrer os over, at eksempelvis en virksomhed med et uhyre ringe renomé kan slippe afsted med at få lukket en omtale hele to gange på Trsutpilot.

Er det virkelig hensigten med sitet - at utilfredse virksomheder blot skal trykke på knappen 'rapporter' med det resultat, at anmeldelsen automatisk fjernes. Det finder vi da helt uacceptabelt.

Men ellers er det en rigtig god ide med en hjemmeside, hvor virksomheder kan rates ud fra de erfaringer vi som forbrugere har haft med den pågældende virksomhed.

Wednesday, August 31, 2011

Reply from trustpilot.dk

Hej Dunja

Tak for din anmeldelse

Mht omtaler så slettes de hvis linket fx ikke virker eller artklen omhandler en anden virksomhed (ligemeget om det er samme ejer, det skal passe til virksomhedsnavnet)

Hvis du mener at en omtale er blevet uretmæssigt fjernet så kontakt os med uddybende informationer så ser vi på sagen

Mvh Line

Trustpilot

SAS

Foretrækker altid at rejse med SAS

Vores foretrukne luftfartselskab.

Bo Adamsen found this review useful

Ville Kulla

Langbord

Vi havde bestilt et NYfremstillet og HELbemalet langbord til vores sommerhus, som vi måtte betale 5500,- kr. for + transport.

Da vi modtog bordet viste det sig ikke helt at være 5500,- kr. værd, og malerarbejdet var med sikkerhed ikke foretaget med 'hjertet', hvorfor vi måtte bede vores egen maler, om at male det helt nye og alt for dyre bord på ny. Siden har vi fundet ud af, at bordet andre steder sælges for 4400,-kr. Tjahh

Lagkagehuset

Elendigt

Vi havde i meget god tid (to måneder før), bestilt en stor fødselsdagslagkage til vores søns børnehave. I den forbindelse betalte vi 500 kr. ALENE for et foto/motiv, der skulle pryde lagkagen. Den samlede pris på lagkagen var 1800,- så vidt vi husker.

I forbindelse med bestillingen gav vi eksplicit udtryk for, at ingen i familien kan lide eller tåler marcipan, hvorfor lagkagen ikke måtte indeholde marcipan! Desuden er det vores erfaring, at små børn ikke er så vilde med marcipan.

Én time før vi skulle servere lagkagen, lukker vi op for æsken, og ser til vores forfærdelse, at HELE lagkagen er beklædt med et 1,5 cm tykt lag marcipan, hvorfor vi måtte læggen vejen forbi vores lokale bager og købe, hvad der var af relevante muligheden. Men sikke en skuffelse.

Hos Lagkagehuset var man desværre ligeglad. Vi har hverken fået penge retur eller blot en undskyldning, så fremover bliver det med sikkerhed ikke Lagkagehuset, der skal forsyne os med deres efterhånden ringe varer.

Peter Emil Nielsen, Theaand Brian Hansen found this review useful

Unoform

Alt for ringe service ....

Vi har et Unoform køkken i vores hjem. Da vi skulle bestille en ny låge til et af køkkenskabene (desværre der hvor affaldsstativet sidder), tog det Unorform/HTH i Lyngby ca. 6 måneder at levere & montere lågen.
Dette er under al kritik.

GOT TO HAVE IT

Altid super god betjening

Jeg nyder i den grad at modtage pakker fra GOT TO HAVE IT.
Varerne er altid lækkert indpakket i silkepapir, og man får indtryk af, at der rigtig er kræset for hver en ting. Mange tak for det !

Madsogmille

Rigtig god service og mange fine ting

Elsker at læggen 'vejen forbi' Madsogmille.dk, hvor jeg ofte har svært ved at gå tomhændet fra sitet. Den seneste Braez bluse er så fin, så fin.

Lisen

Min Odd Molly Butik

Jeg har for det meste haft en god oplevelse med Lisen.dk, hvor jeg somme tider (hvis jeg kan nå det inden det er udsolgt), køber mine Odd Molly sager. Det er selvfølgelig med tiden også blevet til andre mærker - da Lisen.dk absolut har meget at byde på.

Undertiden kan det dog være svært at få svar fra dem, hvilket jeg håber, at de retter op på, så de kan få den sidste stjerne :-)

Gyldendals Bogklub

Medlemsskab i en menneskealder

Vi har haft medlemsskab af Gyldendals bogklubber i en menneskealder, og kan ikke forestille os andet. Vores børn er tilmeldt børnebogklubben, og finder det herligt at modtage bladet, om end de ofte synes, at det er de samme bøger, der går igen. Så på børneklubområdet kunne der passende ske en forbedring.

Funkylittlemonkey

Dejligt udvalg - og ofte fin betjening

..... dog har det nogle gange kikset en smule, og resulteret i en noget længere svartid/leveringstid.

Carismashop

Kan blive meget bedre ........

Vi bestilte et Nordal skrivebord hos carismashop.dk, og bad om en hurtig levering. Fik svar fra Carisma om, at dette ikke var muligt, men fik stillet i udsigt, at bordet ville blive afsendt torsdag d. 25/8 således at vi skulle modtage det i dag (fredag). Men desværre. I dag har vi i stedet for bordet fået en mail om, at det nok først sker på mandag.

I forhold til vores smag, behov og erfaring med nethandel er en leveringstid på en uge (og derover) ganske enkelt ikke godt nok, når man eksplicit gør opmærksom på, at en hurtig levering ønskes.

Hvis Carisma fra starten havde oplyst os, at leveringstiden var over en uge, havde vi med sikkerhed købt bordet et andet sted, hvor de kan levere fra dag til dag.

OPDATERING d. 30. august 2011:
Vi fik leveret bordet, som blev efterladt midt i vores havegang/indgang, så vi hverken kunne komme ind eller ud. Vores søde au pair, der var hjemme spurgte venligt, om de ville hjælpe hende med at få bordet ind i garagen, da det styrtregnede, men det sagde de blankt nej til.

Det kræver da en bestemt støbning at udvise den slags adfærd.

JH Transport ApS

Inkompetence og idioti præger JH Transport

Vi har tidligere anvendt JH Transport ifm. leveringer fra bl.a. Lauritz.com., og vi har denne gang tilladt os at klage over en transportskade, som JH Transport ikke har haft anstændighed og format til at vedkende sig.

Det drejer sig om en kommode, der efter at have været i JH Transports varetægt i nogle uger, pludselig blev forsøgt leveret med stødafskalninger samt meget løse ben.

Eftersom kommoden var nymalet bad vi JH transport, om at afhente kommoden efter en bestemt dato, så den kunne nå at tørre. Dette blev ikke respekteret af JH Transport, der pludselig en dag (før den aftalte), kom for at afhente kommoden - til såvel sælgers (Thomson Design), som vores store overraskelse.

Efter et par rykkere fik JH Transports telefondame til opgave at evaluere skaderne på kommoden, og nåede til den absurde konklusion, at der ikke var tale om en transportskade, men at der alene var tale om dårlig maling (!), hvilket må betegnes som ren idioti. De løse ben, har JH transport endnu ikke fundet en vanvidsforklaring på. Men det kommer nok.

Det er ikke på noget tidspunkt faldet JH Transport ind at beklage stødafskalningerne og de løse ben på kommoden, som absolut intet fejlede på købstidspunktet - ellers havde vi selvsagt ikke købt den.

Ligeledes skulle JH Transport ifølge eget udsagn transportere et tæppe til Lauritz.com i Norrköping d. 15/8. Vi er siden blevet kontaktet af Lauritz.com i Sverige, der pr. mail (dokumentation fremsendt) oplyser, at JH Transport har 'glemt' at levere tæppet, hvorfor det i skrivende stund stadig er i JH Transports varetægt. Dér har det nu ligget i ugevis, og vi må til stadighed vente på at modtage vores penge fra Lauritz.com, der ikke kan overføre beløbet førend de har varen. Det samme gælder føromtalte kommode. JH Transport nægter at levere kommoden, som de selv har beskadiget, retur til sælger førend vi på ny har betalt for deres fragt, hvilket grænser til det kriminelle. På den måde udviser JH Transport en eklatant mangel på respekt over for deres kunder og samarbejdspartnere.

Vi skal derfor på det kraftigste fraråde potentielle kunder at bruge penge på JH Transport. Der er ingen tvivl om, at foretagendet besidder en særdeles ringe moral, og det skulle ikke undre, at de en dag blev portrætteret i TV programmer som 'Kontant' eller lignende. JH Transport har i hvert fald profilen til det.

Foreløbig er der sat advokat på sagen.

Kurt, Josephineand Elizabeth found this review useful

Monday, August 29, 2011

Reply from JH Transport ApS

Kære Dunja

Vi beklager at du føler dig uretfærdigt behandlet i denne sag.
Desværre kan vi ikke nikke genkendende til det handlingsforløb du beskriver.

Kommoden du har bestilt os til at hente blev forsøgt leveret til dig halvanden uge efter den blev hentet hos Thomsen Design. Det er korrekt at vi afhentede kommoden en dag før aftalt, da vi havde en bil i nærheden. Normalt er dette ikke et problem, og jeg går heller ikke ud fra at afsenderen ville have sendt kommoden med os, hvis malingen ikke var tør.
Det er korrekt at der er afskalninger i malingen. Hvorvidt dette er sket under transporten er dog svært at sige med sikkerhed. Årsagen kan være at malingen ikke har været fæstet forsvarligt, eller det kan være sket under fastsuringen af kommoden. Sikkert er det dog at afskalningen er sket under normal håndtering af varen.
Det er selvfølgelig ærgeligt at afskalningen er forekommet, men det kunne også være sket hvis du selv havde taget fat i kommoden.
Vi fragter varer under Dansk Møbel Transports amlindelige betingelser, hvori det står at vi som fragtfirma ikke er ansvarlig for tab der skyldes godsets egen beskaffenhed. Varen skal kunne tåle påvirkninger, der normalt forekommer under møbeltransport (pkt. 2.b), hvilket ikke har været tilfældet her.
Du nævner samtidig at kommoden blev leveret med løse ben (hvilket vi ikke på noget tidpunkt er blevet gjort opmærksom). Jeg har netop efterset benene, og de er alle 4 solidt monteret på kommoden.

Det er korrekt at vi skulle have leveret et tæppe til Lauritz.com i Norrköping, og jeg beklager naturligvis at det ikke blev leveret på den oplyste dato. Dette er for øvrigt sagen om kommoden uvedkommen.

Mht. returnering af kommoden er det helt normalt at du som kunde skal betale returfragten. Der er bestemt ikke noget kriminelt omkring dette.

Som sagt er vi altså ikke enige i din beskrivelse af handlingsforløbet, og syntes det er meget uheldigt at du vælger at komme med så grove beskyldninger som inkompetence, idioti og nærmest kriminelt adfærd (jeg behøver vel næppe oplyse alvoren af injurier). Som du selv skriver har du sat en advokat på sagen, hvorfor jeg heller ikke mener du bør udtale dig offentligt om sagens detaljer mens dennes undersøgelse står på.

Jeg håber med dette svar at du måske har fået et andet syn på sagens forløb, samt at vi kan afgøre udfaldet i ro sammen med din advokat.

Blandet Landhandel

Super sjov shop

Hvor er det dejligt, at blandet-landhandel.dk er til.
Vi har for længst modtaget vores varer, og frydes over dem dagligt.

GrowingFeet

Måske Danmarks bedste netbutik

Det er utroligt så professionelle de er i Growingfeet.dk
Vi har handlet der mange, mange gange, og er aldrig blevet skuffet.
Vi er altid blevet mødt med stor imødekommenhed og uovertruffen service. Og så påskønner vi deres dag-til-dag levering.

De forstår virkelig at drive en netbutik med succes. Bliv ved med det.

Friday, June 24, 2011

Reply from GrowingFeet A/S

Kære Dunja!

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, den motiverer os rigtig meget til at blive ved!

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen næste gang:-)

Med venlig hilsen
GrowingFeet.dk

Signe Ulka

Aniel

Lækre varer og høj faglighed

Vi er rigtig glade for, at Aniel.dk findes, og vil til hver en tid anbefale deres varer og fantastiske service til andre.

SkatePro

Super service og Lynhurtig levering

Vi har købt et Razor Pro løbehjul til vores søn, hvilket er et hit.
SkatePro kunne i den forbindelse tilbyde en fantastisk vejledning og service. Løbehjulet havde vi dagen efter, så den 5 årige kun skulle sove én gang :-)

Vintage-kompagniet

Fabelagtig god service

Vintage-kompagniet.dk er en webbutik vi vender tilbage til nærmest ugentligt. De har mange fine ting, og en helt usædvanlig god service.

Vi er og forbliver trofaste kunder her :-)

Coxogco

Living by Cox og co - smukt udvalg

En rigtig dejlig netbutik med mange smukke ting, og nogle professionelle og servicemindede indehavere.

Et sted vi vil vende tilbage til igen og igen ........

Dunjas profile

profile image of Dunja
Dunja
Reviewer
Denmark

About

Daglig bruger af Internettet.
Påskønner høj falighed, etik, god kundeservice og hurtig levering.