Jens´ profile

Reviews (6)

TOYS"R"US

Billigt og effektivt

Bestilte et garageanlæg som var 100 kr billigere end hos konkurrenterne. Bestillingen gik glat igennem. Det kan ikke gøres meget bedre. En stjernes minus for en rodet hjemmeside, Det kan forbedredes.

Dinsolbrille

Godt udvalg, gode priser og glimrende kundeservice

Bestilte to solbriller hos Dinsolbrille. Stort udvalg, nemt at bestille. Prisniveauet ligger under mange andre. Forespurgte på en ændring i min ordre hos kundeservice. Blev svaret med det samme og mit problem løst,

Rigtigt godt sted at handle.

Dvdoo

Godt udvalg men manglende service muligheder

DVDOO.dk har et godt udvalg til gode priser. Leveringsomkostningerne er dog lidt for høje efter min mening.
Største minus er at man ikke på websiden kan afbestille eller ændre en ordre under ordrestatus. Det kræver at man ringer eller skriver til kundeservice - Det virke en kende oldnordisk.

MM-Vision A/S

Rigtigt god computer - Endnu bedre service

Købte en MM-Vision computer i januar 2012 og det er sgu kram. Oplevede i starten en fejl med genstart når jeg anvendte computeren, men jeg må sige MM´s service er uovertruffen. Nu kører den perfekt - De følger RMA sager til dørs. Her går man ikke skævt hvis man vil købe en rigtigt god computer.

Photoshop

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille og hurtig levering! Kan ikke gøres meget bedre :)

Coolshop

Super service, hurtig levering, næsten altid billigst, men....

Coolshop er altid hurtige med deres leverancer, varen er altid god stand! Tilgengæld er søgesystemet og websidens opbygning meget håbløs ! Usabilitien trænger til et løft :-)

Jens´ profile

profile image of Jens
Jens
Reviewer
Male, 1976
Frederiksberg, Denmark

About