Maria Houlbergs profile

Reviews (13)

Niceskin

Altid god og hurtig service!

Mine varer blev afsendt samme dag som jeg bestilt og ankom dagen efter. Det kan da ikke gøres bedre!

ezzence.dk

Meget professionelt!

Virkelig et bredt udvalg, gode priser, nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Der er plus på alle fronter!

Monday, April 8, 2013

Reply from Ezzence A/S

Kære Maria

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi håber på at se dig tilbage i shoppen.

De bedste hilsener

Sofie Mohr
Business Developer
ezzence.dk

DUBUY.DK

Super service!

Har fået super god og hurtig service hos Dubuy, hurtig levering og absolut fejlfri varer.
Perfekt!

Boozt.com

Super service!

Har haft en absolut positiv oplevelse ved at handle hos Boozt.com
Det er nemt at bestille, varerne leveres super hurtigt og evt. returnering er super nem ved brug af returpose- og label.
Vil absolut anbefale Boozt.com til andre!

BilBasen

Super effektivt!

Jeg solgte min bil på bilbasen i løbet af ganske få dage. Der var overvældende mange henvendelser, så der er ingen tvivl om, at det ER et effektivt sted at handle bil. Der var mange gode fif at hente og den måde systemet er sat op på gør, at selvom man ikke er bil-nørd, så kan man ikke lave noget forkert. Super for mig! Desuden er det rigtig rart, at der er slutsedler til print, så man er sikret også efter handlen.

RikkiTikkiShop.dk

Anbefales!

God service, hurtig levering! Alt tip top!

Ras2ranten

Øv, hvor er Ras blevet ringe!!

Har haft super gode oplevelser på Ras2ranten med både mad, vin og de to tidligere mandlige tjenere.
Ved seneste besøg skulle jeg blot have en café latté, men den var tynd og lunken. Den kvindelige tjener var flink nok at give mig et ekstra shot espresso i, men det hjalp intet. Stadig en meget tynd kaffesmag, så jeg lod den stå, lidt mere end halv fuld.
Ved betaling nævnte min ven den ringe kaffe og så begyndte tjeneren at diskutere. Jeg ventede egentlig ikke at få en ny kaffe, men at de diskuterer for en sølle kaffe?!! Svaret fra tjeneren var, at det ikke skulle lyde ude i byen, at man kunne drikke gratis kaffe på Ras. Jamen vorherre bevares!!! Med en ny café i byen, var det så ikke værd at dele en enkelt ekstra kaffe ud som service? En kaffe, som ikke koster mange basseører, og hvor der ikke engang er en lille chokolade, kiks eller noget til? Og hvis - som tjeneren sagde - alle andre roser jeres kaffe, så er faren for at dele en masse ekstra kaffe ud vel ikke særlig stor?!
Undskyld, Ras, men jeg synes det er trist! Jeg er måske ikke jeres største kunde, men de sidste 2 gange jeg har spist i byen med mine gæster, har jeg i hvert fald ikke valgt at spise hos jer!

Target-sport.dk

Hurtig og professionel

Købte et sæt havemål hos Target-sport.dk og de kom allerede dagen efter. Det var helt perfekt!

Nicolaicafe

Absolut ikke længere Byens Bedste Brunch!!

Der var engang - og det er ikke mere! Brunch buffet'en på Nicolai er skrumpet ind - prisen ikke. Slut med lækre salater, hjemmebagt spændende brød, flere forskellige lækre kager osv. - ind med pizza, pølser, kedeligt tørt brød og en kok der i hvert fald ikke er modtagelig over for konstruktiv kritik!
På forespørgsel kom kokken ud af køkkenet med en stor kniv i hånden og svarede flabet igen på kritikken, der ellers var ment som en hjælp og absolut konstruktiv.
Selvom vi spurgte, kunne vi ikke få sirup til pandekagerne. Kun alm. honning. Pizzaen smagte godt, men det er synd at den alene skal erstatte alle de lækkerier, der er forsvundet fra buffet'en.
Det er tydeligt, at de nye drenge fokuserer på italiensk, men så har de aldrig indtaget deres morgenmad i Italien!
Øv, hvor er det ærgeligt! Jeg kommer ikke igen foreløbig!

Dyrbys

Ok +

Bollerne er MÅSKE hjemmebagte, men har i alle tilfælde været på frost, så friskbagte er de ikke! Bliver hurtigt tørre, selvom de lunes. Nutellaen i små pakker er for gammel og har fået for meget varme. Betjeningen er ok; pigerne er søde nok, men man får ikke nogen supervarm modtagelse. Kaffen er ok og deres smoothies lækre. Lokalerne er hyggelige og det er dejlig uformelt. Super, når man har børn med!

Spartoo

Anbefaling med pil op!

Har fået super service og information fra Spartoo, skoene blev sendt med det samme, så en positiv anbefaling med pil op herfra!

Cykler

Gode priser - langsom forsendelse

Fint website, nemt at navigere og finde ønskede produkter. Rigtig gode priser og god kundeservice. Lidt skuffet over leveringstiden - pakken blev først afsendt efter 4 dage. Det kunne godt gøres bedre - eller i det mindste kunne de oplyse bedre omkring leveringstiden.

Wednesday, September 7, 2011

Reply from Cykler.dk

Hej Maria,

Vi beklager at du har oplevet en lang leveringstid, da det er vigtigt for os at den er så kort som overhovedet muligt, ellers prioriter vi højt at giver vores kunder besked.
Jeg beklager hvis du er smuttet i farten, de fejl må bare ikke ske!

Med Venlig Hilsen

Anders Hilligsøe
Cykler.dk

NiceHair

Superior service!

Gode produkter til gode priser! Hurtig og sikker handel og levering! I'm happy!

Maria Houlbergs profile

profile image of Maria Houlberg
Maria Houlberg
Reviewer
Female, 1976
Haderslev, Denmark

About